Prémium kényelem
Ergonomikus AGR ülések
Az Opel Astra ergonomikus ülései1 az AGR2 (Egészséges Hát Munkacsoport) minőségi tanúsítványával rendelkeznek. A számos beállítási lehetőséget, többek között állítható fejtámaszt, elektronikusan állítható deréktámaszt és meghosszabítható ülőfelületet is kínáló ülések nem csak kimagaslóan kényelmesek, de elősegítik az egészséges testtartást is a vezető és az utas hosszú távú jó közérzete érdekében.  

1 Magyarországon minden Astra AGR minősítésű vezetőüléssel érkezik, az utasoldali AGR ülés opcionális.

 

2 A  tanúsítvány különböző egészségügyi szakterületek szakértőiből álló független vizsgálóbizottság által kiadott minősítés.

Téli kényelem

A szélvédőfűtéssel1 gyorsan és hatékonyan jégtelenítheti és párátlaníthatja a szélvédőt. Élvezze a fűthető első1 és hátsó szélső ülések2 kényelmét, valamint a hideg reggeleken meleg, kényelmes fogást biztosító fűthető kormánykerék3 tapintását.

 

1,2,3 Bizonyos felszereltségi szinteken opcionális.

 
Panoráma napfénytető

A panoráma napfénytető1 fénnyel árasztja el az Opel Astra tágas belső terét. Dönthető, vagy teljesen kinyitható, hogy a vezetőnek és az utasoknak egyaránt tökéletes, világos és szellős vezetési élményt nyújtson.

 

1 Külön rendelhető.

 
Intelli-Air
Az Intelli-Air egy új, nagy hatékonyságú légszűrő, amely folyamatos tájékoztatást nyújt a levegő minőségéről. Segít frissen és tisztán tartani az utastér levegőjét.