Opel - Sustainable Mobility
Experience Opel - HMI & Infotainment

Kezelőfelület és infotainment

Önnel és Önért továbbfejlesztett technika, áttekinthető megjelenítés, könnyű elérhetőség és használhatóság.

Az autó és az okostelefon találkozása
Experience Opel - Passion for Innovation

Innováció

Fedezze fel számtalan módját, hogyan fordíthatja a saját javára innovatív szellemiségünket.

Lépjen be az új megoldások világába
Experience Opel - Opel Design

Formatervezés

Mindenki nyer, ha a forma és a funkció tökéletesen összeillik. Nézze meg, hogyan csináljuk.

Fedezze fel az új formanyelvet
Opel's recycling strategy

Fenntartható mobilitás

Környezetbarát és üzemanyag-takarékos technikák.

Újrahasznosítás

MAXIMÁLIS VEZETÉSI ÉLVEZET, MINIMÁLIS KIBOCSÁTÁS.

Szeretne környezetbarát és üzemanyag-takarékos autót vezetni anélkül, hogy feláldozná a vezetési élményt? Mi minden nap azon dolgozunk, hogy a lehető legkisebbre csökkentsük az Ön járművének környezetre gyakorolt hatását, miközben biztosítjuk az Opeltől elvárt teljesítményt, sokoldalúságot és kényelmet. Nemcsak a hagyományos motorokat fejlesztjük folyamatosan, hanem új, tisztább és üzemanyag-takarékosabb technikák egész skálájának kialakításán is dolgozunk, beleértve a tisztán elektromos hajtású és a különböző hibrid járműkoncepciókat is.


Enlarge

Hagyományos hajtásrendszerek

A CO2-kibocsátás és az üzemanyag-fogyasztás csökkentésére törekszünk a vezetési teljesítmény korlátozása nélkül. Ez az ecoFLEX modellek alapelve. Az ecoFLEX technika sok kis okos módosítást tartalmaz, amelyek összességében nagyban növelik az általános hatékonyságot. Javul az üzemanyag-ellátó rendszer hatékonysága, és nincs többé rejtett fogyasztás. Az autóvásárlók értékelik a lehetőséget, hogy egyszerre vezethetnek gazdaságos és környezetbarát módon: ma az összes eladott Opel modell több mint 40 százaléka ecoFLEX emblémát visel.

Alternatív hajtásrendszerek

Nemcsak a hagyományos motorokat fejlesztjük folyamatosan, hanem új, tisztább és üzemanyag-takarékosabb technikák egész skálájának kialakításán is dolgozunk. Az LPG (cseppfolyós gáz) és CNG (sűrített földgáz) hajtású ecoFLEX modellek természetbarát és költséghatékony megoldást kínálnak. Két dologgal kevesebb, ami miatt aggódnia kell.Opel Milestones Sustainable Mobility & Environmental Solutions

Mérföldkövek

Mindig vezető szerepet játszottunk a zöld technológiák terén: víz alapú festékek, katalizátor mint alapfelszereltség, üzemanyagcellák és sok minden más. Tudjon meg többet az Opel innovatív környezetbarát technológiájáról.