Okosautó-funkciók
Multimédia
Vidd magaddal az útra a legmerészebb ritmusokat a legtisztább kikapcsolódásért. Az új, teljesen digitális Pure Panel® vezetőtér 10"-os fedélzeti kijelzővel és 10"-os központi érintőképernyővel rendelkezik, amely vezeték nélkül integrálja okostelefonod az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ rendszer segítségével. A legújabb intuitív, okostelefon-szerű felhasználói felület teljesen személyre szabható az egyéni profilkezelésnek és a járművezető-felismerésnek köszönhetően. Az OpelConnect segélyhívás és műszaki hiba hívás szolgáltatásai, valamint a vezeték nélküli szoftverfrissítések gondoskodnak a nyugalmadról. A Multimedia rendszer olyan funkciókat is tartalmaz, mint az AM/FM/DAB+ rádió, a Bluetooth® audiostreaming és két USB-C csatlakozó. 

1 Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyezve, az Android Auto™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.

2 A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérőek lehetnek. Készüléke kompatibilitásának ellenőrzéséhez látogasson el a www.apple.com vagy a www.android.com oldalra, vagy vegye fel a kapcsolatot helyi Opel márkakereskedőjével.

Multimedia Navi
Az Opel csúcskategóriájú élő navigációs rendszere online forgalmi, parkolási információkkal, POI-kereséssel és időjárás-frissítésekkel¹ rendelkezik, az útvonalvezetés pedig az intelligens szélvédőre vetített kijelzőn², a műszerfalon vagy a középső érintőképernyőn jelenik meg attól függően, hogy melyik kombinációt választod. Az intelligens rendszer még a hangutasításait is követi a "Hey Opel!" felszólítás elhangzása után. A vezeték nélküli térképfrissítések megkönnyítik a mindennapokat, az akár 8 hangszórós HiFi rendszer² pedig garantáltan feldob minden utazást. A további kényelem érdekében okostelefonoddal és a myOpel alkalmazással előre elküldheted úti célod az autó navigációs rendszerére, vagy ellenőrizheted, hol parkoltál. A fenti szolgáltatásokkal kapcsolatos további részletekért, valamint a kötelező online aktiválás elvégzéséhez szükséges útmutatásért kérjük, tekintsd meg a "TOMTOM for Opel" című ismertetőnket is. 
1 Az élő navigáció funkcióit 3 évig díjmentesen biztosítjuk, a szolgáltatás elérhetősége és pontos funkciói országonként és járművenként eltérőek lehetnek, a helyi szabályozásnak megfelelően. A szolgáltatások használatához előzetes aktiválás szükséges az OpelConnect Store áruházban vagy a myOpel alkalmazáson keresztül.
Vezeték nélküli telefontöltő

Az Opel Astra letisztult utastere olyan innovatív funkciókat is tartalmaz, amelyek segítenek tiszta és nyugodt körülményeket teremteni, vezetékek tömkelege nélkül. Töltsd fel kompatibilis eszközeid a beépített vezeték nélküli töltővel ¹. A töltőbe beépített szenzorok megakadályozzák, hogy egy esetleges úthiba esetén a készüléked vezeték nélküli töltés közben túlterhelés miatt károsodjon.

 

 

¹ Az elérhetőség a kínálattól függ. Csak PMA- vagy QI-képes eszközökhöz. Készüléked kompatibilitásának ellenőrzéséhez vedd fel a kapcsolatot Opel márkakereskedőddel.

 
OpelConnect szolgáltatások

Okosautó-szolgáltatásaink gondoskodnak a biztonságodról, és arról, hogy minden utazás izgalmas és hatékony legyen. 

 

A nyugalom érzése: a segélyhívás és a műszaki hiba hívás2 komoly előny rendkívüli helyzetek esetén, a Járműstátusz szolgáltatás révén pedig Ön mindig hozzáférhet járműve legfontosabb adataihoz, ellenőrizheti például a futásteljesítményt, az üzemanyagszintet, vagy hozzáférhet a karbantartási adatokhoz.

Kényelem: a Távoli elérés szolgáltatás3 révén okostelefonján ellenőrizheti az akku töltöttségi szintjét, távolról vezérelheti a töltést, vagy időzítheti vagy elindíthatja az előkondicionálást.

Okos vezetés: nyugodt autózás az Élő navigációs szolgáltatásoknak4 és az Utazáskezelés funkciónak köszönhetően.

 

1 A szolgáltatás elérhetősége és terjedelme országonként és járművenként eltérő. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez/díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

2 A segélyhívás és a műszaki hiba hívás használatához a Szerződési feltételek elfogadása szükséges, a jármű megrendelésekor pedig írásbeli beleegyező nyilatkozatra lehet szükség a helymeghatározás működéséhez. A szolgáltatások használatához hálózati lefedettség és elérhetőség szükséges. A vonatkozó általános szerződési feltételek érvényesek.

3 Csak az Astra plug-in hibrid modell esetén elérhető.

4 Az Élő navigáció szolgáltatásokat 3 évig díjmentesen biztosítjuk, ezt követően előfizetési díj ellenében vehetők igénybe. A szolgáltatás elérhetősége és terjedelme országonként és járművenként eltérő. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez vagy díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.