Formaterv
Merész és letisztult formatervezés
Az új Astra Sports Tourer tökéletes egyensúlyt teremt a dinamizmus és sokoldalúság között. Az ikonikus Opel Vizor®-nak, a szépen formált felületeknek és a precíz formatervezési vonalaknak köszönhetően kitűnik a tömegből. 
Kimagasló belső tér
Éld át a letisztult vezetés élményét az Opel Pure Panel®1 műszerfallal. Pihenj a luxuskategóriájú alcantara vagy nappabőr, szellőztetéssel és masszázsfunkcióval is ellátott, ergonomikus AGR ülésekben2

1 Pure Panel és Pure Panel Pro változat kapható. Külön rendelhető tartalom látható.

2 Az Egészséges Hátakért Munkacsoport (AGR) tanúsítványával. A tanúsítvány egy független vizsgálóbizottság által kiadott minősítés.

Lenyűgöző megjelenés

Vizuális elemek, mint például a fekete tető opció1, hangsúlyozzák az Te személyes stílusod.

 

1 Csak bizonyos felszereltségi szinteken elérhető.

 
Könnyűfém keréktárcsák
Fejezd ki egyéniséged exkluzív könnyűfém keréktárcsáinkkal. A merész és letisztult stílusú kerekek az Astra Sports Tourer plug-in hibrid külsejét legalább annyira izgalmassá teszik, mint amennyire izgalmas vezetni.     
Német precizitás
A precíz német arányok az iránytű elvét követik, egészen az energiatakarékos hátsó LED lámpákig.  
A Vizor®
Ahol más autókon a szokásos hűtőrács van, az Opel Astrán a jellegzetes Vizor® kapott helyet. Ez a lenyűgöző panel a hamisítatlan német tervezés lenyomata, ahol a forma a funkciót követi, elegánsan integrálva az előre tekintő szenzorokat.