Opel Sustainable Mobility - Alternative Propulsion Systems
Conventional Propulsion Systems - Alternative Engines

Alternatív motorok

Az LPG és CNG technikának köszönhetően a modelljeink gazdaságosak, és mégis erőteljes teljesítményt nyújtanak.

További információk ezekről a megoldásokról
Conventional Propulsion Systems - ecoFLEX Range

ecoFLEX modellválaszték

Kímélje a természetet, kímélje a pénztárcáját.

Az Opel ecoFLEX modellválasztékának megtekintése

EGY JOBB HOLNAPÉRT.

Az LPG és CNG modellek nem csak a környezetkímélőbbek, de gazdasági szempontból Önnek is előnyösek. Fontos nekünk, hogy a tiszta technológia megfizethető maradjon, és egyidejűleg nagyszerű teljesítményt nyújtson.

Enlarge

Cseppfolyós földgáz (LPG) – Olcsó és tiszta

LPG-vel a CO2-kibocsátás 10-13 százalékkal kisebb az átlagosnál, és kb. 40 százalékkal csökkenthető az üzemanyag-költség is, az éves megtett távolságtól függetlenül. Néhány országban még adókedvezmény is jár utána. Az LPG-modellek benzinnel és LPG-vel is működnek. Az átállás automatikus, de gombnyomásra is történhet, így nem kell aggódni a hatótáv miatt. LPG-választékunkat összesen hét modellre bővítjük.


Enlarge

Sűrített földgáz (CNG) – Praktikus és gazdaságos ökológia

A CNG-járműveinkben 2002 óta használt „monovalentplus” koncepció egyedülálló üzemeltetési költségekkel, akár 80 százalékkal csekélyebb kibocsátással és 20 százalékkal kisebb CO2-kibocsátással büszkélkedhet egy összehasonlítható benzinmotorhoz képest. Ez akár 400 kilométeres hatótávolságot is lehetővé tesz földgáz üzemmódban, és korlátozás nélküli utastér- és csomagtérhasználatot biztosít. Az Opel CNG-járművek jellemzője a tartalék-benzintartály, amely közel 150 kilométerrel növeli a hatótávolságot, teljes körű mindennapi használhatóságot biztosítva.