Skip To Content
Jellemzők

Az Opel Astra plug-in hibrid

Formaterv

Előre tekint
Az Opel Astra plug-in hibridet nem lehet összetéveszteni más autókkal. Minden vonal és ív nyilvánvalóvá teszi, hogy az autózás jövőjét képviseli. Az autó elején a jellegzetes Opel Vizor® karcsú, lendületes vonalvezetésétől kezdve a letisztult, feszes felületekig, amelyek az Astra plug-in hibrid jellegzetesen sportos, magabiztos kiállását biztosítják, minden jellemzője kiemeli a tömegből. 
Kimagasló belső tér
Tapasztalja meg a belső megjelenés és az innovációk következő generációját. Az Astra plug-in hibrid belsejében felfedezheti a digitális letisztultság új formáját, a továbbfejlesztett Opel Pure Panel®1 interfészt, amely soha nem látott módon optimalizálja a vezetői információkat. Pihenjen a luxuskategóriájú alcantara vagy nappabőr, szellőztetéssel és masszázsfunkcióval is ellátott, ergonomikus AGR ülésekben2. Vegye körül magát tágas térrel, a legmodernebb technológiákkal és zavartalan kényelemmel. 

1 Kétféle szint elérhető. Választható tartalom megjelenítve, később lesz elérhető.

2 Az Egészségesebb Hátakért Kampány (AGR) által tanúsítva. A tanúsítvány egy független tesztelő bizottság által megítélt minőségi garancia.

Maximális stílus

Itt a lehetőség, hogy eltérjen a szokványostól. Emelje saját stílusát a következő szintre az Astra plug-in hibrid egyedi vizuális jellemzőivel, mint például a kéttónusú tetőszín1.


1 Csak bizonyos felszereltségi szinteken elérhető.

 
Autózzon a legjobbal
Kényelmetlenül érzi magát az egyformaságban? Ünnepelje meg egyediségét az Astra plug-in hibrid különleges könnyűfém keréktárcsáinak vizuális dinamizmusával. A merész és letisztult stílusú, sportos választékban kapható kerekek az Astra plug-in hibrid külsejét legalább annyira izgalmassá teszik, mint amennyire izgalmas vezetni. 
Minden szögből brilliáns
A letisztult kialakítás a tiszta vonalvezetésen és kivitelezésen alapszik, ezért az Opel Astra plug-in hibridben minden, egészen a legapróbb részletekig hatékony és tökéletes egyensúlyban van. A rendkívül precíz, németes arányokat tökéletesen egészíti ki a hátsó LED lámpa, harmonizálva a vizuális tengellyel. 
Nézzen szembe a jövővel
A kompakt autók legmerészebbikével áll szemben. Ahol más autókon a szokásos hűtőrács van, az Opel Astra plug-in hibriden a jellegzetes Vizor® kapott helyet. Ez a lenyűgöző panel a hamisítatlan német tervezés lenyomata, ahol a forma a funkciót követi, elegánsan integrálva az előre tekintő szenzorokat. 

Biztonság és vezetéstámogatás

Intelli-Lux® LED Pixel fényszórók
Az Opel Astra a legújabb Intelli-Lux® LED Pixel fényszórókkal van felszerelve. Az új fényszórórendszer ugrásszerű előrelépést jelent a fényszórótechnikában, még a korábbi generációs LED Mátrix fényszórókhoz képest is. A LED Pixel fényszórórendszer 168, külön-külön kapcsolható LED egysége révén radikálisan javítja a láthatóságot, és állandó távolsági fényt biztosít. A rendszer automatikusan szabályozza a 168 LED egységet annak érdekében, hogy ne vakítsa el az elöl haladó vagy szembejövő járművezetőket. 
Szélvédőre vetített kijelző
Az Astra szélvédőre vetített kijelzője igazán futurisztikus hatást kelt, mivel a lényeges információkat közvetlenül a szélvédőre vetítve, kényelmesen a vezető látómezejében jeleníti meg. Az Opel szélvédőre vetített kijelzőinek legújabb generációját képviselő rendszer nagyobb felbontásban és nagyobb szélvédőfelületre vetít. A kivetített adattartalom testreszabható, legyen szó akár a fedélzeti egység adatairól, akár felugró figyelmeztetésekről, bejövő hívásokról vagy médiainformációkról. 
Intelli-Drive 1.0 
Ez a rendszer az Astra plug-in hibrid három, technológiailag fejlett képességét egyesíti, hogy páratlan irányítást és ellenőrzést biztosítson Önnek az utazás során. Az Intelli-Drive 1.0 integrálja a sávközéptartót, amely vezetés közben a sáv közepén tartja az autót; a holttérfigyelőt, amely tudatja Önnel, ha egy másik jármű gyorsan közeledik Önhöz hátulról vagy behajt a holtterébe; valamint a hátsó keresztirányú forgalomfigyelőt, amely már akár 40 méterről is figyelmezteti Önt a tolatás közben közeledő járművekre, beleértve a kerékpárosokat és a gyalogosokat is. 
Intelli-Vision kamerarendszer
Az Intelli-Vision kamerarendszer négy, az autó körül elhelyezett kamerát alkalmaz, és automatikusan aktiválódik, amikor az Astra hátramenetbe kapcsol (vagy ha szükség van rá). A HD minőségű, valós idejű képek a legjobb támogatást nyújtják az autó környezetének ellenőrzéséhez. Válthat az egyes kamerák képe között, hogy tiszta képet kapjon a környezetről, így a parkolás még a legszűkebb helyeken is gyerekjáték lesz. 
Intelli-Drive 2.0
Az Intelli-Drive 2.0 az Opel legfejlettebb vezetéstámogató technológiája, amely az Astrát az általunk valaha gyártott legbiztonságosabb és legpihentetőbb vezetési élményű modellé teszi. Ez a rendszer az Intelli-Drive 1.0 teljes tudásán felül több új funkciót is egyesít, köztük az adaptív kanyarsebességet, amely a kanyar paraméterei és az időjárási feltételek alapján kiszámítja és beállítja az Astra gyorsulását a maximális kényelem és irányíthatóság érdekében. Az Intelli-Drive 2.0 újdonsága a sávváltásasszisztens is, amely akár Ön helyett is elvégezheti a sávváltási manővert. Szintén az Intelli-Drive 2.0 részeként az Astra az érzékelt útjelző táblák alapján lassítási vagy gyorsítási javaslatot tesz. 
Kulcs nélküli nyitás és indítás
Az Astra kulcs nélküli nyitás és indítás funkciója, valamint a kapacitív ajtókilincsek garantálják, hogy még csak meg sem kell állnia, ha új útra indul. Csak üljön be, nyomja meg a start gombot, és már indulhat is. 

Prémium kényelem

Ergonomikus AGR ülések
Az Opel Astra ergonomikus ülései1 az AGR2 (Egészséges Hát Munkacsoport) minőségi tanúsítványával rendelkeznek. A számos beállítási lehetőséget, többek között állítható fejtámaszt, elektronikusan állítható deréktámaszt és meghosszabítható ülőfelületet is kínáló ülések nem csak kimagaslóan kényelmesek, de elősegítik az egészséges testtartást is a vezető és az utas hosszú távú jó közérzete érdekében. 

1 Magyarországon minden Astra AGR minősítésű vezetőüléssel érkezik, az utasoldali AGR ülés opcionális.

2 A  tanúsítvány különböző egészségügyi szakterületek szakértőiből álló független vizsgálóbizottság által kiadott minősítés.

Téli kényelem

A szélvédőfűtéssel1 gyorsan és hatékonyan jégtelenítheti és párátlaníthatja a szélvédőt. Élvezze a fűthető első1 és hátsó szélső ülések2 kényelmét, valamint a hideg reggeleken meleg, kényelmes fogást biztosító fűthető kormánykerék3 tapintását.

 

1,2,3 Bizonyos felszereltségi szinteken opcionális.

 
Panoráma napfénytető

A panoráma napfénytető1 fénnyel árasztja el az Opel Astra tágas belső terét. Dönthető, vagy teljesen kinyitható, hogy a vezetőnek és az utasoknak egyaránt tökéletes, világos és szellős vezetési élményt nyújtson.


1 Külön rendelhető.

 
Intelli-Air
Az Intelli-Air egy új, nagy hatékonyságú légszűrő, amely folyamatos tájékoztatást nyújt a levegő minőségéről. Segít frissen és tisztán tartani az utastér levegőjét. 

Okosautó-funkciók

Multimedia
Vigye magával az útra a legmerészebb ritmusokat a legtisztább kikapcsolódásért. Az új, teljesen digitális Pure Panel® vezetőtér 10"-os fedélzeti kijelzővel és 10"-os központi érintőképernyővel rendelkezik, amely vezeték nélkül integrálja okostelefonját az Apple CarPlay™1 és az Android Auto™1,2 rendszer révén. Az intuitív, okostelefon-szerű felhasználói felület teljesen személyre szabható az egyéni profilkezelésnek és a járművezető-felismerésnek köszönhetően. Az OpelConnect segélyhívás és műszaki hiba hívás szolgáltatásai, valamint a vezeték nélküli szoftverfrissítések gondoskodnak az Ön nyugalmáról. A Multimedia rendszer olyan funkciókat is tartalmaz, mint az AM/FM/DAB+ rádió, a Bluetooth® audiostreaming3 és a két, 15W gyorstöltést is kínáló USB-C csatlakozó. 

1 Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyezve, az Android Auto™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.

2 A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérőek lehetnek. Készüléke kompatibilitásának ellenőrzéséhez látogasson el a www.apple.com vagy a www.android.com oldalra, vagy vegye fel a kapcsolatot helyi Opel márkakereskedőjével.

3 A Bluetooth® a Bluetooth SIG Inc. bejegyzett védjegye.

Multimedia Navi
Az Opel csúcskategóriájú élő navigációs rendszere valós idejű, online forgalmi adatokkal, parkolási információkkal, POI-kereséssel és időjárás-frissítésekkel1 is rendelkezik. Az útvonal az új szélvédőre vetített kijelzőn2, a Pure Panel fedélzeti kijelzőjén vagy központi érintőképernyőjén jelenik meg attól függően, hogy Ön melyiket választja. Az intelligens rendszer bizonyos nyelveken még élőszavas hangvezérlésre is képes, a "Hey Opel!" felszólításra. A vezeték nélküli térképfrissítések megkönnyítik a mindennapokat, az akár 8 hangszórós HiFi rendszer2 pedig garantáltan feldob minden utazást. A további kényelem érdekében okostelefonjával és a myOpel alkalmazással előre elküldheti úti célját az autó navigációs rendszerére, vagy ellenőrizheti, hol parkolt. 

1 Az élő navigáció funkcióit 3 évig díjmentesen biztosítjuk, a szolgáltatás elérhetősége és pontos funkciói országonként és járművenként eltérőek lehetnek, a helyi szabályozásnak megfelelően. A szolgáltatások használatához előzetes aktiválás szükséges az OpelConnect Store áruházban vagy a myOpel alkalmazáson keresztül.

2 Külön rendelhető.

Vezeték nélküli telefontöltő

Az Opel Astra letisztult utastere olyan innovatív funkciókat is tartalmaz, amelyek segítenek tiszta és nyugodt körülményeket teremteni, vezetékek tömkelege nélkül. Töltse fel kompatibilis eszközeit a beépített vezeték nélküli töltővel1. A töltőbe beépített szenzorok megakadályozzák, hogy egy esetleges úthiba esetén az Ön eszköze vezeték nélküli töltés közben túlterhelés miatt károsodjon.

 

1 Külön rendelhető. Csak PMA- vagy Qi-képes eszközökhöz.

 
OpelConnect szolgáltatások

Okosautó-szolgáltatásaink1 gondoskodnak az Ön biztonságáról, és arról, hogy minden utazás izgalmas és hatékony legyen.

 

  • A nyugalom érzése: a segélyhívás és a műszaki hiba hívás2 komoly előny rendkívüli helyzetek esetén, a Járműstátusz szolgáltatás révén pedig Ön mindig hozzáférhet járműve legfontosabb adataihoz, ellenőrizheti például a futásteljesítményt, az üzemanyagszintet, vagy hozzáférhet a karbantartási adatokhoz.
  • Kényelem: a Távoli elérés szolgáltatás3 révén okostelefonján ellenőrizheti az akku töltöttségi szintjét, távolról vezérelheti a töltést, vagy időzítheti vagy elindíthatja az előkondicionálást.
  • Okos vezetés: nyugodt autózás az Élő navigációs szolgáltatásoknak4 és az Utazáskezelés funkciónak köszönhetően.
 

1 A szolgáltatás elérhetősége és terjedelme országonként és járművenként eltérő. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez/díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

2 A segélyhívás és a műszaki hiba hívás használatához a Szerződési feltételek elfogadása szükséges, a jármű megrendelésekor pedig írásbeli beleegyező nyilatkozatra lehet szükség a helymeghatározás működéséhez. A szolgáltatások használatához hálózati lefedettség és elérhetőség szükséges. A vonatkozó általános szerződési feltételek érvényesek.

3 Csak az Astra plug-in hibrid modell esetén elérhető.

4 Az Élő navigáció szolgáltatásokat 3 évig díjmentesen biztosítjuk, ezt követően előfizetési díj ellenében vehetők igénybe. A szolgáltatás elérhetősége és terjedelme országonként és járművenként eltérő. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez vagy díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

Opel+ Tartozékok

Az ön egyéni igényeinek kielégítésére

Fejezze ki önmagát eredeti Opel+ tartozékokkal, és hozza ki a legtöbbet Astra plug-in hibridjéből. Opeljéhez tervezve és tesztelve.

A kép eltérhet az értékesített terméktől.

Mi a következő lépés?