Insignia Piknik – Legendák újratöltve

2017. június 10. – Kopaszi gát

Örömmel értesítjük az érdeklődőket, hogy idén sem feledkezünk meg a márka barátairól, rajongókról, Opel tulajdonosokról, azaz a nagy Opel családról.

 

A hagyományos fesztiválunkat újragondolva, és legendás modellünk az Insignia bemutatkozásának ünnepére, családi Opel Insignia Pikniket szervezünk a Kopaszi gátra, 2017. június 10-én.

 

A megújult helyszín kiváló környezetet biztosít a családok számára a kötetlen szórakozásra, az Insignia pedig méltó körülmények között mutatkozik be hazánkban először a nagyközönség előtt.

 

A korábbi évek hagyományaihoz hűen, sokszínű programmal várjuk a családokat. Bemutatkozik nem csak az Insignia, de az Opel modell palettája is.

 

A helyszín adottságait kihasználva piknikezhetünk a parkban, gyermekeknek autós mozit szervezünk a tisztásra, és változatos fellépőkkel, zenekarokkal teremtünk remek hangulatot a kora nyári napra.

 

Terveink szerint a pikniket meglepetésprogrammal zárjuk!

 

A rendezvényre a belépés ingyenes, és nem szükséges regisztráció sem!

 

Az esemény 10.00-21.00-ig tart, amelynek részletes programkínálatával hamarosan jelentkezünk. Érdemes Facebook oldalunkat is követni a legfrissebb hírekért.

 

Várunk mindenkit szeretettel az első közös Opel Insignia Pikniken, 2017. június 10-én, a Kopaszi gáton!