ONSTAR-SZOLGÁLTATÁSOK

HOGYAN ÉLVEZHETI TOVÁBB AZ ONSTART?

Szeretné tovább élvezni az OnStar-szolgáltatásokat? Mielőtt lejárna a kipróbálási időszak, e-mailben értesítjük, így eldöntheti, miként kívánja megvásárolni az OnStar-szolgáltatásokat.1,2

Close

Hogyan élvezheti tovább az Onstart?

Könnyen megrendelhető az OnStar-szolgáltatások meghosszabbítása3 (Wi-Fi adatcsomag nélkül4). Két lehetősége van:

 

1. lehetőség: Lépjen be az OnStar-oldalra hozzáférési adataival, és válassza ki az "OnStar-csomagok" menüpontot az OnStar szolgáltatási csomag megvásárlásához.

2. lehetőség: Nyomja meg a kék Szolgáltatás gombot autójában, és beszéljen egy OnStar-tanácsadóval. Segítenek megrendelni az OnStar-szolgáltatások meghosszabbítását

 

 

Az árakról hamarosan érkezik az információ.

 

1 Ha a kipróbálási időszak után nem vásárol OnStar-előfizetést, nem fogja tudni többé használni az OnStar-szolgáltatásokat, és nem fér hozzá az OnStar-funkciókhoz a myOpel-alkalmazásban. Aktív OnStar-előfizetés nélkül is megkapja azonban további négy évig a havi járműdiagnosztikai e-mailt, ha nem iratkozott le róla.

2 Az OnStar-szolgáltatásokat aktiválni kell, használatukhoz mobilhálózati és GPS-lefedettség, illetve elérhetőség szükséges. Díjköteles az ingyenes kipróbálási időszakot követően. Az OnStar-előfizetési csomagok eltérhetnek az ingyenes próbacsomag szolgáltatásaitól. Előfordulhat, hogy néhány funkció nem áll rendelkezésre bizonyos modellekhez vagy felszereltségi szintekhez. A szerződési feltételek érvényesek.

3 Ha autójára még nem járt le az Opel útmenti segélyszolgálat szolgáltatási időtartama, az OnStar ingyenes útmenti segélyszolgálatot biztosít. Ha autójára már lejárt az Opel útmenti segélyszolgálat szolgáltatási időtartama, az Opel Assistance díjat számolhat fel a szolgáltatásáért.

4 A Wi-Fi Hotspot adatkipróbálási időszakáról az "OnStar kérése” szakaszban talál információt