Továbbfejlesztett okosautó-szolgáltatások
Csatlakoztatott navigációs rendszer
Az új Opel Corsa Electric fejlett IntelliLink Pro érintőképernyőjének köszönhetően az út mindig egyértelmű lesz, valós idejű közlekedési információkkal és egyérintéses útvonaltervezéssel akár a legközelebbi töltőállomásokhoz. 
Vezeték nélküli telefonkivetítés
Használd ki az okostelefonodban rejlő lehetőségeket az új Opel Corsa Electric modellel való utazás során az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ (Mirrorscreen) vezeték nélküli telefonkivetítésnek köszönhetően. 
Vezeték nélküli töltés
Az új Opel Corsa Electric lehetővé teszi, hogy kompatibilis készülékeidet az első konzolban található integrált vezeték nélküli töltővel tölthesd. 
OpelConnect és MyOpel alkalmazás

Mindig a rendelkezésedre áll

 

Légy még nagyobb biztonságban és maradj kapcsolatban menet közben is az OpelConnect okosautó-szolgáltatásokkal1.

 

  • Nyugalom: vészhelyzeti hívás, műszaki hiba hívás, valamint információk a jármű státuszáról.1
  • Kényelem: ajtók zárása / nyitása, a kürt megszólaltatása vagy a fényszórók felvillantása távoli eléréssel.
  • Okos vezetés: élvezd a nyugodt autózást a valós idejű navigációnak és az utazáskezelésnek köszönhetően.2
  • E-távirányítás: az autó belső terének előkondicionálása, a töltés kezelése és az akkumulátor állapotának ellenőrzése.
 

1 A vészhelyzeti és a műszaki hiba hívás használatához ingyenes szerződés kell, amelyhez a jármű megrendelésekor írásbeli beleegyező nyilatkozatot kell tenni a jármű helyének meghatározásához, és amelyhez hálózati lefedettség és elérhetőség szükséges. A műszaki hiba szolgáltatás (Opel Mobilservice) az első regisztrációt követő évben ingyenes, utána díjfizetés ellenében vehető igénybe. További információk az Opel Connectről: www.opel.de/connect. További információk az Opel Mobileservice szolgáltatásról: www.opel.de/mobilservice. A vonatkozó általános szerződési feltételek érvényesek.

2 Az élő navigációs szolgáltatások az aktiválást követően 36 hónapig ingyenesen elérhetők. Ezt követően az élő navigációs szolgáltatások díjfizetés ellenében vehetők igénybe.