Formaterv
Merész és letisztult formatervezés
A Sport Tourer látványosan eltérő markáns profilját az Opel progresszív új formanyelve, többek között a jellegzetes Vizor® határozza meg. Jellegzetesen markáns és izmos megjelenésével ez az autó mindenütt magabiztos benyomást kelt.   
Kimagasló belső tér

Éld át a letisztult vezetés élményét az Opel Pure Panel®¹ műszerfallal. Pihenj a luxuskategóriájú Alcantara vagy nappabőr, intelligens szellőztetéssel és masszázsfunkcióval is ellátott, ergonomikus Active ülésekben².

 

¹ Pure Panel és Pure Panel Pro változat kapható. Külön rendelhető tartalom látható.

² Az Egészséges Hátakért Munkacsoport (AGR) tanúsítványával. A tanúsítvány egy független vizsgálóbizottság által kiadott minősítés.

 
Lenyűgöző megjelenés

Vizuális elemek, mint például a fekete tető opció1, hangsúlyozzák az Ön személyes stílusát.

 

1 Csak bizonyos felszereltségi szinteken elérhető.

 
Könnyűfém keréktárcsák
Fejezze ki egyéniségét exkluzív könnyűfém keréktárcsáinkkal. A merész és letisztult stílusú kerekek az Astra Sports Tourer külsejét legalább annyira izgalmassá teszik, mint amennyire izgalmas vezetni. 
Német precizitás
A precíz német arányok az iránytű elvét követik, egészen az energiatakarékos hátsó LED lámpákig. 
Nézz szembe a jövővel
Ahol más autókon a szokásos hűtőrács van, az Opel Astrán a jellegzetes Vizor® kapott helyet. Ez a lenyűgöző panel a hamisítatlan német tervezés lenyomata, ahol a forma a funkciót követi, elegánsan integrálva az előre tekintő szenzorokat.