Jellemzők

IZGALMASABB, MINT VALAHA.

Új mérce a kifinomultság terén

KÜLSŐ

Stílusos, dinamikus és innovatív – most még izgalmasabb, mint valaha. Az új Astra Sports Tourer német mérnöki teljesítménnyel, kategóriaelső innovációkkal, például IntelliLux LED® Mátrix fényszóróval1, nagyvonalú csomagterével és sportos megjelenésével nyűgöz le. Az összhatást az új prémium 3D hűtőrács és a Magasfényű fekete csomag1 emelik ki.

 

1Külön rendelhető

 
BELSŐ TÉR
Nagy lábtér hátul, minőségi kényelmet kínáló prémium kategóriájú ülések és modern kialakítás jellemzi az új Astra testre szabott belső terét, amelyet az Ön kényelmét szem előtt tartva alakítottunk ki.
 
ÚJ SZÍNEK
Emelje ki Opel Astráját: válasszon a stílusos színek nagy választékából.
 
KERÉKTÁRCSÁK
Vezessen stílusosan. Válasszon olyan kerekeket, amelyek az Ön személyiségét kölcsönzik Astrájának.
 
NAPFÉNYTETŐ

A nagy, elektromosan működtethető napfénytetőbeépített szélterelője megvédi a huzattól, az árnyékoló pedig kinn tartja a meleget.

 

1Külön rendelhető

 
JELLEGZETES LED FÉNYSZÓRÓK

Az egyedi, jellegzetes Opel "szárny" motívumú LED hátsó lámpák1 és nappali menetfények egyszerre teszik stílusossá és jól láthatóvá az autót.

 

1Külön rendelhető

 
INTELLILUX LED® MÁTRIX FÉNYSZÓRÓK

Az IntelliLux LED® Mátrix fényszórók1 tökéletes látási viszonyokat kínálnak anélkül, hogy elvakítanák a szembejövőket. A bevilágított területet automatikusan szabályozzák, így Ön más járművezetők zavarása nélkül közlekedhet távolsági fényszóróval. A fényszórók 16 különálló LED elemből állnak, amelyek folyamatosan reagálnak a forgalmi helyzetre.

 

1Külön rendelhető.

 
LED fényszóró

Mivel az élvonalbeli technológia energiamegtakarítást is jelent, nagy teljesítményű és hatékony LED fényszórónk1 mindössze 20 Wattot fogyasztanak, ami alacsonyabb CO2-kibocsátást jelent.

 

1Külön rendelhető

 
BIZTONSÁG

Az új Astra Sports Tourer élvonalbeli biztonsági rendszereket és a legújabb műszaki biztonsági megoldásokat kínálja, többek között:

 

  • Ráfutásos ütközés figyelmeztetés1: Ez a rendszer automatikusan látható és hallható figyelmeztetést ad ki, hogy megakadályozza a ráfutásos ütközést vagy enyhítse annak hatását.
  • Automatikus vészfékezés gyalogosfelismeréssel1,2: A rendszer3 figyeli a forgalmi helyzetet a jármű előtt, és ha ütközési helyzetet észlel, automatikusan fékez.
  • Aktív sávtartó1,2: Ha a vezető akaratlanul kisodródik a sávjából, figyelmeztet és gyengéden visszafordítja a kormánykereket.
  • Jelzőtábla-felismerés1: Felismeri és megjeleníti a sebességhatárokat és más közlekedési táblákat.

 

1Külön rendelhető. Alapfelszereltség a magasabb felszereltségi szinteknél.

2Az Opel vezetéstámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a járművezető feladata marad.

3Az automatikus vészfékezés gyalogosfelismeréssel automatikusan működik a 8-80 km/h sebességtartományban. A fékek használatával 0,5 g-vel lassítja a járművet a felső sebességtartományban (40–80 km/h között), illetve teljes lassulással lassítja azt az alacsonyabb sebességtartományban (8–40 km/h között).

 
TOLATÓKAMERA

Biztonságos parkolás egyszerűen. A tolatókamera stresszmentessé teszi a tolatást. A fedélzeti kijelző áttekintést nyújt arról, mi történik Ön mögött, a segédvonalak pedig segítenek manőverezni és megbecsülni a távolságot más tárgyaktól. Válassza a Multimedia Navi Pro¹ rendszerhez kapható digitális tolatókamerát, ha még élesebb és pontosabb képre vágyik.

 

¹ Külön rendelhető. Csak Multimedia Navi Pro rendszerrel kapható

 
PARKOLÓASSZISZTENS

A parkolás még soha nem volt ennyire könnyű. A fejlett parkolóasszisztens1 parkolóhely-felismerés és automatikus kormányzás funkciója gondoskodik a nyugalmáról, miközben biztonságosan és gyorsan leparkol. Parkoláskor a vezető csak előrefelé vagy hátrafelé halad vagy megállítja az autót, a rendszer pontos iránymutatásait követve.

 

1Az Opel vezetéstámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a járművezető feladata marad.

 
ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ

A teljes sebességtartományban működő adaptív sebességtartó1,2 stresszmentes vezetési élményt kínál. A 30 km/h és 180 km/h közötti sebességtartományban végzett automatikus gyorsítással vagy lassítással az adaptív sebességtartó1,2 mindig segít megtartani a biztonságos távolságot az elöl haladó autótól.

Teljes sebességtartományban használható adaptív sebességtartó3. A torlódásokhoz tervezett rendszerrel az autó állóra fékezését követően is működésben marad a sebességtartó.

 

1Külön rendelhető.

2Az Opel vezetéstámogató rendszerei a vezetőt a rendszerben rejlő korlátokon belül támogatják. A vezetés továbbra is a járművezető feladata marad.

3Csak egyes automata sebességváltókkal kapható.

 
KULCS NÉLKÜLI NYITÁS ÉS INDÍTÁS

A kulcs nélküli nyitás és indításfelismeri a kulcsot és kinyitja az autó zárjait, ha Ön az autó közelébe ér. Ezenkívül Ön egy gombnyomásra élvezheti a kulcs nélküli indítás és leállítás előnyeit.

 

1Külön rendelhető

 
ERGONOMIKUS ACTIVE ÜLÉSEK

Növelje kényelmét a több irányban állítható, AGR minősítéssel2 rendelkező ergonomikus Active első ülésekkel1. Ezek a vezető- és első utasülések sokrétűen állíthatók, többek között deréktámaszt, ülőfelület-hosszabbítást és fűtésfunkciót kínálnak az első¹ és a hátsó szélső1 ülésekhez. A legnagyobb kényelem érdekében választhat beépített masszázsfunkcióval1, szellőztetéssel1 és memória funkcióval felszerelt vezetőülést is.

 

1Külön rendelhető, alapfelszereltségként bőr ülésekkel.

2Az AGR ülések a német AGR (Aktien Gesunder Rücke) ergonómiai kiválósági központ tanúsítványával rendelkeznek. A tanúsítvány különböző egészségügyi szakterületek szakértőiből álló független vizsgálóbizottság által kiadott minősítés.

 
CSOMAGTÉR
Bármit is tervezzen, a sokoldalú Astra Sports Tourer szinte korlátlan lehetőségeket kínál. Nagy befogadóképességű, 540–1630 literes csomagterével a Sports Tourer igazi vezéregyéniség. A 60:40 arányban osztott hátsó ülés alapfelszereltség. Rendelhető akár 40:20:40 arányban osztott hátsó ülés is, rakodónyílással a még nagyobb rugalmasság érdekében. A lehajtás mindkettő esetében gyorskioldó gombbal történik.
 
ELEKTROMOS CSOMAGTÉRAJTÓ
Kulcs- és kézhasználat nélkül: a csomagtérajtó akár egyetlen láblendítéssel kinyitható és bezárható. Az állítható nyitási magasságnak köszönhetően a csomagtérajtó az alacsony mennyezetű helységekhez is képes alkalmazkodni. Az elektromos csomagtérajtó természetesen gombokkal is nyitható: a kulcson, a vezetőoldali ajtón, valamint magán a csomagtérajtón.
 
KÉTZÓNÁS AUTOMATA LÉGKONDICIONÁLÓ

A kétzónás automata légkondicionálóval1 a vezető és utasa külön-külön beállíthatja magának a megfelelő hőmérsékletet.

 

1Külön rendelhető

 
FŰTHETŐ RÉSZLETEK

Párátlanítson és jégmentesítsen egyszerűen a fűthető szélvédővel1. A hideg reggeleken a fűthető első2 és hátsó szélső ülések2, valamint a fűthető kormánykerék2 gyorsan felmelegíti Önt.

 

1Külön rendelhető.

2Külön rendelhető, alapfelszereltségként bőr ülésekkel.

 
ELEKTROMOS KÉZIFÉK
Az elektromos kézifék automatikusan kiold induláskor. Kis méretének köszönhetően több hely marad a felső kategóriás középkonzolnak és a kartámasznak.
 
INFOTAINMENT

Vezessen okosabban az új Astrával és kiváló infotainment rendszereivel, amelyek olyan okosautó-funkciókkal rendelkeznek mint az Apple CarPlay™1,2, az Android Auto™ telefonkivetítés1,2, a csatlakoztatott okostelefon hangvezérlése, valamint Bluetooth®-kapcsolat3 a telefon-kihangosításhoz, az audióadatfolyam-lejátszáshoz és a telefonkönyvhöz való hozzáféréshez.

 

1Az Apple CarPlay™ az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyezve, az Android Auto™ a Google Inc. bejegyzett védjegye.

2A kompatibilitás és bizonyos funkciók a készülék típusától és az operációs rendszer verziójától függően eltérők lehetnek. Készülékei kompatibilitásának ellenőrzéséhez látogasson el a www.apple.com vagy a www.android.com oldalra, vagy vegye fel a kapcsolatot Opel márkakereskedőjével.

3A Bluetooth® a Bluetooth SIG Inc. bejegyzett védjegye.

 
Fedezze fel az Opel infotainment rendszert
MULTIMEDIA NAVI PRO

Legyen tájékozott és érkezzen pontosan a nagy, 8’’ színes érintőképernyőnek1 köszönhetően. A Multimedia Navi Pro¹ szolgáltatásai2 – többek között: élő navigáció3, parkolási indormációk3, és élő közlekedési információk3 – segítségével Ön jobb döntéseket hozhat menet közben.

 

1Külön rendelhető.

2Használatához el kell fogadni a Telenav végfelhasználói licencszerződést, és hozzá kell járulni a személyes adatok felhasználásához a Telenav adatvédelmi szabályzatában rögzítettek szerint. A licenc 2031 végéig érvényes.

3A szolgáltatás adatforgalmi igénye miatt mobil internet csatlakozás szükséges okostelefonon vagy wifi hotspoton keresztül. Ez mobilhálózati adatforgalmi díjakat vonhat maga után.

 
Fedezze fel az Opel infotainment rendszert
BOSE® AUDIÓRENDSZER1

Ez a prémium kategóriájú audiórendszer1 minden utazást szórakoztató élménnyé tesz. Hét hangszórójának köszönhetően az autó minden utasa erőteljes basszust és kristálytiszta magas hangokat élvezhet.

 

1Külön rendelhető.

 
VEZETÉK NÉLKÜLI TÖLTÉS

Csak helyezze okostelefonját1 a beépített induktív töltővel2 rendelkező telefontartóba az akkumulátor vezeték nélküli újratöltéséhez.

 

1Amennyiben az adott telefon nem támogatja a vezeték nélküli töltést, a töltő használatához külön tartozékra lehet szükség. Az induktív töltés csak PMA- vagy Qi-kompatibilis okostelefonokkal működik. Készüléke kompatibilitásának ellenőrzéséhez vegye fel a kapcsolatot Opel márkakereskedőjével.

2Külön rendelhető.

 
VÉSZHELYZETI HÍVÁS

Baleset esetén a vészhelyzeti hívás automatikusan1 kapcsolja a segélyszolgálatokat - vagy Ön is segítséget hívhat a vészhelyzeti hívás gomb megnyomásával, ha vészhelyzetbe kerül.2

 

1A vészhelyzeti hívás automatikusan aktiválódik a légzsákok felfújódása és a biztonságiöv-előfeszítők bekapcsolása esetén.

2A vészhelyzeti híváshoz mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges.

 
MOTOROK

Válasszon az akár 107 kW (145 LE) teljesítményű benzinmotorok1 vagy az akár 90 kW (122 LE) teljesítményű dízelmotorok2 közül a maximális üzemanyag-hatékonyságért és vezetési élményért. Az Astra új motorjai sportossá és készségesen vezethetővé teszik autóját. A legújabb generációs motorok akár 19%-kal alacsonyabb CO2-kibocsátással3 és kiemelkedően alacsony üzemanyag-fogyasztással az eddigi leghatékonyabb Astránkká teszik az új Astrát.

 

1Fogyasztás (l/100 km): városban 5,4-6,3, városon kívül 3,9-4,3, vegyes használatban 4,5-5,1; CO2-kibocsátás (g/km): vegyes használatban 102-116.

2Fogyasztás (l/100 km): városban 3,9-5,5, városon kívül 3,1-3,7, vegyes használatban 3,4-4,3; CO2-kibocsátás (g/km): vegyes használatban 90-114.

3Az előző Astrával összehasonlítva.*

 

A 715/2007/EK és 692/2008/EK rendelet szerint (azoknak a megfelelő időpontban hatályos változatai alapján).

 
SEBESSÉGVÁLTÓK
Élvezze a dinamikus, ugyanakkor gazdaságos sebességváltók előnyeit. Válasszon a hatfokozatú manuális, az új, fokozatmentes automata vagy az új, kilencfokozatú automata sebességváltó közül.
 
FUTÓMŰ
Az új Astra futóművét több szempontból optimalizáltuk a teljesítmény finomhangolása érdekében, hogy kiváló menetdinamikát, nagyfokú aktív biztonságot és világszínvonalú légellenállást biztosítson.
 

OPEL+ TARTOZÉKOK.

Önre szabva.

Fejezze ki önmagát eredeti Opel tartozékokkal, és hozza ki a legtöbbet autójából. Opeljéhez tervezve és tesztelve

A képek eltérhetnek az értékesített terméktől.

PowerFlex okostelefon-tartó
RÉSZLETEK
Dupla csomagtérpadló
RÉSZLETEK
Kemény csomagtértálca, megfordítható, vízálló
RÉSZLETEK
Tükörházak
RÉSZLETEK
Tetődoboz
RÉSZLETEK
Ajtóküszöb-borítások LED világítással
RÉSZLETEK

MI A KÖVETKEZŐ LÉPÉS?