Technológia
Advanced Driver Assistance1

A fejlett vezetéstámogató rendszerek többféle út- és közlekedési körülményt követnek figyelemmel a biztonság radikális javítása érdekében, és lehetővé teszik, hogy Ön csak élvezze a vezetést olyan funkciókkal, mint az IntelliLux LED Pixel fényszórók, a szélvédőre vetített kijelző, az IntelliDrive és az IntelliVision1.

 

Az Opel vezetőtámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a járművezető felelőssége marad.

 
Infotainment
A digitálisan letisztult Pure Panel® kijelző integrálja a vezeték nélküli Apple CarPlay™ és Android Auto™ rendszert, egyéni profilkezeléssel és vezetőfelismeréssel. Vezeték nélkül töltheti eszközeit, csatlakoztatott szolgáltatásokat vehet igénybe, például vészhelyzeti és műszaki hiba hívást, és a természetes nyelvi felismeréssel ellátott hangvezérlésnek köszönhetően a kormánykeréken tarthatja a kezét. 
OpelConnect szolgáltatások

Okosautó-szolgáltatásaink1 gondoskodnak az Ön biztonságáról, és arról, hogy minden utazás izgalmas és hatékony legyen.

A nyugalom érzése: a segélyhívás és a műszaki hiba hívás2, és a Járműstátusz szolgáltatás révén Ön mindig hozzáférhet járműve legfontosabb adataihoz, ellenőrizheti például a futásteljesítményt, az üzemanyagszintet, vagy hozzáférhet a karbantartási adatokhoz.

Kényelem: távoli elérés szolgáltatás3 az akkumulátorszint ellenőrzéséhez, a töltésvezérléshez és az előkondicionáláshoz a myOpel alkalmazáson keresztül.

Okos vezetés: nyugodt autózás az Élő navigációs szolgáltatásoknak4 és az Utazáskezelés funkciónak köszönhetően.