Jusson tovább

Hozza ki a legtöbbet Astra Plug-in Hibrid autójából: ismerje meg a hatótávot befolyásoló fő tényezőket és azt, miként reagáljon rájuk

Sebesség
A sebesség a hatótávot leginkább befolyásoló tényező. Használja lehetőleg elektromos üzemmódban alacsony sebességnél. A fogyasztás optimalizálásához hibrid módban töltse fel akkumulátorát, és éljen az elektromos energia előnyeivel (több mint 35% átlagos útviszonyok esetén). 
Vezetési stílus
Minden gyorsuláskor energiát veszít. S minden alkalommal, amikor hirtelen fékez, újra gyorsítania kell. Astra plug-in hibrid autója sima gyorsulása és a rekuperatív fékezés akár 15%-kal is megnövelheti elektromos hatótávját. 
Hőkomfort és fűtés
A fűtés/hűtés miatti hatótávkülönbség akár 35%-os is lehet az évszakok között, mivel az energia közvetlenül az akkumulátorból származik. Az Astra plug-in hibrid töltés közbeni előkondicionálása remek módja a hatótáv megőrzésének és a kényelmes utazás biztosításának. 

TIPP: Töltse akkumulátorát minél gyakrabban, hogy minél jobban kihasználhassa Astra plug-in hibrid autója emissziómentes elektromos üzemmódját.

Az Astra plug-in hibrid autójában megjelenített hatótáv még teljesen feltöltött állapotban is a korábbi vezetési viselkedésen alapuló becslés.

Ha változnak a hatótávot befolyásoló tényezők (pl. az Ön sebessége, vezetési stílusa, a beltér hőkomfortja), a kijelzett hatótáv alkalmazkodni fog az új körülményekhez.