Opel Innovation - Passion for Innovation
Experience Opel - HMI & Infotainment

Kezelőfelület és infotainment

Önnel és Önért továbbfejlesztett technika, áttekinthető megjelenítés, könnyű elérhetőség és használhatóság.

Az autó és az okostelefon találkozása
Experience Opel - Design

Formatervezés

Mindenki nyer, ha a forma és a funkció tökéletesen összeillik. Nézze meg, hogyan csináljuk.

Fedezze fel az új formanyelvet

INNOVÁCIÓS SZENVEDÉLY.

Mert mindannyian jobb életre vágyunk. Napról napra törekszünk, hogy az összes elképzelhető módon hatékonyabbá, kényelmesebbé és élvezhetőbbé tegyük az Ön útját. Minden mérnöki szakértelmünket a megfizethető, optimalizált biztonságot és csúcsteljesítményt nyújtó technikák fejlesztésére fordítjuk. Sokoldalú megoldásokat kínálunk mindennapi autózási igényeire, és vonzó, izgalmas élménnyé tesszük a vezetést.

Enlarge

Rugalmasság

Így találkozik a kreativitás a mindennapi igényekkel. Praktikus megoldások! Például lehajtható ülések a nagyobb csomagtér érdekében, süllyeszthető padlóval bővíthető raktér, és számos egyéb lehetőség, amely az Ön változó igényeihez igazítja a járművet.


Enlarge

Panoráma napfénytető

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy egyszerűsítsük és kényelmesebbé tegyük az Ön mindennapi mobilitását. Egyrészt forradalmi megoldásokat mutatunk be, mint például a hátsó zsanéros hátsó ajtók, amelyek megkönnyítik a beszállást az Opel Merivába. Másrészt kiemelkedő kényelmet kínálunk, például a kompakt kategória piacvezető ergonomikus üléseit.


Enlarge

Biztonság

Aktív és passzív, belső és külső, éjjel és nappal, vezetőnek és gyalogosnak is. Minden szempontból elkötelezettek vagyunk az olyan technikák fejlesztése iránt, amelyek növelik az Ön és utasai, valamint a külvilág biztonságát.


Enlarge

Menetdinamika

A vezetés élvezet. Ebben hiszünk. Állandóan új módokat találunk, hogy Ön élvezze a vezetést az út minden kilométerén – magabiztos legyen a kormánynál, és bármilyen útviszonyok között mindig ura legyen az autónak.


Enlarge

Úttörő technika

Ha új mobilitási koncepciókat keres, nem láthat minket hátradőlve várni, hogy kiderüljön, merről fúj a szél. Mi nem követjük a trendeket, hanem létrehozzuk őket. És egyértelműen utat mutatunk olyan járművekkel, mint Európa első elektromos autója, amelyet kompromisszumok nélkül vezethet – az Opel Ampera – vagy a HydroGen4 zéró kibocsátású hidrogén üzemanyagcellás autó.


Opel Innovation - Milestones

Mérföldkövek

Az Opel kezdetektől fogva úttörő márka. Ami pedig különlegessé tesz minket, az nemcsak leleményességünk, hanem az a mód, ahogyan újításainkat mindenki számára elérhetővé tesszük.


Opel - Ünnepeljük az új évet egy új Opel ajánlattal

Mit rejtenek az ikonok?

Ismerje meg az innovatív termékjellemzőinket.