Contents inside this Tab Collection are only authorable inside of this page.

The 'Tab' component contains necessary configuration for each tab on this page, you must add this component first for a tab that you want available to a Tabbed Navigation component.

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID design
Title FORMATERVEZÉS
Pretext
Icon to Display
ELEGANCE MODELL - KÜLSŐ
Elegáns és kifinomult: az új Corsa kimagasló formatervezése kiemeli a német mérnöki precizitást. Lenyűgöző orr-részével és feltűnő sziluettjével az új Corsa minden szögből vonzó.
 
GS LINE MODELL - KÜLSŐ
Szeretnéd még merészebbé és atletikusabbá tenni autód megjelenését? Akkor tökéletes választás számodra a sportos GS Line modell jellegzetes formatervével, amely módosított első és hátsó lökhárítókat, króm kipufogót és speciális keréktárcsákat tartalmaz. 
ELEGANCE MODELL - BELSŐ
A beltér azonnal mély benyomást tesz precíz kivitelezésével, kifinomult részleteivel és prémium minőségű anyagaival. A nagy autókra jellemző, sportos, vezetőközpontú műszerfal arra ösztönöz, hogy azonnal neki akarj vágni a következő útnak.
 
GS LINE MODELL - BELSŐ
Merész megjelenés a még határozottabb fellépésért: a vörös belső díszítőelemekkel, a különleges sportülésekkel, a sötét tetőkárpittal és a könnyűfém sportpedálokkal a GS Line ugyanolyan jól néz ki, mint amennyire jól megy.
 
KERÉKTÁRCSÁK

Ha fontos a méret, a 16" vagy 17", feltűnő formatervű könnyűfém keréktárcsák1 remek választást jelentenek. Színkontrasztot is szeretnél? Az exkluzív 17" könnyűfém keréktárcsák fekete/ezüst színben2 nem csak gyönyörű kontrasztot kínálnak, de könnyűek és áramvonalasak is - ami növeli a hatékonyságot.

 

1Külön rendelhető.

2Csak a Corsa-e modellhez kapható.

 
TETŐ

Milyen a stílusod? Kedvenc karosszériaszínedet fekete vagy fehér tetőszínnel1 egészítheted ki. Válaszd a panoráma napfénytetőt1, és tedd extra világossá a Corsád belső terét.

 

1Külön rendelhető.

 

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID innovations
Title INNOVÁCIÓK
Pretext
Icon to Display
INTELLILUX LED MÁTRIX FÉNYSZÓRÓK

Látni és látszani! A kategóriában elsőként az IntelliLux LED® Mátrix fényszóró¹ biztosít tökéletes látási viszonyokat anélkül, hogy zavarná a többi járművezetőt. Élvezd a kiváló világítást minden helyzetben.

 

¹Külön rendelhető.

 
ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ

Az adaptív sebességtartó1,2 stresszmentes vezetési élményt kínál. Folyamatosan figyeli a forgalmat és automatikusan gyorsít vagy lassít, így segít mindig megtartani a biztonságos távolságot az elöl haladó autótól.

 

1Külön rendelhető. 30–180 km/h közötti sebességnél aktiválható.

2Az Opel vezetéstámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a járművezető feladata marad.

 
AKTÍV SÁVTARTÓ ÉS SÁVELHAGYÁS-JELZŐ

Élvezd a biztonság és a tudatosság magasabb szintjét vezetés közben. Az aktív sávtartó1,3 a sávból való véletlen kisodródás esetén aktívan reagál, és finoman visszakormányozza2 a járművet a sávjelölések közé. A sávelhagyás-jelző3 figyelmeztet, ha véletlenül kisodródsz a sávból. A két rendszer együtt segít elkerülni a fáradtság vagy figyelmetlenség okozta végzetes baleseteket.

 

 

1Külön rendelhető.

2A kezeket használat közben a kormánykeréken kell tartani.

3Az Opel vezetéstámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a járművezető feladata marad.

 
DIGITÁLIS MŰSZERFAL

Élvezd az intuitív és könnyen használható infotainment rendszert, így mindig az útra koncentrálhatsz. A teljesen digitális műszerfal¹ tájékoztatást nyújt a sebességről, a navigációról és még sok minden másról, pont ott, ahol szükséged van rá.

 

¹Külön rendelhető.

 
180 FOKOS KAMERA

Biztonságosabb és könnyebb tolatást kínál, különösen városban és szűk parkolóhelyeken. A 180 fokos kamera¹ felülnézeti megjelenítést nyújt Corsa-e autód hátuljáról és a körülötte lévő területről. Észre sem veszed, és profi módon fogsz tolatni.

 

¹Külön rendelhető.

 
PARKOLÓASSZISZTENS

Könnyebb parkolás. A parkolóasszisztens1,2 felismeri a parkolóhelyeket és automatikusan kormányoz, Neked csak a gázt és a féket kell kezelned. Lehet ennél kényelmesebb a parkolás? (Buta kérdés.)

 

1Külön rendelhető.

2Az Opel vezetéstámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a járművezető feladata marad.

 

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID premium-comfort
Title PRÉMIUM KÉNYELEM
Pretext
Icon to Display
FŰTHETŐ ÜLÉSEK ÉS KORMÁNYKERÉK

A három fokozatban fűthető ülések1 téged és utastársadat is felmelegítik, míg a fűthető kormánykerék1,2 a kezed kényelméről gondoskodik. Ha egyszer beülsz, soha többé nem akarsz majd kiszállni.

 

1Külön rendelhető.

2Nem kapható automata sebességváltóval együtt.

 

 
RAKTÉR

Sok a csomagod? A 309 literes1 csomagtérbe minden befér. Még több dolgot kell szállítanod? Hajtsd le a hátsó üléseket és maximalizáld a csomagteret. Eljött a pillanat, hogy nagyobb terveket szőj.

 

1Benzin- és dízelmotoros modellek esetében.

 
BŐR MASSZÁZSÜLÉSEK¹

Dőlj hátra és élvezz minden utazást. Masszázsfunkció1 is kapható a Corsa bőr üléseihez, így még a hosszú utak után is kipihenten érkezhetsz.

 

1Külön rendelhető. Csak belső égésű motorhoz kapható.

 

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID connectivity
Title OKOSAUTÓ-SZOLGÁLTATÁSOK
Pretext
Icon to Display
NAVIGÁCIÓ

A következő úticélod csak egy érintésre van. Válassz a tízcolos kijelzőjű Multimedia Navi Pro¹ és a hétcolos kijelzőjű Multimedia Navi¹ között. Gondolkodj nagyban, és juss el bárhová.

 

¹Külön rendelhető.

 
Fedezd fel az Opel infotainment rendszert
VEZETÉK NÉLKÜLI TELEFONTÖLTÉS

Töltsd fel okostelefonodat vezeték nélkül1. Csak helyezd az okostelefonod a tárolórekeszbe - ilyen egyszerű.

 

1Külön rendelhető. Amennyiben az adott telefon nem támogatja a vezeték nélküli töltést, a töltő használatához külön tartozékra lehet szükség. Az induktív töltés csak PMA- vagy Qi-kompatibilis okostelefonokkal működik. A kompatibilitás ellenőrzéséhez vedd fel a kapcsolatot Opel márkakereskedődel.

 
INFOTAINMENT

Tökéletes és intuitív. Érintőképernyő, Apple CarPlay™1,3 és Android Auto™2,3 telefonkivetítés. Az új Corsa infotainment rendszereia kommunikáció és a szórakozás teljes szabadságát biztosítják, akár hangvezérléssel és Bluetooth®⁵ kapcsolattal is.

 

1Az Apple CarPlay és az Apple Siri az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyezve.

2Az Android Auto a Google Inc. védjegye.

3A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek. Készüléked kompatibilitásának ellenőrzéséhez látogass el a www.apple.com vagy a www.android.com oldalra, vagy vedd fel a kapcsolatot Opel márkakereskedőddel.

4Külön rendelhető.

5A Bluetooth® a Bluetooth SIG Inc. bejegyzett védjegye.

 
Fedezd fel az Opel infotainment rendszert
MINDIG RENDELKEZÉSEDRE ÁLL.

Légy biztonságban és maradj kapcsolatban menet közben okos szolgáltatásokkal – elektromos autózás közben is.

• Nyugalom: érezze magát biztonságban a vészhelyzeti hívásnak, műszaki hiba hívásnak és a jármű státuszát és egyéb tényezőket jelző információknak köszönhetően.

• Kényelem: használd mobiltelefonodat távirányításra, pl. ajtózárak működtetésére! Elektromos járművek esetén az akku töltöttségi szintjéhez, a légkondicionáló beállításához, és a töltés állapotához is hozzáférhetsz. Mi mozgásban tartunk!

• Okos vezetés: élvezd a nyugodt autózást az élő navigációnak¹ köszönhetően.

 

¹Az Opel Connect szolgáltatásai várhatóan 2019 őszétől lesznek elérhetők. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez/díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

 
Fedezd fel az Opel infotainment rendszert

Tab Settings

Field Value
General
Active Tab True
Anchor ID driving-dynamics
Title MENETDINAMIKA
Pretext
Icon to Display
MOTOR
Ha a menetteljesítményről és az alacsony vagy zéró károsanyag-kibocsátásról van szó, a Corsa motorok élen járnak. Legyen szó a gázüzemű, a dízel vagy a teljesen elektromos változatról: az új Corsa mindig dinamikus, zökkenőmentes és hatékony autózást nyújt.
 
SEBESSÉGVÁLTÓ

A sportosság és a kényelem ötvözete: a fülekkel1 is kezelhető, nyolcfokozatú automata sebességváltó növeli a hatékonyságot és a vezetés élményét is.

 

1100 LE és 130 LE teljesítménnyel kapható.