SZERVIZ4+.

Az Opel országos márkaszerviz-hálózata egész évben várja az Opel gépkocsi tulajdonosokat magas színvonalú, a munkadíjat is magába foglaló, kedvező árú szolgáltatásaival. Megbízható és hozzáértő munkatársaink szakszerűen végzik el azokat a gyakori szervizműveleteket, amelyekre autójának a mindennapi használat során szüksége lehet.

Opel olajcsere és kedvezményes szerviz szolgáltatások

Az olajcserét gépjárművén Opel márkakereskedőnél végeztesse el, mert az olajcsere:

 

  • Meghosszabbíthatja a motor élettartamát,
  • Csökkentheti a károsanyag kibocsátást,
  • Az üzemanyag-fogyasztást is mérsékelheti.

 

Emellett pedig az olajcsere fontos szerepet játszik Opelje teljesítményében. Függetlenül attól, hogy olajcserére, fékbetét cserére vagy éves karbantartásra van szüksége, az Opel országos márkaszerviz hálózata egész évben rendelkezésére áll:

 

  • Opel gyári technológia
  • Eredeti Opel alkatrészek
  • A munkadíjat az ár tartalmazza
  • Szerviz szolgálatások elérhető áron

 

Olajcserére van szüksége? Ne hagyja ki a következő ajánlatot:

 

Szerviz 4+ olajcsere szolgáltatás akár 10 990 Ft-ért*

(Opel 10W40 motorolaj, olajszűrő),

4 évesnél régebbi, programban résztvevő autó, például az Astra G .: X14XE modell esetében

 

Szerviz 4+ olajcsere szolgáltatás akár 16 990 Ft-ért*

(Opel 5W30 motorolaj, olajszűrő),

4 évesnél régebbi, programban résztvevő autó, például az Astra H .: Z14XEP modell esetében

 

Szerviz 4+ olajcsere szolgáltatás akár 18 990 Ft-ért*

(Opel 5W30 motorolaj, olajszűrő),

4 évesnél régebbi, programban résztvevő autó, például az Astra J .: A14XER modell esetében

 

Már regisztrált myOpel felhasználó? Ha igen, jelentkezzen be a myOpel.hu oldalra, hogy megtekinthesse személyes ajánlatait.

Még nem regisztrált? Lépjen be a myOpel világába! A myOpel segítségével könnyedén figyelemmel kísérheti járművét és a szerviz szolgálatásokat, valamint élvezheti a személyre szabott ajánlatokat, hozzáférhet az OnStar szolgáltatásaihoz, szerviz időpontot egyeztethet az Ön által kiválasztott márkaszervizben.

*AZ AJÁNLAT 4 ÉVESNÉL RÉGEBBI, A PROGRAMBAN RÉSZT VEVŐ AUTÓKRA VONATKOZIK. Az árak ajánlott fogyasztó árak. A megadott árak évjárat, modell, motor típus és felszereltség szerint eltérhetnek, ezért kérjük, hogy konkrét árajánlatért és részletes információkért, forduljon a programban részt vevő Opel Márkaszervizekhez! A program 2018. szeptember 3-tól visszavonásig érvényes a részt vevő Opel Márkaszervizekben. A program érvényességi köre kizárólag a www.myOpel.hu weboldalon megjelölt akciós szervizműveletekre terjed ki. A programban meghirdetett akció egyéb kedvezményekkel nem vonható össze. Az Opel Southeast Europe Kft. és a programban részt vevő Opel Márkaszervizek fenntartják a jogot, hogy bármikor módosítsák vagy visszavonják a programot.