Jellemzők

Fokozd az elvárásaidat.

Ez az új Corsa-e.

ELEGANCE MODELL - KÜLSŐ
Elegáns és kifinomult: az új Corsa kimagasló formatervezése kiemeli a német mérnöki precizitást. Lenyűgöző orr-részével és feltűnő sziluettjével az új Corsa minden szögből vonzó.
 
GS LINE MODELL - KÜLSŐ
Szeretnéd még merészebbé és atletikusabbá tenni autód megjelenését? Akkor tökéletes választás számodra a sportos GS Line modell jellegzetes formatervével, amely módosított első és hátsó lökhárítókat, króm kipufogót és speciális keréktárcsákat tartalmaz. 
ELEGANCE MODELL - BELSŐ
A beltér azonnal mély benyomást tesz precíz kivitelezésével, kifinomult részleteivel és prémium minőségű anyagaival. A nagy autókra jellemző, sportos, vezetőközpontú műszerfal arra ösztönöz, hogy azonnal neki akarj vágni a következő útnak.
 
GS LINE MODELL - BELSŐ
Merész megjelenés a még határozottabb fellépésért: a vörös belső díszítőelemekkel, a különleges sportülésekkel, a sötét tetőkárpittal és a könnyűfém sportpedálokkal a GS Line ugyanolyan jól néz ki, mint amennyire jól megy.
 
KERÉKTÁRCSÁK

Ha fontos a méret, a 16" vagy 17", feltűnő formatervű könnyűfém keréktárcsák1 remek választást jelentenek. Színkontrasztot is szeretnél? Az exkluzív 17" könnyűfém keréktárcsák fekete/ezüst színben2 nem csak gyönyörű kontrasztot kínálnak, de könnyűek és áramvonalasak is - ami növeli a hatékonyságot.

 

1Külön rendelhető.

2Csak a Corsa-e modellhez kapható.

 
TETŐ

Milyen a stílusod? Kedvenc karosszériaszínedet fekete vagy fehér tetőszínnel1 egészítheted ki. Válaszd a panoráma napfénytetőt1, és tedd extra világossá a Corsád belső terét.

 

1Külön rendelhető.

 
INTELLILUX LED MÁTRIX FÉNYSZÓRÓK

Látni és látszani! A kategóriában elsőként az IntelliLux LED® Mátrix fényszóró¹ biztosít tökéletes látási viszonyokat anélkül, hogy zavarná a többi járművezetőt. Élvezd a kiváló világítást minden helyzetben.

 

¹Külön rendelhető.

 
ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ

Az adaptív sebességtartó1,2 stresszmentes vezetési élményt kínál. Folyamatosan figyeli a forgalmat és automatikusan gyorsít vagy lassít, így segít mindig megtartani a biztonságos távolságot az elöl haladó autótól.

 

1Külön rendelhető. 30–180 km/h közötti sebességnél aktiválható.

2Az Opel vezetéstámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a járművezető feladata marad.

 
AKTÍV SÁVTARTÓ ÉS SÁVELHAGYÁS-JELZŐ

Élvezd a biztonság és a tudatosság magasabb szintjét vezetés közben. Az aktív sávtartó1,3 a sávból való véletlen kisodródás esetén aktívan reagál, és finoman visszakormányozza2 a járművet a sávjelölések közé. A sávelhagyás-jelző3 figyelmeztet, ha véletlenül kisodródsz a sávból. A két rendszer együtt segít elkerülni a fáradtság vagy figyelmetlenség okozta végzetes baleseteket.

 

 

1Külön rendelhető.

2A kezeket használat közben a kormánykeréken kell tartani.

3Az Opel vezetéstámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a járművezető feladata marad.

 
DIGITÁLIS MŰSZERFAL

Élvezd az intuitív és könnyen használható infotainment rendszert, így mindig az útra koncentrálhatsz. A teljesen digitális műszerfal¹ tájékoztatást nyújt a sebességről, a navigációról és még sok minden másról, pont ott, ahol szükséged van rá.

 

¹Külön rendelhető.

 
180 FOKOS KAMERA

Biztonságosabb és könnyebb tolatást kínál, különösen városban és szűk parkolóhelyeken. A 180 fokos kamera¹ felülnézeti megjelenítést nyújt Corsa-e autód hátuljáról és a körülötte lévő területről. Észre sem veszed, és profi módon fogsz tolatni.

 

¹Külön rendelhető.

 
PARKOLÓASSZISZTENS

Könnyebb parkolás. A parkolóasszisztens1,2 felismeri a parkolóhelyeket és automatikusan kormányoz, Neked csak a gázt és a féket kell kezelned. Lehet ennél kényelmesebb a parkolás? (Buta kérdés.)

 

1Külön rendelhető.

2Az Opel vezetéstámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a járművezető feladata marad.

 
FŰTHETŐ ÜLÉSEK ÉS KORMÁNYKERÉK

A három fokozatban fűthető ülések1 téged és utastársadat is felmelegítik, míg a fűthető kormánykerék1,2 a kezed kényelméről gondoskodik. Ha egyszer beülsz, soha többé nem akarsz majd kiszállni.

 

1Külön rendelhető.

2Nem kapható automata sebességváltóval együtt.

 

 
RAKTÉR

Sok a csomagod? A 309 literes1 csomagtérbe minden befér. Még több dolgot kell szállítanod? Hajtsd le a hátsó üléseket és maximalizáld a csomagteret. Eljött a pillanat, hogy nagyobb terveket szőj.

 

1Benzin- és dízelmotoros modellek esetében.

 
BŐR MASSZÁZSÜLÉSEK¹

Dőlj hátra és élvezz minden utazást. Masszázsfunkció1 is kapható a Corsa bőr üléseihez, így még a hosszú utak után is kipihenten érkezhetsz.

 

1Külön rendelhető. Csak belső égésű motorhoz kapható.

 
NAVIGÁCIÓ

A következő úticélod csak egy érintésre van. Válassz a tízcolos kijelzőjű Multimedia Navi Pro¹ és a hétcolos kijelzőjű Multimedia Navi¹ között. Gondolkodj nagyban, és juss el bárhová.

 

¹Külön rendelhető.

 
Fedezd fel az Opel infotainment rendszert
VEZETÉK NÉLKÜLI TELEFONTÖLTÉS

Töltsd fel okostelefonodat vezeték nélkül1. Csak helyezd az okostelefonod a tárolórekeszbe - ilyen egyszerű.

 

1Külön rendelhető. Amennyiben az adott telefon nem támogatja a vezeték nélküli töltést, a töltő használatához külön tartozékra lehet szükség. Az induktív töltés csak PMA- vagy Qi-kompatibilis okostelefonokkal működik. A kompatibilitás ellenőrzéséhez vedd fel a kapcsolatot Opel márkakereskedődel.

 
INFOTAINMENT

Tökéletes és intuitív. Érintőképernyő, Apple CarPlay™1,3 és Android Auto™2,3 telefonkivetítés. Az új Corsa infotainment rendszereia kommunikáció és a szórakozás teljes szabadságát biztosítják, akár hangvezérléssel és Bluetooth®⁵ kapcsolattal is.

 

1Az Apple CarPlay és az Apple Siri az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyezve.

2Az Android Auto a Google Inc. védjegye.

3A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek. Készüléked kompatibilitásának ellenőrzéséhez látogass el a www.apple.com vagy a www.android.com oldalra, vagy vedd fel a kapcsolatot Opel márkakereskedőddel.

4Külön rendelhető.

5A Bluetooth® a Bluetooth SIG Inc. bejegyzett védjegye.

 
Fedezd fel az Opel infotainment rendszert
MINDIG RENDELKEZÉSEDRE ÁLL.

Légy biztonságban és maradj kapcsolatban menet közben okos szolgáltatásokkal – elektromos autózás közben is.

• Nyugalom: érezze magát biztonságban a vészhelyzeti hívásnak, műszaki hiba hívásnak és a jármű státuszát és egyéb tényezőket jelző információknak köszönhetően.

• Kényelem: használd mobiltelefonodat távirányításra, pl. ajtózárak működtetésére! Elektromos járművek esetén az akku töltöttségi szintjéhez, a légkondicionáló beállításához, és a töltés állapotához is hozzáférhetsz. Mi mozgásban tartunk!

• Okos vezetés: élvezd a nyugodt autózást az élő navigációnak¹ köszönhetően.

 

¹Az Opel Connect szolgáltatásai várhatóan 2019 őszétől lesznek elérhetők. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez/díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

 
Fedezd fel az Opel infotainment rendszert
MOTOR
Ha a menetteljesítményről és az alacsony vagy zéró károsanyag-kibocsátásról van szó, a Corsa motorok élen járnak. Legyen szó a gázüzemű, a dízel vagy a teljesen elektromos változatról: az új Corsa mindig dinamikus, zökkenőmentes és hatékony autózást nyújt.
 
SEBESSÉGVÁLTÓ

A sportosság és a kényelem ötvözete: a fülekkel1 is kezelhető, nyolcfokozatú automata sebességváltó növeli a hatékonyságot és a vezetés élményét is.

 

1100 LE és 130 LE teljesítménnyel kapható.

 

TARTOZÉKOK AZ ÚJ CORSÁHOZ.

Exterior Body Kit
RÉSZLETEK
Mirror Caps
RÉSZLETEK
Color Logo Bar
RÉSZLETEK