Formaterv
Előre tekint
Az Opel Astrát nem lehet összetéveszteni más autókkal. Minden vonal és ív nyilvánvalóvá teszi, hogy az autózás jövőjét képviseli. Az autó elején a jellegzetes Opel Vizor® karcsú, lendületes vonalvezetésétől kezdve a letisztult, feszes felületekig, amelyek az Astra jellegzetesen sportos, magabiztos kiállását biztosítják, minden jellemzője kiemeli a tömegből.  
Kimagasló belső tér
Tapasztalja meg a belső megjelenés és az innovációk következő generációját. Az Astra belsejében felfedezheti a digitális letisztultság új formáját, a továbbfejlesztett Opel Pure Panel®1 interfészt, amely soha nem látott módon optimalizálja a vezetői információkat. Pihenjen a luxuskategóriájú alcantara vagy nappabőr, szellőztetéssel és masszázsfunkcióval is ellátott, ergonomikus AGR ülésekben2. Vegye körül magát tágas térrel, a legmodernebb technológiákkal és zavartalan kényelemmel.  

1 Kétféle szint elérhető. Választható tartalom megjelenítve, később lesz elérhető.

2 Az Egészségesebb Hátakért Kampány (AGR) által tanúsítva. A tanúsítvány egy független tesztelő bizottság által megítélt minőségi garancia.

Maximális stílus

Itt a lehetőség, hogy eltérjen a szokványostól. Emelje saját stílusát a következő szintre az Astra egyedi vizuális jellemzőivel, mint például a kéttónusú tetőszín1.

 

1 Csak bizonyos felszereltségi szinteken elérhető.

 
Autózzon a legjobbal
Kényelmetlenül érzi magát az egyformaságban? Ünnepelje meg egyediségét az Astra különleges könnyűfém keréktárcsáinak vizuális dinamizmusával. A merész és letisztult stílusú, sportos választékban kapható kerekek az Astra külsejét legalább annyira izgalmassá teszik, mint amennyire izgalmas vezetni.  
Minden szögből brilliáns
A letisztult kialakítás a tiszta vonalvezetésen és kivitelezésen alapszik, ezért az Opel Astrában minden, egészen a legapróbb részletekig hatékony és tökéletes egyensúlyban van. A rendkívül precíz, németes arányokat tökéletesen egészíti ki a hátsó LED lámpa, harmonizálva a vizuális tengellyel.  
Nézzen szembe a jövővel
A kompakt autók legmerészebbikével áll szemben. Ahol más autókon a szokásos hűtőrács van, az Opel Astrán a jellegzetes Vizor® kapott helyet. Ez a lenyűgöző panel a hamisítatlan német tervezés lenyomata, ahol a forma a funkciót követi, elegánsan integrálva az előre tekintő szenzorokat.