Jellemzők

Fokozd az elvárásaidat.

Ez az új Corsa-e.

KÜLSŐ
Az új Corsa merész és letisztult megjelenése kiemeli a német mérnöki precizitást dinamikus orr-részével, feltűnő sziluettjével és lenyűgöző hátsó részével. Az új Corsa minden szögből vonzó.
 
BELSŐ TÉR
A beltér azonnal mély benyomást tesz precíz kivitelezésével, kifinomult részleteivel és prémium minőségű anyagaival. A nagy autókra jellemző, sportos, vezetőközpontú műszerfal arra ösztönöz, hogy azonnal neki akarj vágni a következő útnak.
 
KERÉKTÁRCSÁK

Ha fontos a méret, a 16" vagy 17", hódító formatervezésű könnyűfém keréktárcsák¹ remek választást jelentenek. Nagyobb kontrasztot szeretnél? Akkor válaszd az exkluzív, kétszínű 17” könnyűfém keréktárcsákat¹. Bármelyiket választod, csak jól dönthetsz.

 

¹ Külön rendelhető.

 
TETŐ

Milyen a stílusod? A külön színű tető¹ révén fekete vagy fehér tetőszínnel egészítheted ki választott járműszínedet. Válaszd a panoráma napfénytetőt¹, és tedd extra világossá a Corsa-e belső terét.

 

¹ Külön rendelhető.

 

 

 
INTELLILUX LED MÁTRIX FÉNYSZÓRÓK

Látni és látszani! A kategóriában elsőként az IntelliLux LED® Mátrix fényszóró¹ biztosít tökéletes látási viszonyokat anélkül, hogy zavarná a többi járművezetőt. Élvezd a kiváló világítást minden helyzetben.

 

¹Külön rendelhető.

 
ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ

Az adaptív sebességtartó¹ stresszmentes vezetési élményt kínál. Figyeli a forgalmat, és automatikusan gyorsít vagy lassít, így segít mindig megtartani a biztonságos távolságot az elöl haladó autótól.

 

¹ Külön rendelhető.

 
AKTÍV SÁVKÖZÉPTARTÓ

Az aktív sávközéptartó¹ egy lépéssel közelebb visz az önvezetéshez, biztonságosabbá és kényelmesebbé téve az életedet az autópályán való egyhangú vezetés során. A rendszer az autó számos érzékelőjét, valamint a szélvédő felső részén elhelyezett kamerát használja. Intelligens és proaktív módon segíti a kormányzást, és a felfestett sáv közepén tartja a Corsádat. Így kevésbé fáradsz el hosszabb utakon.²

 

 

¹Külön rendelhető.

²A kezeket használat közben a kormánykeréken kell tartani.

 
DIGITÁLIS MŰSZERFAL

Élvezd az intuitív és könnyen használható infotainment rendszert, így mindig az útra koncentrálhatsz. A teljesen digitális műszerfal¹ tájékoztatást nyújt a sebességről, a navigációról és még sok minden másról, pont ott, ahol szükséged van rá.

 

¹Külön rendelhető.

 
180 FOKOS KAMERA

Biztonságosabb és könnyebb tolatást kínál, különösen városban és szűk parkolóhelyeken. A 180 fokos kamera¹ felülnézeti megjelenítést nyújt Corsa-e autód hátuljáról és a körülötte lévő területről. Észre sem veszed, és profi módon fogsz tolatni.

 

¹Külön rendelhető.

 
PARKOLÓASSZISZTENS

Soha többé nem kell egyedül parkolnod. A fejlett parkolóasszisztens¹ funkció felismeri a parkolóhelyeket és vezérli a kormánykereket. Neked csak gázt kell adnod és fékezned. Lehet ennél kényelmesebb a parkolás?

 

¹Külön rendelhető.

 
FŰTHETŐ ÜLÉSEK ÉS KORMÁNYKERÉK

A három fokozatban fűthető ülések¹ kényeztetnek téged és utastársadat, míg a fűthető kormánykerék¹ a kezeid kényelméről gondoskodik. Ha egyszer beülsz, soha többé nem akarsz majd kiszállni.

 

¹Külön rendelhető.

 

 

 
RAKTÉR
Sok a csomagod? A 309 literes csomagtérbe minden befér. Extra sok csomag esetén csak hajtsd le a hátsó üléseket a csomagtér maximalizálásához. Eljött a pillanat, hogy nagy terveket szőj.
 
NAVIGÁCIÓ

A következő úticélod csak egy érintésre van. Válassz a tízcolos kijelzőjű Multimedia Navi Pro¹ és a hétcolos kijelzőjű Multimedia Navi¹ között. Gondolkodj nagyban, és juss el bárhová.

 

¹Külön rendelhető.

 
Fedezd fel az Opel infotainment rendszert
VEZETÉK NÉLKÜLI TELEFONTÖLTÉS

Töltsd fel okostelefonodat kábel nélkül¹. Csak helyezd okostelefonod a tárolórekeszbe - ilyen egyszerű.

 

¹Külön rendelhető. Használatához okostelefon-tartozékra lehet szükség.

 
INFOTAINMENT

Érezd magad szabadnak, érezd magad jól. Érintőképernyő, Apple CarPlay™1,3 és Android Auto™2,3. Az új Corsa-e infotainment rendszerei⁴ a kommunikáció és szórakozás teljes szabadságát biztosítják, hangvezérléssel és Bluetooth®⁵-csatlakozással.

 

¹Az Apple CarPlay™ és az Apple Siri™ az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyezve.

²Az Android Auto™ a Google Inc. védjegye.

³A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek. Készüléked kompatibilitásának ellenőrzéséhez látogass el a www.apple.com vagy a www.android.com oldalra, vagy vedd fel a kapcsolatot Opel márkakereskedőddel.

⁴Külön rendelhető.

⁵A Bluetooth® a Bluetooth SIG Inc. bejegyzett védjegye.

 
Fedezd fel az Opel infotainment rendszert
MINDIG RENDELKEZÉSEDRE ÁLL.

Légy biztonságban és maradj kapcsolatban menet közben okos szolgáltatásokkal – elektromos autózás közben is.

• Nyugalom: érezze magát biztonságban a vészhelyzeti hívásnak, műszaki hiba hívásnak és a jármű státuszát és egyéb tényezőket jelző információknak köszönhetően.

• Kényelem: használd mobiltelefonodat távirányításra, pl. ajtózárak működtetésére! Elektromos járművek esetén az akku töltöttségi szintjéhez, a légkondicionáló beállításához, és a töltés állapotához is hozzáférhetsz. Mi mozgásban tartunk!

• Okos vezetés: élvezd a nyugodt autózást az élő navigációnak¹ köszönhetően.

 

¹Az Opel Connect szolgáltatásai várhatóan 2019 őszétől lesznek elérhetők. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez/díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

 
Fedezd fel az Opel infotainment rendszert
330 KM HATÓTÁVOLSÁG

Ma hová szeretnél menni? Az új Corsa-e lenyűgöző 330 km-es hatótávot (WLTP) biztosít újratöltés nélkül, ami tökéletes mindennapi használatra. Egyszerűen elektromos - és egyszerűen lenyűgöző.

 

*A hatótávra vonatkozó érték előzetes adat, melyeket az új WLTP mérési szabványnak megfelelően határoztunk meg, a 715/2007 EK, valamint a 2017/1151 EU rendeleteknek megfelelően. Az európai típusengedély és a megfelelőségi nyilatkozat egyelőre még nem elérhető. A típusengedélyben szereplő végleges értékek eltérhetnek a feltüntetett előzetes adatoktól. Az energiafogyasztást és a hatótávot a mindennapi használat körülményei is befolyásolják, különösen az egyéni vezetési stílus, az útvonal jellemzői, a külső hőmérséklet, és a fűtés/légkondicionálás.

 
TÖLTÉS

Gyors és egyszerű: töltsd fel Corsa-e autód akkumulátorát 80%-ra mindössze 30 perc alatt¹. Élvezd az Opel által kínált sokoldalú töltési lehetőségeket, amellyel rugalmas maradhatsz a mindennapi autózás során és a hosszabb utakon is. Bővebb információk itt.

 

¹Egyenáramú gyorstöltő esetén (100 kW DC). A 30 perces adat az üres állapotról való töltésre vonatkozik. A töltési idő a töltőoszlop teljesítményétől és típusától, a töltőpontnál uralkodó külső hőmérséklettől és az akkumulátor hőmérsékletétől függően változhat.

 
SPORT MÓD ÉS REGENERÁCIÓS MÓD
Milyen a vezetési stílusod? Az új Corsa-e modellel választhatsz: a sport móddal még nagyobb vezetési élményt, a regenerációs móddal még nagyobb hatótávot kapsz. A döntés a tiéd.
 
OPEL SZOLGÁLTATÁSOK ELEKTROMOS JÁRMŰVEKHEZ
TUDJ MEG TÖBBET AZ ELEKTROMOS AUTÓKHOZ ELÉRHETŐ OPEL SZOLGÁLTATÁSOKRÓL
 
TUDJ MEG TÖBBET AZ OPEL SZOLGÁLTATÁSOKRÓL ELEKTROMOS JÁRMŰVEKHEZ
TELJES CSEND.
A szennyezés a zajra is vonatkozik - de nem a Corsa-e modellben. Autód csendes elektromos motorjával aktívan hozzájárulhatsz a zajszennyezés csökkentéséhez is, ami még pihentetőbbé teszi a vezetést.
 

TARTOZÉKOK AZ ÚJ CORSÁHOZ.

Exterior Body Kit
RÉSZLETEK
Mirror Caps
RÉSZLETEK
Color Logo Bar
RÉSZLETEK