Exkluzív kényelem
Masszázs a vezetőnek
Érkezz kipihenten minden utazás után. Az új Opel Corsa Electric Alcantara® vezetőülései deréktámasszal és masszázsfunkcióval vannak felszerelve, valamint a vezető és az első utas esetében háromfokozatú ülésfűtéssel rendelkeznek, így minden utazás élmény lesz. 
Rögzített panoráma napfénytető
A panoráma napfénytető természetes fénnyel árasztja el az új Opel Corsa Electric utasterét, és tökéletesen keretezi a kilátást a környező világra, a városok látképétől a csillagos éjszakai égboltig. Minden egyes utazás igazi különlegesség lesz. 
Kulcs nélküli nyitás és indítás
A kulcs nélküli nyitás és indítás leegyszerűsíti az új Opel Corsa Electric használatát. Nyisd ki, indítsd el és zárd be az autódat anélkül, hogy ehhez a kulccsal fizikai beavatkozásra lenne szükség. Akár tele van a kezed, akár mélyen a táskádban vannak a kulcsaid, nem okoz majd gondot az új Corsa Electric használata. 
Mindennapi tér
A 1,5 literes palackok tárolására alkalmas ajtózsebektől kezdve a nagy csomagtartóig és a kényelmes, 60/40 arányban lehajtható hátsó ülésekig az új Opel Corsa Electric készen áll a mindennapi élet kihívásaira, a bevásárlástól a hétvégi kiruccanásokig.