Technológia
Fejlett vezetéstámogatás

A fejlett vezetéstámogató rendszerek többféle út- és közlekedési körülményt követnek figyelemmel a biztonság radikális javítása érdekében, és lehetővé teszik, hogy Ön csak élvezze a vezetést olyan funkciókkal, mint az IntelliLux LED Pixel fényszórók, a szélvédőre vetített kijelző, az IntelliDrive és az IntelliVision1.

 

1 Az Opel vezetőtámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a járművezető felelőssége marad.  Minden rendszer külön rendelhető.   

 
Infotainment
A digitálisan letisztult Pure Panel® kijelző integrálja a vezeték nélküli Apple CarPlay™ és Android Auto™ rendszert, egyéni profilkezeléssel és vezetőfelismeréssel. Vezeték nélkül töltheti eszközeit, csatlakoztatott szolgáltatásokat vehet igénybe, például vészhelyzeti és műszaki hiba hívást, és a természetes nyelvi felismeréssel ellátott hangvezérlésnek köszönhetően a kormánykeréken tarthatja a kezét. 
OpelConnect szolgáltatások

Okosautó-szolgáltatásaink1 gondoskodnak az Ön biztonságáról, és arról, hogy minden utazás izgalmas és hatékony legyen.

 

A nyugalom érzése: a segélyhívás és a műszaki hiba hívás2, valamint a Járműstátusz szolgáltatás révén Ön mindig hozzáférhet járműve legfontosabb adataihoz, ellenőrizheti például a futásteljesítményt, az üzemanyagszintet, vagy hozzáférhet a karbantartási adatokhoz.

 

Kényelem: távoli elérés szolgáltatás3 az akkumulátorszint ellenőrzéséhez, a töltésvezérléshez és az előkondicionáláshoz a myOpel alkalmazáson keresztül.

 

Okos vezetés: nyugodt autózás az Élő navigációs szolgáltatásoknak4 és az Utazáskezelés funkciónak köszönhetően.

 

1 A szolgáltatás elérhetősége és terjedelme országonként és járművenként eltérő. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez/díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

2 A vészhelyzeti és a műszaki hiba hívás használatához a Szerződési feltételek elfogadása szükséges, amelyhez a jármű megrendelésekor írásbeli beleegyező nyilatkozatot kell tenni a jármű helyének meghatározásához. A szolgáltatás működéséhez mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges. A műszaki hiba szolgáltatás (Opel Mobilservice) az első regisztrációt követő évben ingyenes, utána díjfizetés ellenében vehető igénybe. További információk az Opel Connectről: www.opel.de/connect. További információk az Opel Mobile Service szolgáltatásról: www.opel.de/mobilservice. A vonatkozó általános szerződési feltételek érvényesek.

3 Csak az Astra hibrid modellekhez

4 Az Élő navigáció szolgáltatásokat 3 évig díjmentesen biztosítjuk, ezt követően előfizetési díj ellenében vehetők igénybe. A szolgáltatás elérhetősége és terjedelme országonként és járművenként eltérő. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez vagy díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.