Opel szolgáltatások elektromos járművekhez

E-MOBILITÁS EGYSZERŰEN.

Ön talán úgy véli, elektromos autóra váltani bonyolult és átláthatatlan. De nem kell annak lennie. Mi egyszerűsítettük a tulajdonosi élményt és olyan könnyűvé tettük az elektromos autók töltését, mint egy okostelefonét. Az elektromos járművekhez elérhető Opel szolgáltatások* segítenek Önnek elindulni és lendületben maradni.

* Valamennyi szolgáltatás várhatóan 2019 tavaszától lesz elérhető.

KEZDJEN NEKI!

Először is: elektromos autót vezetni könnyebb, mint gondolná – függetlenül az Ön mobilitási igényeitől. Tudjon meg mindent a fontos témákról, például az e-mobilitás különböző formáiról, a hatótáv maximalizálásáról, az elektromos járművek akkumulátorairól és az általános üzemeltetési költségekről.

OPEL SZOLGÁLTATÁSOK ELEKTROMOS JÁRMŰVEKHEZ.

Elektromos Opeljéhez teljes körű, hasznos e-szolgáltatások járnak. Meghallgattuk az emberek véleményét az elektromos autók birtoklásával kapcsolatban, és minden szögből átgondoltuk a dolgot. Újra meg újra. Ezt alapul véve valóban hasznos, integrált, az e-mobilitást könnyűvé és szórakoztatóvá tevő szolgáltatásokat tudtunk kínálni.
Otthoni és munkahelyi töltés.
Az Opel töltőeszközök és szolgáltatások széles választékát kínálja, az igényeire szabott tökéletes megoldást biztosítva Önnek. 
TOVÁBBI RÉSZLETEK HOW TO GET YOUR WALL BOX INSTALLED
E-távirányítás.
Szeretné ütemezni akkumulátora töltését vagy indulás előtt előre felfűteni/lehűteni autóját? Csak vegye elő okostelefonját! 
TOVÁBBI RÉSZLETEK
Opel FlexCare csomagok elektromos autókhoz.
Jó hír: az elektromos járművekben kevesebb mozgó alkatrész van, mint a belsőégésű motorral rendelkezőkben, ami alacsonyabb szervizelési költséget is jelent. Az Opel FlexCare csomagok szakszerű, elektromos járművekre szabott és kivételes ár-érték arányú gondoskodást kínálnak. 
Akkumulátorgarancia.
Minden elektromos járművünkhöz 8 éves vagy 160 000 km-es akkumulátorgarancia jár, biztosítva, hogy eredeti töltési kapacitásának legalább 70%-át még ennyi idő vagy megtett távolság után is megtartsa. Akkumulátorkapacitási tanúsítványunk igazolja járműve akkumulátorának töltési kapacitását és megkönnyíti a jármű későbbi eladását. 
Eletromos autó ügyfélszolgálat.
Az Opel külön telefonos ügyfélszolgálatot tart fenn az elektromos (BEV) és a tölthető hibrid (PHEV) elektromos járművek tulajdonosai részére. Speciálisan képzett személyzet nyújt általános támogatást és tanácsadást a töltőállomásokkal, a szervizeléssel és a karbantartással kapcsolatban. 
24/7 közúti segítségnyújtás.
A közúti segítségnyújtás a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhető a legtöbb európai országban (a részt vevő országok listáját itt találja.) Magában foglalja a PSA csoport töltőpontokkal rendelkező kereskedéseinek azonosítását, illetve műszaki meghibásodás esetén a jármű elvontatását (kizárólag egy hivatalos márkakereskedésbe). 
Public charging.
Stay flexible on the go: Opel’s public charging plan through Free2Move Services provides access to an extensive network of charging points across Europe. 
TOVÁBBI RÉSZLETEK
Trip Planner.
Goodbye range anxiety. Hello Trip Planner1 , the web-based, mobile service that makes e-journeys easy.
 
TOVÁBBI RÉSZLETEK