Opel Experience - About Opel

OPEL FILOZÓFIA.

Az Opel gyökerei több mint egy évszázadra nyúlnak vissza. Több mint 110 éve tekint magabiztosan a jövőbe, és minden energiáját arra fordítja, hogy Önnek még élvezetesebbé tegye a vezetést. Több mint 110 év szenvedélyes mérnöki teljesítményét sűríti új vezérelvünk három szavába: „Wir leben Autos”.

 

A „Wir leben Autos” mottó nem csak német gyökereinkre és a német mérnöki teljesítmény szeretetére utal, hanem azt az erőteljes érzelmet és szenvedélyt is kifejezi, amely minden tevékenységünket áthatja.

 

A „Wir” kifejezés közös lelkesedésünket és az erősen pozitív „képesek vagyunk rá” hozzáállást fejezi ki. Ez teszi lehetővé, hogy intelligens, meglepő és innovatív termékeket fejlesszünk ki ügyfeleinknek.

 

De mi nem csupán autókat építünk, hanem az autókért élünk. A „leben” szó azt a túláradó energiát fejezi ki, amely mindenkit megérint, aki csak kapcsolatba kerül egy Opel autóval. Ezt érezni lehet az Opelek számos praktikus és innovatív megoldásán, illetve egyszerűen az autók vonzó, modern formatervezésén.

 

Végül, de nem utolsósorban úgy hisszük, hogy az „Autos” a jövőben sokkal többet fog jelenteni az embereknek, mint egyszerű szállítóeszközt. Az Opel autók nem csak a vezetésről szólnak, hanem mindennapi életünk fontos részét képezik.

 

Saját gondolatainkat vevőink tapasztalatával kombináljuk, hogy a mindennapi utazást könnyebbé és örömtelibbé tegyük. Szüntelenül keressük az új és fenntartható módjait annak, hogy pozitívan befolyásoljuk – és energiával töltsük fel – az emberek életét, amikor csak találkoznak az Opel márkával.

 

„Wir leben Autos – ez a szenvedélyünk, az elkötelezettségünk, a részletekre fordított figyelmünk, a felelősségünk, a szándékunk és igen: az önbizalmunk is.

 

 

Ezek vagyunk mi.

Opel. Wir leben Autos.

 

Opel | News

Hírek

Legyen naprakész az európai autóipar egyik jelentős résztvevőjével kapcsolatban. Itt tudhat meg többet a legfrissebb Opel hírekről.

Tekintse meg itt a legfrissebb Opel híreket
Opel | History and Heritage

Történet és örökség

Tudja meg, hogyan vált autója olyanná, amilyen most. Több mint egy évszázados innováció kövezte ki az utat.

Fedezze fel történetünket és örökségünket
Opel - Company Information

Céginformációk

Bővebb információ az Opellel kapcsolatos tényekről, számokról, emberekről, helyszínekről és az igazgatótanácsról.

Opel céginformációk