Előző
Következő

ADAM / Corsa


ÚJ ÖTAJTÓS ASTRA & SPORTS TOURER

1 Kapható a 2016-os modellévi Insignia és Astra K Touch R700 IntelliLinkhez, és a 2016. június 1. után gyártott Navi 900 IntelliLink rendszerhez. Vegye fel a kapcsolatot márkakereskedőjével az Android Auto funkció engedélyezéséhez autója infotainment rendszerén. Műszaki információért és részletes árakért forduljon márkakereskedőjéhez.


Astra / Cascada / GTC / Meriva


Új Zafira


Mokka X


Mokka


Insignia


Combo


Movano


Vivaro


Close

Automatikus baleseti riasztás. Ütközéskor a beépített járműérzékelők automatikusan riasztást küldenek az OnStar tanácsadónak, aki azonnal összekapcsolódik az autóval. A tanácsadó felméri a helyzetet, és szükség esetén értesíti a mentőket, megadva nekik az autó pontos GPS helyzetét.

 

Wi-Fi Hotspot3. Autója készen áll a Wi-Fi-re! Hamarosan élvezheti a gyors és stabil internethozzáférés előnyeit autójában, akár hét eszközzel is egyszerre.

 

Okostelefon-alkalmazás. Egy gombnyomással, távirányítással zárhatja/nyithatja az ajtózárakat, ellenőrizheti az olaj élettartamát, működtetheti a dudát vagy villogtathatja a fényszórókat.

 

Támogatás eltulajdonított jármű esetén. Ha valaki ellopja az autóját, hívja OnStar tanácsadóinkat és adja meg nekik a rendőrségtől kapott hivatkozási számot. A tanácsadó továbbítja a rendőrségnek az autó helyzetét, és megakadályozza újraindítását, így vissza lehet szerezni.

 

Járműdiagnosztika. Amikor csak akarja, megkérheti az OnStar rendszert, hogy távolról ellenőrizze autója egyes főbb rendszereit, például a motort, a sebességváltót, a károsanyag-kibocsátási értékeket vagy a légzsákokat. Ha szeretné, az OnStar havonta e-mailt is küld Önnek ezekkel a főbb adatokkal.

 

Úticél-letöltés. Alternatív útvonalat keres, esetleg éttermet, benzinkutat vagy bármi mást? Csak nyomja meg a szervizgombot! Tanácsadóink megadják Önnek a címet. Automatikusan le is tudják tölteni az úti célt az Opel navigációs rendszerére4

 

Fontos biztonsági információ:

Ügyfeleink biztonsága mindenek felett való, és sokoldalúan igyekszünk biztosítani a járműben található és csatlakoztatott járműrendszereket, figyelemmel kísérni és felismerni a kiberbiztonsági fenyegetéseket, és olyan járműrendszereket létrehozni, amelyek fokozott biztonsággal frissíthetők, ha potenciális veszély jelentkezne. A kiberbiztonság globális probléma, szinte valamennyi iparágat érinti. A GM elsőként nevezett ki termék-kiberbiztonsági felügyelőt, Jeff Massimillát, akit 2014 közepén került erre a posztra. Ő egy szakemberekből álló globális csapat vezetője, amely több iparágat átfogóan foglalkozik ezzel a fontos problémával. A GM több iparág szakértőivel dolgozik együtt, többek között biztonsági kutatókkal, biztonsági megoldások szolgáltatóival, oktatási intézményekkel, repülőgépgyártó és védelmi szervezetekkel, kihasználva szakértelmüket, minimalizálva a kockázatot, hogy jogosulatlanul hozzáférjenek járművekhez és ügyféladatokhoz.

 

¹ Az OnStar szolgáltatásokhoz vezeték nélküli kommunikációs hálózatra és műholdas helymeghatározó rendszerre van szükség.

² A lefedett országok jelenlegi listáját az [OnStar country website] weboldalon találja.

³ Kérjük, hogy az elérhetőségi ütemezéssel kapcsolatban bővebb információért látogasson el az [OnStar country website] weboldalra.

4 A beágyazott Opel navigációs egység előfeltétel ehhez a szolgáltatáshoz.