Okosautó-funkciók
Multimédia
Az új, teljesen digitális Pure Panel® vezetőtér 10"-os fedélzeti kijelzővel és 10"-os központi érintőképernyővel rendelkezik, Apple CarPlay™1 és Android Auto™1,2 rendszerekkel. Az intuitív felhasználói felület teljesen személyre szabható az egyéni profilkezelésnek és a járművezető-felismerésnek köszönhetően. Az AM/FM/DAB+ rádió, a Bluetooth® zeneadatfolyam-lejátszás3 és a két USB-C csatlakozó az alapfelszereltség része. Az OpelConnect segélyhívás és műszaki hiba hívás szolgáltatásai, valamint a vezeték nélküli szoftverfrissítések gondoskodnak a nyugalmadról menet közben. 

1 Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyezve, az Android Auto™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.

2  A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérőek lehetnek. Készüléked kompatibilitásának ellenőrzéséhez látogass el a www.apple.com vagy a www.android.com oldalra, vagy vedd fel a kapcsolatot helyi Opel márkakereskedőddel.

Navigáció
Az Élő navigáció online forgalmi, parkolási információkkal, POI-kereséssel és időjárás-frissítésekkel¹ rendelkezik. A rendszer bizonyos nyelveken akár hangutasítással is vezérelhető a "Hey Opel!" felszólítással. Okostelefonoddal és a myOpel alkalmazással előre elküldheted úticélod az autó navigációs rendszerére, vagy ellenőrizheted, hol parkoltál. Az útvonalvezetés megjeleníthető a szélvédőre vetített kijelzőn², a műszerfalon vagy a központi érintőképernyőn. 
1 Az élő navigáció funkcióit 3 évig díjmentesen biztosítjuk, a szolgáltatás elérhetősége és pontos funkciói országonként és járművenként eltérőek lehetnek, a helyi szabályozásnak megfelelően. A szolgáltatások használatához előzetes aktiválás szükséges az OpelConnect Store áruházban vagy a myOpel alkalmazáson keresztül.
Vezeték nélküli telefontöltő

Töltsd fel kompatibilis eszközeid a beépített vezeték nélküli töltővel1. A töltőbe beépített szenzorok megakadályozzák, hogy egy esetleges úthiba esetén az eszközöd vezeték nélküli töltés közben túlterhelés miatt károsodjon.

 

1 Külön rendelhető. Csak PMA- vagy Qi-képes eszközökhöz.

 
OpelConnect szolgáltatások

Okosautó-szolgáltatásaink1 gondoskodnak a biztonságodról, és arról, hogy minden utazás izgalmas és hatékony legyen.

 

  • Nyugalom: a segélyhívás és a műszaki hiba hívás2, valamint a Járműstátusz szolgáltatás révén mindig ellenőrizheted a futásteljesítményt, az üzemanyagszintet, vagy hozzáférhetsz a karbantartási adatokhoz, így mindig biztonságban érezheted magad.
  • Kényelem: a távoli elérés szolgáltatás3 révén a myOpel alkalmazáson keresztül elérhetőek a töltöttség ellenőrzése, a töltésvezérlés és az előkondicionálás funkciók.
  • Okos vezetés: az Élő navigáció szolgáltatásai4 és az Útvonalkezelés funkcióknak köszönhetően még nyugodtabb utazásban lehet részed.
 

1 A szolgáltatás elérhetősége és terjedelme országonként és járművenként eltérő. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez/díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

2 A segélyhívás és a műszaki hiba hívás használatához a Szerződési feltételek elfogadása szükséges, a jármű megrendelésekor pedig írásbeli beleegyező nyilatkozatra lehet szükség a helymeghatározás működéséhez. A szolgáltatások használatához hálózati lefedettség és elérhetőség szükséges. A vonatkozó általános szerződési feltételek érvényesek.

3 Csak az Astra plug-in hibrid modell esetén elérhető.

4 Az Élő navigáció szolgáltatásokat 3 évig díjmentesen biztosítjuk, ezt követően előfizetési díj ellenében vehetők igénybe. A szolgáltatás elérhetősége és terjedelme országonként és járművenként eltérő. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez vagy díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.