Elektromos autózás
Tökéletesen integrált akkumulátor
Az új Opel Corsa Electric lelke a következő generációs lítium-ion akkumulátor. Tökéletes integrációja a futóműbe alacsony súlypontot biztosít az optimális és élvezetes menetdinamika érdekében, anélkül, hogy ez a tágas belső tér rovására menne. 
Felvillanyozó vezetési élmény
Gyakorlatilag hangtalanul, fokozatváltás nélkül és 260 Nm nyomatékkal minden utazás élvezetes az új Opel Corsa Electric modellben! Mindössze 8,3 másodperc alatt gyorsul nulláról 100 km/h-ra, a végsebessége pedig eléri a 150 km/h-t - így akár a belvárosban, akár az autópályán vezetsz, a Corsa Electric mindig tökéletes választás! 
Szabvány egyenáramú gyorstöltés

Az új Opel Corsa Electric extra könnyűvé teszi a töltést! A továbbfejlesztett akkumulátorral akár 402 km¹-t is megtehetsz egy teljes feltöltéssel, és a szabványos gyorstöltési lehetőséggel akár 30 perc alatt feltöltheted 0%-ról 80%-ra!

 

1 Hatótáv: 391 - 402 km (felszereltségi szinttől függően)

 
Választható vezetési módok
Az új Opel Corsa Electric választható vezetési módjai segítségével könnyedén testre szabhatod a vezetési élményt! A Sport mód a menetdinamikát maximalizálja, az Eco mód a hatékonyságot optimalizálja, a Normal mód pedig egyensúlyba hozza a kettőt. 
Regeneratív fékezés
Az új Opel Corsa Electric regeneratív fékrendszere a fékezéskor visszanyert energiát elektromos árammá alakítja, visszatáplálja az akkumulátorba és maximalizálja a hatótávot. Amint leveszed a lábad a gázpedálról, az akkumulátor elkezd feltöltődni, minimális energiaveszteséget és maximális hatékonyságot biztosítva ezzel. 
Mindig képben
Az új Opel Corsa Electric fejlett szenzorai és a járműadatokat ellenőrző rendszerek intuitív, egyetlen pillantással felmérhető áttekintést nyújtanak a fedélzeti kijelzőn számodra a vezetés körülményeiről és az energiafogyasztásról, így mindig ura lehetsz a helyzetnek.