Merész és letisztult dizájn
Autózz a legjobbal
Ünnepeld egyéniségedet az Astra Electric aerodinamikailag optimalizált, 18 colos könnyűfém keréktárcsáinak látványos dinamizmusával, amelyek az alapfelszereltség részét képezik. A két különböző stílusban kapható kerék az új Opel Astra Electric modellt legalább annyira izgalmassá teszi, mint amennyire izgalmas vezetni.
 
Nézz szembe a jövővel
Nézz szembe a kompakt autók legmerészebbikével. Ahol más autókon a szokásos hűtőrács van, az Opel Astra Electric modellen a jellegzetes Opel Vizor kapott helyet. A forma a funkciót követi: ez a lenyűgöző panel a hamisítatlan német tervezés lenyomata, elegánsan integrálva a fényszórókat és az első kamerát.
 
Kimagasló belső tér
Tapasztald meg a belső megjelenés és az innovációk következő generációját. Az új Opel Astra Electric belsejében az új, még letisztultabb Opel Pure Panel® vezetőtér kapott helyet, amely soha nem látott módon optimalizálja a vezetői információkat. Lazulj el az ergonomikus első ülésekben², amelyek opcionálisan fényűző Alcantara kárpittal rendelkeznek. Vedd körül magad térrel, technológiával és zavartalan kényelemmel.
 
² Az Egészséges Hátért Munkacsoport (AGR) tanúsítványával. A tanúsítvány egy független vizsgálóbizottság által kiadott minősítés.