SKIP TO CONTENT
Jellemzők

IZGALMASABB, MINT VALAHA.

Új mérce a kifinomultság terén.

FORMATERV.

KÜLSŐ

Stílusos, dinamikus és innovatív – most még izgalmasabb, mint valaha. Az új Astra Sports Tourer német mérnöki teljesítménnyel, kategóriaelső innovációkkal, például IntelliLux LED® Mátrix fényszóróval¹, nagyvonalú csomagterével és sportos megjelenésével nyűgöz le. Az összhatást az új prémium 3D hűtőrács és a Magasfényű fekete csomag¹ emelik ki.

 

¹ Külön rendelhető

 
BELSŐ TÉR
Nagy lábtér hátul, minőségi kényelmet kínáló prémium kategóriájú ülések és modern kialakítás jellemzi az új Astra testre szabott belső terét, amelyet az Ön kényelmét szem előtt tartva alakítottunk ki. 
ÚJ SZÍNEK
Emelje ki Opel Astráját: válasszon a stílusos színek nagy választékából. 
KERÉKTÁRCSÁK
Vezessen stílusosan. Válasszon olyan kerekeket, amelyek az Ön személyiségét kölcsönzik Astrájának. 
NAPFÉNYTETŐ

A nagy, elektromosan működtethető napfénytető¹ beépített szélterelője megvédi a huzattól, az árnyékoló pedig kinn tartja a meleget.

 

¹ Külön rendelhető

 
JELLEGZETES LED FÉNYSZÓRÓK

Az egyedi, jellegzetes Opel "szárny" motívumú LED hátsó lámpák¹ és nappali menetfények egyszerre teszik stílusossá és jól láthatóvá az autót.

 

¹ Külön rendelhető

 

INNOVÁCIÓK.

INTELLILUX LED® MÁTRIX FÉNYSZÓRÓK

Az IntelliLux LED® Mátrix fényszórók¹ tökéletes látási viszonyokat kínálnak anélkül, hogy elvakítanák a szembejövőket. A bevilágított területet automatikusan szabályozzák, így Ön más járművezetők zavarása nélkül közlekedhet távolsági fényszóróval. A fényszórók 16 különálló LED elemből állnak, amelyek folyamatosan reagálnak a forgalmi helyzetre.

 

¹ Külön rendelhető.

 
LED FÉNYSZÓRÓ

Mivel az élvonalbeli technológia energiamegtakarítást is jelent, nagy teljesítményű és hatékony LED fényszórónk¹ mindössze 20 Wattot fogyasztanak, ami alacsonyabb CO-kibocsátást jelent.

 

¹ Külön rendelhető

 
BIZTONSÁG

Az új Astra Sports Tourer élvonalbeli biztonsági rendszereket és a legújabb műszaki megoldásokat kínálja, többek között:

 

Ráfutásos ütközés figyelmeztetés¹: Ez a rendszer automatikusan látható és hallható figyelmeztetést ad ki, hogy megakadályozza a ráfutásos ütközést vagy enyhítse annak hatását.

 
  • Automatikus vészfékezés gyalogosfelismeréssel¹: A rendszer² figyeli a forgalmi helyzetet a jármű előtt, és ha ütközési helyzetet észlel, automatikusan fékez.
  • Aktív sávtartó¹: Ha a vezető akaratlanul kisodródik a sávjából, figyelmeztet és gyengéden visszafordítja a kormánykereket.
  • Jelzőtábla-felismerés¹: Felismeri és megjeleníti a sebességhatárokat és más közlekedési táblákat.

 

¹ Külön rendelhető. Alapfelszereltség a magasabb felszereltségi szinteknél.

² Az automatikus vészfékezés gyalogosfelismeréssel automatikusan működik a 8-80 km/h sebességtartományban. A fékek használatával 0,5 g-vel lassítja a járművet a felső sebességtartományban (40–80 km/h között), illetve teljes lassulással lassítja azt az alacsonyabb sebességtartományban (8–40 km/h között). Az Opel vezetőtámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a járművezető feladata marad.

TOLATÓKAMERA

Biztonságos parkolás egyszerűen. A tolatókamera stresszmentessé teszi a tolatást. A fedélzeti kijelző áttekintést nyújt arról, mi történik Ön mögött, a segédvonalak pedig segítenek manőverezni és megbecsülni a távolságot más tárgyaktól. Válassza a Multimedia Navi Pro¹ rendszerhez kapható digitális tolatókamerát, ha még élesebb és pontosabb képre vágyik.

 

¹ Külön rendelhető

 
PARKOLÓASSZISZTENS
A parkolás még soha nem volt ennyire könnyű. A fejlett parkolóasszisztens parkolóhely-felismerés és automatikus kormányzás funkciója gondoskodik a nyugalmáról, miközben biztonságosan és gyorsan leparkol. Parkoláskor a vezető csak gázd ad vagy fékez, a rendszer pontos utasításait követve. 
ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ

Az adaptív sebességtartó¹ stresszmentes vezetési élményt kínál akár a teljes sebességtartományban. A 30–180 km/h közötti sebességtartományban végzett automatikus gyorsítással vagy lassítással az adaptív sebességtartó¹ segít megtartani a biztonságos távolságot az elöl haladó autótól.

 

 

A torlódásokhoz is tervezett rendszer² akár teljes megállás után is újra működőképes.

 

¹ Külön rendelhető

² Csak a kijelölt automata sebességváltókkal.

KULCS NÉLKÜLI NYITÁS ÉS INDÍTÁS

A kulcs nélküli nyitás és indítás¹ felismeri a kulcsot és kinyitja az autó zárjait, ha Ön az autó közelébe ér. Ezenkívül Ön egy gombnyomásra élvezheti a kulcs nélküli indítás és leállítás előnyeit.

 

¹ Külön rendelhető

 

PRÉMIUM KÉNYELEM.

ERGONOMIKUS ACTIVE ÜLÉSEK
Növelje kényelmét a több irányban állítható, AGR minősítéssel² rendelkező ergonomikus Active első ülésekkel¹. Ezek a vezető- és első utasülések sokrétűen állíthatók, többek között deréktámaszt, ülőfelület-hosszabbítást és fűtésfunkciót kínálnak az első¹ és a hátsó szélső¹ ülésekhez. A legnagyobb kényelem érdekében választhat beépített masszázsfunkcióval¹, szellőztetéssel¹ és memória funkcióval felszerelt vezetőülést is. 

¹ Külön rendelhető, alapfelszereltségként bőr ülésekkel.

² Az AGR ülések a német AGR (Aktien Gesunder Rücke) ergonómiai kiválósági központ tanúsítványával rendelkeznek. A tanúsítvány különböző egészségügyi szakterületek szakértőiből álló független vizsgálóbizottság által kiadott minősítés.

CSOMAGTÉR
Bármit is tervezzen, a sokoldalú Astra Sports Tourer szinte korlátlan lehetőségeket kínál. Nagy befogadóképességű, 540–1630 literes csomagterével a Sports Tourer igazi vezéregyéniség. A 60:40 arányban osztott hátsó ülés alapfelszereltség. Rendelhető akár 40:20:40 arányban osztott hátsó ülés is, rakodónyílással a még nagyobb rugalmasság érdekében. A lehajtás mindkettő esetében gyorskioldó gombbal történik. 
ELEKTROMOS CSOMAGTÉRAJTÓ
Kulcs- és kézhasználat nélkül: a csomagtérajtó akár egyetlen láblendítéssel kinyitható és bezárható. Az állítható nyitási magasságnak köszönhetően a csomagtérajtó az alacsony mennyezetű helységekhez is képes alkalmazkodni. Az elektromos csomagtérajtó természetesen gombokkal is nyitható: a kulcson, a vezetőoldali ajtón, valamint magán a csomagtérajtón. 
KÉTZÓNÁS AUTOMATA LÉGKONDICIONÁLÓ

A kétzónás automata légkondicionálóval¹ a vezető és utasa külön-külön beállíthatja magának a megfelelő hőmérsékletet.

 

¹ Külön rendelhető

 
FŰTHETŐ RÉSZLETEK

Párátlanítson és jégmentesítsen egyszerűen a ThermaTec fűthető szélvédővel¹. A hideg reggeleken a fűthető első¹ és hátsó szélső ülések¹, valamint a fűthető kormánykerék¹ melegíti fel a legrövidebb idő alatt.

 

¹ Külön rendelhető

 
ELEKTROMOS KÉZIFÉK
Az elektromos kézifék automatikusan kiold induláskor. Kis méretének köszönhetően több hely marad a felső kategóriás középkonzolnak és a kartámasznak. 

OKOSAUTÓ-FUNKCIÓK.

INFOTAINMENT
Vezessen okosabban az Astrával és kiváló infotainment rendszereivel, amelyek olyan funkciókkal rendelkeznek mint az Apple CarPlay™¹ és az Android Auto™² telefonkivetítés, hangvezérlés a csatlakoztatott okostelefonhoz, valamint Bluetooth® a telefon-kihangosításhoz, a zenelejátszáshoz és a telefonkönyvhöz való hozzáféréshez. 

¹ Az Apple CarPlay az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyezve, az Android Auto a Google Inc. védjegye.

 

² A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek. Készüléke kompatibilitásának ellenőrzéséhez látogasson el a www.apple.com vagy a www.android.com oldalra, vagy vegye fel a kapcsolatot Opel márkakereskedőjével.

MULTIMEDIA NAVI PRO
Legyen tájékozott és érkezzen pontosan a nagy, 8’’ színes érintőképernyőnek¹ köszönhetően. A Multimedia Navi Pro¹ szolgáltatásai² – többek között: élő navigáció³, parkolási³ és élő közlekedési információk³ – segítségével Ön jobb döntéseket hozhat menet közben. 

¹ Külön rendelhető

² Használatához el kell fogadni a Telenav végfelhasználói licencszerződést, és hozzá kell járulni a személyes adatok felhasználásához a Telenav adatvédelmi szabályzatában rögzítettek szerint. A licenc 2031 végéig érvényes.

³ A szolgáltatás adatforgalmi igénye miatt okostelefonhoz vagy Wi-Fi hotspothoz való csatlakozás szükséges. Mobilhálózati adatforgalmi díjakat vonhat maga után.

BOSE® AUDIÓRENDSZER¹

A BOSE® prémium kategóriájú hangrendszer¹ minden utazást szórakoztató élménnyé tesz. Hét hangszórójának köszönhetően az autó minden utasa erőteljes basszust és kristálytiszta magas hangokat élvezhet.

 

¹Külön rendelhető.

 
VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTÉS

Csak helyezze okostelefonját¹ a beépített induktív töltővel² rendelkező telefontartóba az akkumulátor vezeték nélküli újratöltéséhez.

 

¹ Csak PMA- vagy Qi-képes eszközökhöz. Készüléke kompatibilitásának ellenőrzéséhez vegye fel a kapcsolatot Opel márkakereskedőjével.

² Külön rendelhető

 
VÉSZHELYZETI HÍVÁS

Baleset esetén a vészhelyzeti hívás automatikusan¹ kapcsolja a segélyszolgálatokat - vagy Ön is segítséget hívhat a vészhelyzeti hívás gomb megnyomásával, ha vészhelyzetbe kerül.²

 

¹ A vészhelyzeti hívás automatikusan aktiválódik a légzsákok felfújódása és a biztonságiöv-előfeszítők bekapcsolása esetén.

²A vészhelyzeti híváshoz mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

 

VEZETÉSI HATÉKONYSÁG.

MOTOROK
Válasszon az akár 145 lóerő (107 kW) teljesítményű benzinmotorok¹ vagy az akár 122 lóerő (90 kW) teljesítményű dízelmotorok² közül a maximális üzemanyag-hatékonyságért és vezetési élményért. Az Astra új motorjai sportossá és készségesen vezethetővé teszik autóját. A legújabb generációs motorok akár 19%-kal alacsonyabb CO-kibocsátással³ és kiemelkedően alacsony üzemanyag-fogyasztással az eddigi leghatékonyabb Astránkká teszik az új Astrát. 
 

¹Fogyasztás (l/100 km): városban 5,2-6,3, városon kívül 3,8-4,3, vegyes használatban 4,3-5,1; CO-kibocsátás (g/km): vegyes használatban 99-116.

 

²Fogyasztás (l/100 km): városban 3,9-5,4, városon kívül 3,1-3,6, vegyes használatban 3,4-4,2; CO-kibocsátás (g/km): vegyes használatban 90-111.

 

³Az előző Astrával összehasonlítva.*

 

A 715/2007/EK és 692/2008/EK rendelet szerint (azoknak a megfelelő időpontban hatályos változatai alapján).

SEBESSÉGVÁLTÓK
Élvezze a dinamikus, ugyanakkor gazdaságos sebességváltók előnyeit. Válasszon a hatfokozatú manuális, az új, fokozatmentes automata vagy az új, kilencfokozatú automata sebességváltó közül. 
FUTÓMŰ
Az új Astra futóművét több szempontból optimalizáltuk a teljesítmény finomhangolása érdekében, hogy kiváló menetdinamikát, nagyfokú aktív biztonságot és világszínvonalú légellenállást biztosítson. 

OPEL+ TARTOZÉKOK.

Önre szabva.

Fejezze ki önmagát eredeti Opel tartozékokkal, és hozza ki a legtöbbet autójából. Opeljéhez tervezve és tesztelve.

 

A képek eltérhetnek az értékesített terméktől.

PowerFlex okostelefon-tartó
RÉSZLETEK
Dupla csomagtérpadló
RÉSZLETEK
Kemény csomagtértálca, megfordítható, vízálló
RÉSZLETEK
Tükörházak
RÉSZLETEK
Tetődoboz
RÉSZLETEK
Ajtóküszöb-borítások LED világítással
RÉSZLETEK

MI A KÖVETKEZŐ LÉPÉS?