Továbbfejlesztett okosautó-szolgáltatások
Navigáció

Az Élő navigáció online forgalmi, parkolási információkkal, POI-kereséssel és időjárás-frissítésekkel¹ rendelkezik. Okostelefonoddal és a myOpel alkalmazással előre elküldheted úti célod az autó navigációs rendszerére, vagy ellenőrizheted, hol is parkol az autód. Az útvonalvezetés megjeleníthető a szemmagasságú szélvédőre vetített kijelzőn², a műszerfalon vagy a központi érintőképernyőn, attól függően, hogy melyiket választod.

 

A fenti szolgáltatásokkal kapcsolatos további részletekért, valamint a kötelező online aktiválás elvégzéséhez szükséges útmutatásért kérjük, tekintsd meg a TOMTOM for Opel című ismertetőnket.

 

1 Az élő navigáció funkció díjmentesen kipróbálható, a szolgáltatás elérhetősége és pontos funkciói országonként és járművenként eltérőek lehetnek, a helyi szabályozásnak megfelelően. A szolgáltatások használatához előzetes aktiválás szükséges az OpelConnect Store áruházban vagy a myOpel alkalmazáson keresztül.

 

² Külön rendelhető.

Vezeték nélküli telefontöltő

Az Opel Astra Electric letisztult utastere olyan innovatív funkciókat is tartalmaz, amelyek segítenek tiszta és nyugodt körülményeket teremteni, vezetékek tömkelege nélkül. Töltsd fel kompatibilis eszközeidet a beépített vezeték nélküli töltővel¹. A töltőbe beépített szenzorok megakadályozzák, hogy egy esetleges úthiba esetén az eszközöd vezeték nélküli töltés közben túlterhelés miatt károsodjon.

Eszközeidet a beépített vezeték nélküli töltőn túl a két USB-C csatlakozó segítségével is töltheted.

 
1 Az elérhetőség a kínálattól függ. Csak PMA- vagy Qi-képes eszközökhöz. Készüléked kompatibilitásának ellenőrzéséhez vedd fel a kapcsolatot Opel márkakereskedőddel.

Multimedia
Vidd el magaddal az útra a legmerészebb ritmusokat a legtisztább kikapcsolódásért. Az új, teljesen digitális Pure Panel® vezetőtér 10"-os fedélzeti kijelzővel és 10"-os központi érintőképernyővel rendelkezik, amely vezeték nélkül integrálja okostelefonod az Apple CarPlay™1 és az Android Auto™1,2 rendszer révén. Az intuitív, okostelefon-szerű felhasználói felület teljesen személyre szabható az egyéni profilkezelésnek és a járművezető-felismerésnek köszönhetően. Az OpelConnect segélyhívás és műszaki hiba hívás szolgáltatásai, valamint a vezeték nélküli szoftverfrissítések pedig gondoskodnak nyugalmadról. A Multimedia rendszer olyan funkciókat is tartalmaz, mint az AM/FM/DAB+ rádió, a Bluetooth® audiostreaming3 és a két, 15W gyorstöltést is kínáló USB-C csatlakozó. 
 

1 Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyezve, az Android Auto™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.

 

² A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek. Készüléked kompatibilitásának ellenőrzéséhez látogass el a www.apple.com vagy a www.android.com oldalra, vagy vedd fel a kapcsolatot Opel márkakereskedőddel.

 

³ A Bluetooth® a Bluetooth SIG Inc. bejegyzett védjegye.

OpelConnect szolgáltatások

Okosautó-szolgáltatásaink¹ gondoskodnak a biztonságodról, és arról, hogy minden utazás izgalmas és hatékony legyen.

 

A nyugalom érzése: a segélyhívás és a műszaki hiba hívás² komoly előny rendkívüli helyzetek esetén, a Járműstátusz szolgáltatás révén pedig mindig hozzáférhetsz járműved legfontosabb adataihoz, ellenőrizheted például a futásteljesítményt, az üzemanyagszintet, vagy hozzáférhetsz a karbantartási adatokhoz.

 

Kényelem: a Távoli elérés szolgáltatás³ révén a myOpel alkalmazáson keresztül ellenőrizheted az akku töltöttségi szintjét, távolról vezérelheted a töltést, vagy előmelegítheted vagy hűtheted a jármű belső terét.

 

Okos vezetés: nyugodt autózás az Élő navigációs szolgáltatásoknak⁴ és az Utazáskezelés funkciónak köszönhetően.

 

1 A szolgáltatás elérhetősége és terjedelme országonként és járművenként eltérő. Előfordulhat, hogy a szolgáltatások igénybevétele előfizetéshez/díjfizetéshez kötött, használatukhoz pedig mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

 

² A vészhelyzeti és a műszaki hiba hívás használatához a Szerződési feltételek elfogadása szükséges, amelyhez a jármű megrendelésekor írásbeli beleegyező nyilatkozatot kell tenni a jármű helyének meghatározásához. A szolgáltatás működéséhez mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges. A műszaki hiba szolgáltatás (Opel Mobilservice) az első regisztrációt követő évben ingyenes, utána díjfizetés ellenében vehető igénybe. További információk az Opel Connectről: www.opel.de/connect. További információk az Opel Mobile Service szolgáltatásról: www.opel.de/mobilservice. A vonatkozó általános szerződési feltételek érvényesek.

 

³ Az Astra plug-in hibrid modellekhez

 

⁴ A Csatlakoztatott Navigációs Csomag Plusz ingyenesen kipróbálható, utána díjfizetés ellenében vehető igénybe"