Okosautó-funkciók
Multimedia
Vigye magával az útra a legmerészebb ritmusokat a legtisztább kikapcsolódásért. Az új, teljesen digitális Pure Panel® vezetőtér 10"-os fedélzeti kijelzővel és 10"-os központi érintőképernyővel rendelkezik, amely vezeték nélkül integrálja okostelefonját az Apple CarPlay™1 és az Android Auto™1,2 rendszer révén. Az intuitív, okostelefon-szerű felhasználói felület teljesen személyre szabható az egyéni profilkezelésnek és a járművezető-felismerésnek köszönhetően. Az OpelConnect segélyhívás és műszaki hiba hívás szolgáltatásai, valamint a vezeték nélküli szoftverfrissítések gondoskodnak az Ön nyugalmáról. A Multimedia rendszer olyan funkciókat is tartalmaz, mint az AM/FM/DAB+ rádió, a Bluetooth® audiostreaming3 és a két, 15W gyorstöltést is kínáló USB-C csatlakozó.  

1 Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyezve, az Android Auto™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.

 

2 A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérőek lehetnek. Készüléke kompatibilitásának ellenőrzéséhez látogasson el a www.apple.com vagy a www.android.com oldalra, vagy vegye fel a kapcsolatot helyi Opel márkakereskedőjével.

 

3 A Bluetooth® a Bluetooth SIG Inc. bejegyzett védjegye.

Multimedia Navi
Az Opel csúcskategóriájú élő navigációs rendszere valós idejű, online forgalmi adatokkal, parkolási információkkal, POI-kereséssel és időjárás-frissítésekkel1 is rendelkezik. Az útvonal az új szélvédőre vetített kijelzőn2, a Pure Panel fedélzeti kijelzőjén vagy központi érintőképernyőjén jelenik meg attól függően, hogy Ön melyiket választja. Az intelligens rendszer bizonyos nyelveken még élőszavas hangvezérlésre is képes, a "Hey Opel!" felszólításra. A vezeték nélküli térképfrissítések megkönnyítik a mindennapokat, az akár 8 hangszórós HiFi rendszer2 pedig garantáltan feldob minden utazást. A további kényelem érdekében okostelefonjával és a myOpel alkalmazással előre elküldheti úti célját az autó navigációs rendszerére, vagy ellenőrizheti, hol parkolt.  

1 Az élő navigáció funkcióit 3 évig díjmentesen biztosítjuk, a szolgáltatás elérhetősége és pontos funkciói országonként és járművenként eltérőek lehetnek, a helyi szabályozásnak megfelelően. A szolgáltatások használatához előzetes aktiválás szükséges az OpelConnect Store áruházban vagy a myOpel alkalmazáson keresztül.

 

2 Külön rendelhető.

Vezeték nélküli telefontöltő

Az Opel Astra letisztult utastere olyan innovatív funkciókat is tartalmaz, amelyek segítenek tiszta és nyugodt körülményeket teremteni, vezetékek tömkelege nélkül. Töltse fel kompatibilis eszközeit a beépített vezeték nélküli töltővel1. A töltőbe beépített szenzorok megakadályozzák, hogy egy esetleges úthiba esetén az Ön eszköze vezeték nélküli töltés közben túlterhelés miatt károsodjon.

 

1 Külön rendelhető. Csak PMA- vagy Qi-képes eszközökhöz.

 
OpelConnect szolgáltatások

Okosautó-szolgáltatásaink1 gondoskodnak az Ön biztonságáról, és arról, hogy minden utazás izgalmas és hatékony legyen.

 

  • A nyugalom érzése: a segélyhívás és a műszaki hiba hívás2 komoly előny rendkívüli helyzetek esetén, a Járműstátusz szolgáltatás révén pedig Ön mindig hozzáférhet járműve legfontosabb adataihoz, ellenőrizheti például a futásteljesítményt, az üzemanyagszintet, vagy hozzáférhet a karbantartási adatokhoz.
  • Kényelem: a Távoli elérés szolgáltatás3 révén okostelefonján ellenőrizheti az akku töltöttségi szintjét, távolról vezérelheti a töltést, vagy időzítheti vagy elindíthatja az előkondicionálást.
  • Okos vezetés: nyugodt autózás az Élő navigációs szolgáltatásoknak4 és az Utazáskezelés funkciónak köszönhetően.
 

1 A szolgáltatás elérhetősége és terjedelme országonként és járművenként eltérő. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez/díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

 

2 A segélyhívás és a műszaki hiba hívás használatához a Szerződési feltételek elfogadása szükséges, a jármű megrendelésekor pedig írásbeli beleegyező nyilatkozatra lehet szükség a helymeghatározás működéséhez. A szolgáltatások használatához hálózati lefedettség és elérhetőség szükséges. A vonatkozó általános szerződési feltételek érvényesek.

 

3 Csak az Astra plug-in hibrid modell esetén elérhető.

 

4 Az Élő navigáció szolgáltatásokat 3 évig díjmentesen biztosítjuk, ezt követően előfizetési díj ellenében vehetők igénybe. A szolgáltatás elérhetősége és terjedelme országonként és járművenként eltérő. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez vagy díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.