Menetdinamika
Következő generációs motorok

Az Opel Astrát egy teljesen új platform köré tervezték, amely az agilitás, a vezethetőség és a kényelem jegyében készült. A motorháztető alá számos fejlett technikájú, turbótöltős hajtáslánc közül választhatsz. Mindegyik egyenletesen működik, megbízható, és rendkívül versenyképes üzemeltetési költségekkel és alacsony CO₂-kibocsátással rendelkezik.

A kínálatban megtalálható az érzékeny 1.2-es benzines¹ és a nagy hatékonyságú 1.5-ös dízel² változat is. Az új 48V HYBRID³ rendszer egy új generációs, 136 lóerős PureTech benzinmotorból áll, amelyhez egy új, 6 fokozatú, duplakuplungos, villanymotoros váltó kapcsolódik. A menet közben feltöltődő akkumulátor révén ez a technológia extra nyomatékot biztosít alacsony fordulatszámon, és akár 15%-kal csökkenti az üzemanyag-fogyasztást.

 

¹ Vegyes használat melletti üzemanyag-fogyasztás x,x – x,x l/100 km; a CO₂-kibocsátás xx-xx g/km, az energiafogyasztás vegyes használatban: xx,x-xx,x kWh/100 km.

² Vegyes használat melletti üzemanyag-fogyasztás x,x – x,x l/100 km; a CO₂-kibocsátás xx-xx g/km, az energiafogyasztás vegyes használatban: xx,x-xx,x kWh/100 km.

³ Üzemanyag-fogyasztás vegyes használatban xx,x - x,x l/100 km; CO₂-kibocsátás vegyes xxx-xx g/km. 

 
Sebességváltók
Ismerkedjen meg az Astra dinamikus, mégis gazdaságos sebességváltóival. Precízen kidolgozott hatfokozatú kézi sebességváltó vagy kivételesen sima és kifinomult nyolcfokozatú automata váltó választható.  
Menetmódok

Az új Opel Astra az utazáshoz, az útviszonyokhoz és a hangulathoz tökéletesen illeszkedő menetmódoknak¹ köszönhetően mindig kiváló vezetési élményt nyújt. A NORMÁL MÓD mindig ideálisan kiegyensúlyozott hatótávot és teljesítményt biztosít, míg az ECO mód a hatékonyságot helyezi előtérbe. Természetesen, ha maximális élményre vágysz, csak nyomd meg a SPORT gombot, hogy minden utazás magával ragadó élményt nyújtson.

 

¹ A menetmódok csak automata sebességváltóval érhetőek el.