SKIP TO CONTENT
Jellemzők

AZ ÚJ OPEL ASTRA SPORTS TOURER PLUG-IN HIBRID.

FORMATERV.

MERÉSZ ÉS LETISZTULT FORMATERVEZÉS
Az új Astra Sports Tourer tökéletes egyensúlyt teremt a dinamizmus és sokoldalúság között. Az ikonikus Opel Vizor®-nak, a szépen formált felületeknek és a precíz formatervezési vonalaknak köszönhetően kitűnik a tömegből. 
KIMAGASLÓ BELSŐ TÉR
Élje át a letisztult vezetés élményét az Opel Pure Panel®1 műszerfallal. Pihenjen a luxuskategóriájú alcantara vagy nappabőr, szellőztetéssel és masszázsfunkcióval is ellátott, ergonomikus AGR ülésekben2

¹ Pure Panel és Pure Panel Pro változat kapható. Külön rendelhető tartalom látható.

² Az Egészséges Hátakért Munkacsoport (AGR) tanúsítványával. A tanúsítvány egy független vizsgálóbizottság által kiadott minősítés.

LENYŰGÖZŐ MEGJELENÉS

Vizuális elemek, mint például a fekete tető opció1, hangsúlyozzák az Ön személyes stílusát.

 

1 Csak bizonyos felszereltségi szinteken elérhető.

 
KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK
Fejezze ki egyéniségét exkluzív könnyűfém keréktárcsáinkkal. A merész és letisztult stílusú kerekek az Astra Sports Tourer plug-in hibrid külsejét legalább annyira izgalmassá teszik, mint amennyire izgalmas vezetni.    
NÉMET PRECIZITÁS
A precíz német arányok az iránytű elvét követik, egészen az energiatakarékos hátsó LED lámpákig. 
A VIZOR®
Ahol más autókon a szokásos hűtőrács van, az Opel Astrán a jellegzetes Vizor® kapott helyet. Ez a lenyűgöző panel a hamisítatlan német tervezés lenyomata, ahol a forma a funkciót követi, elegánsan integrálva az előre tekintő szenzorokat. 

BIZTONSÁG ÉS VEZETÉSTÁMOGATÁS

INTELLILUX® LED PIXEL FÉNYSZÓRÓK
Az Opel Astra a legújabb IntelliLux® LED Pixel fényszórókkal van felszerelve. Az új fényszórórendszer ugrásszerű előrelépést jelent a fényszórótechnikában, még a korábbi generációs LED Mátrix fényszórókhoz képest is. A LED Pixel fényszórórendszer 168, külön-külön kapcsolható LED egysége révén radikálisan javítja a láthatóságot, és állandó távolsági fényt biztosít. A rendszer automatikusan szabályozza a 168 LED egységet annak érdekében, hogy ne vakítsa el az elöl haladó vagy szembejövő járművezetőket. 
SZÉLVÉDŐRE VETÍTETT KIJELZŐ

Az Astra szélvédőre vetített kijelzője1 igazán futurisztikus hatást kelt, mivel a lényeges információkat közvetlenül a szélvédőre vetítve, kényelmesen a vezető látómezejében jeleníti meg. Az Opel szélvédőre vetített kijelzőinek legújabb generációját képviselő rendszer nagyobb felbontásban és nagyobb szélvédőfelületre vetít. A kivetített adattartalom testreszabható, legyen szó akár a fedélzeti egység adatairól, akár felugró figyelmeztetésekről, bejövő hívásokról vagy médiainformációkról.

 

1 Csak bizonyos felszereltségi szinteken elérhető.

 
INTELLIDRIVE 1.0
Ez a rendszer az Astra plug-in hibrid három, technológiailag fejlett képességét egyesíti, hogy páratlan irányítást és ellenőrzést biztosítson Önnek az utazás során. Az IntelliDrive 1.01 integrálja a sávközéptartót, amely vezetés közben a sáv közepén tartja az autót; a holttérfigyelőt, amely tudatja Önnel, ha egy másik jármű gyorsan közeledik Önhöz hátulról vagy behajt a holtterébe; valamint a hátsó keresztirányú forgalomfigyelőt, amely már akár 40 méterről is figyelmezteti Önt a tolatás közben közeledő járművekre, beleértve a kerékpárosokat és a gyalogosokat is. 
1 Csak bizonyos felszereltségi szinteken elérhető.
INTELLI-DRIVE 2.0
Az IntelliDrive 2.01 az Opel legfejlettebb vezetéstámogató technológiája, amely az új Astra Sports Tourer plug-in hibridet az általunk valaha gyártott legbiztonságosabb és legpihentetőbb vezetési élményű modellé teszi. Ez a rendszer több funkciót is tartalmaz, többek között az intelligens sebességszabályozót (A-ISA), amely figyeli az útjelző táblákat, és felajánlja, hogy ennek megfelelően lassítson vagy gyorsítson, és még az időjárási körülményeket is figyelembe veszi, valamint a sávváltásasszisztenst (SALC), amely érzékeli, ha Ön sávot vált, és elvégzi Ön helyett a manőverezést. Szintén az IntelliDrive 2.0 részeként az Astra az érzékelt útjelző táblák alapján lassítási vagy gyorsítási javaslatot tesz. 
1 Csak bizonyos felszereltségi szinteken elérhető.
INTELLIVISION KAMERARENDSZER
Az IntelliVision kamerarendszer négy, az autó körül elhelyezett kamerát alkalmaz, és automatikusan aktiválódik, amikor az Astra hátramenetbe kapcsol (vagy ha szükség van rá). A HD minőségű, valós idejű képek a legjobb támogatást nyújtják az autó környezetének ellenőrzéséhez. Válthat az egyes kamerák képe között, hogy tiszta képet kapjon a környezetről, így a parkolás még a legszűkebb helyeken is gyerekjáték lesz. 
KULCS NÉLKÜLI NYITÁS ÉS INDÍTÁS
Az Astra kulcs nélküli nyitás és indítás funkciója, valamint a kapacitív ajtókilincsek garantálják, hogy még csak meg sem kell állnia, ha új útra indul. Csak üljön be, nyomja meg a start gombot, és már indulhat is. 

PRÉMIUM KÉNYELEM.

ERGONOMIKUS ACTIVE ÜLÉSEK
Az új Opel Astra ergonomikus ülései1 az AGR2 (Egészséges Hát Munkacsoport) minőségi tanúsítványával rendelkeznek. A számos beállítási lehetőséget, többek között állítható fejtámaszt, elektronikusan állítható deréktámaszt és meghosszabítható ülőfelületet is kínáló ülések nem csak kimagaslóan kényelmesek, de elősegítik az egészséges testtartást is a vezető és az utas hosszú távú jó közérzete érdekében. 

1 Magyarországon minden Astra AGR minősítésű vezetőüléssel érkezik, az utasoldali AGR ülés opcionális.

2 A tanúsítvány különböző egészségügyi szakterületek szakértőiből álló független vizsgálóbizottság által kiadott minősítés.

TÉLI KÉNYELEM

A szélvédőfűtéssel¹ jégtelenítheti és párátlaníthatja a szélvédőt. A fűthető első1 és hátsó szélső ülések2, valamint a fűthető kormánykerék3 biztosítják a kényelmet a hideg reggeleken.

 

1,2,3 Külön rendelhető vagy csak bizonyos felszereltségi szinteken elérhető.

 
PANORÁMA NAPFÉNYTETŐ

A panoráma napfénytető1 fénnyel árasztja el az Opel Astra tágas belső terét. Dönthető, vagy teljesen kinyitható, hogy a vezetőnek és az utasoknak egyaránt tökéletes, világos és szellős vezetési élményt nyújtson.

 

1 Külön rendelhető.

 

 
INTELLIAIR
Az IntelliAir egy új, nagy hatékonyságú légszűrő, amely folyamatos tájékoztatást nyújt a levegő minőségéről. Segít frissen és tisztán tartani az utastér levegőjét. 
CSOMAGTÉR
Az Opel Astra Sports Tourer plug-in hibrid az innovatív IntelliSpace rendszernek köszönhetően intelligensebb rakodást tesz lehetővé. Az 1634 literes maximális befogadóképességet olyan funkciók egészítik ki, mint a rögzítőszemek, az oldalsó rakodóhálók, a kétszintes, sík rakodópadló, a 40/20/40 arányban osztott lehajtható hátsó üléstámlák Easy-Fold funkcióval, a raktér redőnye, az okos padló alatti tárolórekeszek. Az opcionális vonóhoroggal akár utánfutót is csatlakoztathat. 
ELEKTROMOS CSOMAGTÉRAJTÓ
A csomagtérajtó távirányítással, a hátsó lökhárító alatt tett egyetlen lábmozdulattal nyitható és zárható. 

OKOSAUTÓ-FUNKCIÓK.

MULTIMÉDIA
Az új, teljesen digitális Pure Panel® vezetőtér 10"-os fedélzeti kijelzővel és 10"-os központi érintőképernyővel rendelkezik, Apple CarPlay™1 és Android Auto™1,2 rendszerekkel. Az intuitív felhasználói felület teljesen személyre szabható az egyéni profilkezelésnek és a járművezető-felismerésnek köszönhetően. Az AM/FM/DAB+ rádió, a Bluetooth® zeneadatfolyam-lejátszás3 és a két USB-C csatlakozó az alapfelszereltség része. Az OpelConnect segélyhívás és műszaki hiba hívás szolgáltatásai, valamint a vezeték nélküli szoftverfrissítések gondoskodnak az Ön nyugalmáról menet közben. 

1 Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyezve, az Android Auto™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.

2 A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérőek lehetnek. Készüléke kompatibilitásának ellenőrzéséhez látogasson el a www.apple.com vagy a www.android.com oldalra, vagy vegye fel a kapcsolatot helyi Opel márkakereskedőjével.

NAVIGÁCIÓ
Az Élő navigáció online forgalmi, parkolási információkkal, POI-kereséssel és időjárás-frissítésekkel¹ rendelkezik. A rendszer bizonyos nyelveken akár hangutasítással is vezérelhető a "Hey Opel!" felszólítással. Okostelefonjával és a myOpel alkalmazással előre elküldheti úti célját az autó navigációs rendszerére, vagy ellenőrizheti, hol parkolt. Az útvonalvezetés megjeleníthető a szélvédőre vetített kijelzőn², a műszerfalon vagy a központi érintőképernyőn. 
1 Az élő navigáció funkcióit 3 évig díjmentesen biztosítjuk, a szolgáltatás elérhetősége és pontos funkciói országonként és járművenként eltérőek lehetnek, a helyi szabályozásnak megfelelően. A szolgáltatások használatához előzetes aktiválás szükséges az OpelConnect Store áruházban vagy a myOpel alkalmazáson keresztül.
VEZETÉK NÉLKÜLI TELEFONTÖLTŐ

Töltse fel kompatibilis eszközeit a beépített vezeték nélküli töltővel1. A töltőbe beépített szenzorok megakadályozzák, hogy egy esetleges úthiba esetén az Ön eszköze vezeték nélküli töltés közben túlterhelés miatt károsodjon.

 

1 Külön rendelhető. Csak PMA- vagy Qi-képes eszközökhöz.

 
OPELCONNECT SZOLGÁLTATÁSOK

Okosautó-szolgáltatásaink1 gondoskodnak az Ön biztonságáról, és arról, hogy minden utazás izgalmas és hatékony legyen.

 

  • A nyugalom érzése: a segélyhívás és a műszaki hiba hívás2 komoly előny rendkívüli helyzetek esetén, a Járműstátusz szolgáltatás révén pedig Ön mindig hozzáférhet járműve legfontosabb adataihoz, ellenőrizheti például a futásteljesítményt, az üzemanyagszintet, vagy hozzáférhet a karbantartási adatokhoz.
  • Kényelem: a Távoli elérés szolgáltatás3 révén okostelefonján ellenőrizheti az akku töltöttségi szintjét, távolról vezérelheti a töltést, vagy időzítheti vagy elindíthatja az előkondicionálást.
  • Okos vezetés: nyugodtabb autózás az Élő navigációs szolgáltatásoknak4 és az Utazáskezelés funkciónak köszönhetően.
 

1 A szolgáltatás elérhetősége és terjedelme országonként és járművenként eltérő. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez/díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

2 A segélyhívás és a műszaki hiba hívás használatához a Szerződési feltételek elfogadása szükséges, a jármű megrendelésekor pedig írásbeli beleegyező nyilatkozatra lehet szükség a helymeghatározás működéséhez. A szolgáltatások használatához hálózati lefedettség és elérhetőség szükséges. A vonatkozó általános szerződési feltételek érvényesek.

3 Csak az Astra plug-in hibrid modell esetén elérhető.

4 Az Élő navigáció szolgáltatásokat 3 évig díjmentesen biztosítjuk, ezt követően előfizetési díj ellenében vehetők igénybe. A szolgáltatás elérhetősége és terjedelme országonként és járművenként eltérő. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez vagy díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

OPEL+ TARTOZÉKOK.

Az Ön egyéni igényeinek kielégítésére.

Fejezze ki önmagát eredeti Opel+ tartozékokkal, és hozza ki a legtöbbet Astra Sports Tourer plug-in hibridjéből. Opeljéhez tervezve és tesztelve.

A kép eltérhet az értékesített terméktől.

Univerzális töltő
RÉSZLETEK
Fali töltő
RÉSZLETEK
Töltőkábel
RÉSZLETEK

MI A KÖVETKEZŐ LÉPÉS?