Skip To Content
Opel Minősített Használtautó

Opel minősített használtautó

Használtautó, amelyben megbízhat

Az OPEL a MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓ PROGRAMJÁT azért fejlesztette ki, hogy az Opel Minősített Használtautó Partnerek (Opel Márkakereskedések, Opel Márkaszervizek) egységes szempontok szerint értékesítsenek használtautókat. Minőség, biztonság és megbízhatóság az alapvető követelmények, amelyeket a járművek elé állítunk. Minden OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓ az alábbiakban ismertetett ellenőrzésen esik át, ill. az alábbiakban ismertetett kiegészítő szolgáltatásokkal kerül értékesítésre, hogy Ön meggyőződhessen arról, hogy kifogástalan állapotú járművet vásárol*.

 

Biztonság tanúsítvánnyal. Előnyök az Ön számára:

 

  • Járműgarancia*

Minden OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓHOZ a résztvevő OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓ partnerek legalább 12 hónapos jótállást nyújtanak az Opel MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓ partnerek jótállási feltételei szerint.

 

  • Mobilitás*

Mivel minden OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓ gondos ellenőrzésen esik át, így az OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓK műszaki állapotáról Ön mindig pontos információval rendelkezik. Amennyiben a gépjárművekkel kapcsolatban meghibásodásra kerülne sor, az Opel Márkaszervizek segítséget nyújtunk Önnek belföldön és külföldön egyaránt.

 

  • 100 pontos állapotfelmérés*

Járműveket az OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓ partnerek minden esetben alávetik egy 100 pontos állapotfelmérésnek.

 

  • Műszaki érvényessége legalább 6 hónap*

Az OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓ partnerek kötelesek arról gondoskodni, hogy az OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓ PROGRAM keretei között értékesített gépkocsik az értékesítés pillanatában legalább 6 hónapig érvényes műszaki vizsgával rendelkezzenek.

 

  • Próbaút lehetősége*

Az Opel MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓ PARTNEREK biztosítják Önnek, hogy a kiválasztott járművel rövid idejű próbautat tegyen, hogy meggyőződjön a menettulajdonságokról.

 

  • Testre szabott finanszírozási ajánlat*

OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓ partnere tájékoztatja a finanszírozási lehetőségekről, és kifejezetten az Ön igényeire szabva ad ajánlatot.

 

  • Garantált beszámítás*

OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓ partnere szívesen felbecsüli az Ön meglévő járművének értékét, és a piaci igényeknek megfelelő méltányos ajánlatot ad.

 

  • Kicserélési jog*

Az OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓ partnere kicserélési jogot biztosít Önnek: ha a megvásárolt jármű a gondos kiválasztás ellenére sem felel meg az Ön elképzeléseinek, 500 megtett kilométeren és legkésőbb 8 napon belül (amelyik hamarabb következik be) kicserélheti egy másik OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓRA, amennyiben rendelkezésre áll megfelelő jármű Opel partnerénél. (A hatósági díjak megfizetése mellett)

 

  • Időszakos felülvizsgálat mentes autózás 6 hó / 6.000 km-ig*

Az OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓ PROGRAM keretei között értékesített járművek esetén a következő szervizelés időpontja legkorábban hat hónap múlva vagy 6.000 km megtétele után esedékes.

 

  • Minőségi tanúsítvány*

Egy független vizsgáló szervezet az OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTATUTÓ Partnereknél rendszeresen ellenőrzi, hogy a minőségi normákat és az ügyfeleknek tett ígéreteket az Opel Minősített Használtautó Partnerek mindig betartják. Így Ön teljesen biztos lehet abban, hogy a fenti feltételeket az Opel Minősített Használtautó Partnerek követik.

 

Végül egy mappában Ön megkap minden fontos dokumentumot, amelyek pontos tájékoztatást nyújtanak a használt autó vásárlásánál. A mappában megtalálja a 100 pontos állapotfelmérést, a jótállással kapcsolatos dokumentumokat, illetve az átadási-átvételi tanúsítványt, amely dokumentál minden szolgáltatást, amelyre Ön járművével jogosult. OPEL MINŐSÍTETT HASZNÁLTAUTÓ partnerek szívesen tájékoztatják Önt az összes előnyről.