Merész és letisztult dizájn
Merész és letisztult dizájn
Az új Opel Corsa Electric alacsony és dinamikus kiállásával, jellegzetes Opel Vizor® márkaarculatával, valamint merész szín- és kárpitkombinációival mindig kitűnik a tömegből. 
A jellegzetes Opel Vizor®
Az új Opel Vizor® egyetlen grafikai modulba integrálja a kategória legjobb világítástechnikáját, a légbeszívó nyílást és az Opel márka emblémáját, így az új elektromos Opel Corsa merész és jellegzetes megjelenést kap. 
Kontrasztos fekete tető
Hat izgalmas külső szín közül választhatsz, például az új Grafik szürke színt és a kontrasztos fekete tetőt, így az új Opel Corsa Electric mindig stílusosan mutat. 
Stílusos aero keréktárcsák
A 16 és 17 colos kivitelben kapható keréktárcsák kínálata minden ízlést kielégít. A csúcsminőségű 17 colos könnyűfém keréktárcsák hatékony aerodinamikai teljesítményt és feltűnő stílust biztosítanak. 
Ergonomikus belső tér
Az új Opel Corsa Electric belsejében egy digitálisan letisztult teret fedezhetsz fel, intuitív, ergonomikus és vezetőközpontú vezetőfülkével. Kiváló minőségű anyagokból és kivitelben készült, így ez a tökéletes környezet ahhoz, hogy élvezni tudd a vezetést. 
Német precizitás
A motorháztető karaktervonalától a hátsó ajtó feliratáig az új Opel Corsa Electric minden egyes centiméterét precízen tervezték és alakították ki, hogy a vezetés újra élvezetes legyen!