Előző
 • Opel OnStar - Your personal connectivity and service assistant
Következő

ONSTAR-SZOLGÁLTATÁSOK

Opel OnStar - Services: Automatic Crash Response

AZONNALI BALESETI RIASZTÁS - AZ ONSTAR ÉLETET MENTHET.

 

Jó érzéssel vezethet: az OnStar segít, ha baleset történne. Még akkor is, ha az autóból senki sem képes segítséget hívni.

 

 

Opel OnStar - Services: Smartphone App

OKOSTELEFON-ALKALMAZÁS -
MINDEN ELLENŐRZÉS ALATT

 

Mennyit mehetek, mielőtt tankolnom kellene? Rendben van az abroncsnyomás? Egyébként, hol is parkolok az autómmal? Tudja meg: csak az okostelefonja kell hozzá. Még azelőtt, hogy kilépne a bejárati ajtón.

Opel OnStar - Services: Roadside Assistance

24 ÓRÁS VÉSZHELYZETI SEGÉLYHÍVÓ SZOLGÁLTATÁS.

 

Szédülés, ájulás, szívdobogás: ha Önnek, egyik utasának vagy egy járókelőnek orvosi segítségre van szüksége, ránk számíthat.

Opel OnStar - Services: 24h Emergency Call

LEROBBANT? ONSTAR!

 

Lerobbant éjjel az út szélén – és lemerült a mobillja? Csak nyomja meg a Szolgáltatás-gombot, és az OnStar kapcsolja Önnek az Opel útmenti segélyszolgálatát.

Opel OnStar - Services: Stolen Vehicle Assistance

TÁMOGATÁS ELTULAJDONÍTOTT JÁRMŰ ESETÉN.
SEGÍTÜNK VISSZASZEREZNI.

 

Ellopták az autóját? Segítünk a rendőrségnek megtalálni! Maradjon forró nyomon, a tolvajok sarkában az OnStarral.

Opel OnStar - Services: Vehicle Diagnostic

NEM ÉRIK KELLEMETLEN MEGLEPETÉSEK – JÁRMŰDIAGNOSZTIKA.


Ön nincs az autójában – az OnStar viszont igen!

Ha megjelenik egy jelzőfény a műszerfalon, vagy úgy érzi, valami nincs rendben, csak kérdezze meg az OnStart.

Opel OnStar - Services: Destination Download

EGYENESEN ODA - ÚTI CÉL LETÖLTÉS.

 

Egy bizonyos éttermet keres, vagy a legközelebbi benzinkutat? Nem probléma: az úti cél letöltés1 funkcióval mindig egy lépéssel előbbre jár.

Opel OnStar - Services: Data Privacy

AZ ÖN MAGÁNSZFÉRÁJA.
AZ ÖN DÖNTÉSE.

 

 

Egyetlen személy dönt arról, hogy mit tehet az OnStar és mit nem: ÖN.

Opel OnStar - Headline: Configure your Opel with OnStar

ALAKÍTSA KEDVÉRE OPELJÉT AZ ONSTARRAL

Előző Következő
  Opel OnStar - Headline: Your connection to OnStar

  ONSTAR KAPCSOLÓDÁS

  Go to Opel's Vehilce Configurator webpage
  Go to Opel's Dealer Locator webpage
  Close
  Opel OnStar - The OnStar Buttons in your car

  OnStar gombok autójában

   

  Gombnyomásra: három gomb biztosítja autójában az átfogó OnStar szolgáltatásokat. Így mindig rendelkezésre állunk – kivéve ha megnyomja a fekete gombot, és eltűnik.

   

  A vezetőhelyen három gomb biztosít közvetlen hozzáférést az OnStarhoz:

   

  • A kék Szolgáltatás gombbal azonnal kapcsolatba léphet egy OnStar tanácsadóval – ily módon használhatja a legtöbb OnStar szolgáltatást

   

  • Vészhelyzetben nyomja meg a piros SOS gombot. Azonnal kapcsolják egy OnStar tanácsadóhoz, aki segít, amilyen gyorsan csak lehet.

   

  • Ha körülbelül öt másodpercre megnyomja a Magánszféra gombot, az OnStar a továbbiakban nem határozza meg járműve helyzetét – kivéve a vészhelyzeteket, például balesetet vagy autólopást
  Close
  Opel OnStar - Get The Smartphone App

  Az Ön okostelefon-alkalmazása

   

  Utazása a mobiltelefonján kezdődik: nyissa ki autóját és ellenőrizze az olajélettartamot – még mielőtt beülne az autóba! Az OnStar myOpel-alkalmazása akkor is segít, ha elfelejtette, hol parkolta le Opeljét – csak szólaltassa meg a kürtöt és villogtassa a fényszórót távirányítással, így autója emlékeztetni fogja.

   

  Az OnStar myOpel-alkalmazása1 a következőket nyújtja:

   

  • Bárhonnan kapcsolatba léphet az OnStarral
  • Lekérhet fontos járműadatokat, például az abroncsnyomást
  • Bezárhatja vagy kinyithatja autóját2
  • Meghatározhatja járműve helyzetét online
  • Fényszóró-villantással vagy kürtöléssel könnyen megtalálja járművét
  • Könnyedén elküldheti az úti cél címét a beépített Opel navigációs rendszerbe3
  • Az összes OnStar myOpel-alkalmazás szolgáltatásainak kihasználásához4 myOpel-fiókot hozunk létre regisztrációját követően

  Az OnStar okostelefonos használatához csak töltse le a myOpel-alkalmazást a Google Play Store áruházból. Ha iPhone készüléket használ, az AppStore áruházban találja a myOpel-alkalmazást.

  1 A myOpel-alkalmazás funkcióihoz aktív OnStar-fiókra van szükség, valamint mobilhálózati- és GPS lefedettség, illetve elérhetőség szükséges. A szerződési feltételek érvényesek. Az OnStar-szolgáltatásokat aktiválni kell, használatukhoz mobilhálózati lefedettség és elérhetőség szükséges. Díjköteles az ingyenes kipróbálási időszakot követően. Az OnStar előfizetési csomagok eltérhetnek az ingyenes próbacsomag szolgáltatásaitól. Előfordulhat, hogy néhány funkció nem áll rendelkezésre bizonyos modellekhez vagy felszereltségi szintekhez vagy OnStar-csomagokhoz. A szerződési feltételek számítanak.

  2 A távirányítású központi zár jelenleg nem kapható a Merivához.

  3 Az úti cél letöltés nem kapható az ADAM, Corsa és KARL modellekhez. Ehhez a szolgáltatáshoz beépített Opel navigációs egység és térképadatok szükségesek.

  4 Aktív OnStar-előfizetés nélkül nem élvezheti az OnStar-szolgáltatásokat a myOpel-alkalmazásban.

  Close

  Az ön magánszférája. Az ön döntése.

  Óvja magánszféráját – egyetlen gombnyomással. Hozzájárulása nélkül semmi sem lehetséges az OnStar-rendszerben.

   

  • Biztonsága érdekében Ön határozza meg a PIN-kódot fiókja létrehozásakor. Ha használni szeretné a távirányított ajtónyitást1 vagy az eltulajdonított jármű esetén igénybe vehető támogatást, az OnStar-tanácsadó kérni fogja ezt. Ezzel egyértelmű, hogy a tolvaj nem, csakis Ön férhet hozzá autójához.

   

  • Ha körülbelül öt másodpercig lenyomva tartja a magánszféra gombot, bármikor elrejtheti autója tartózkodási helyét. Ha meggondolja magát, helyzetének felfedéséhez nyomja meg újra öt másodpercre a magánszféra gombot. Az egyetlen kivétel, ha valódi vészhelyzet áll fenn. 2

   

   

  • Magánszférájának védelme fontos nekünk: hozzájárulása nélkül soha nem adjuk ki személyes adatait. Adataihoz csak az OnStar és a GM Holdings LLC (USA), annak leányvállalatai (pl. Opel Automobile GmbH), az Ön által választott/preferált márkakereskedők, az OnStar-szolgáltatásokat biztosító vagy elvégző cégek, és az Ön kérésére további szolgáltatócégek férhetnek hozzá.

  1 A távirányítású központi zár nem kapható a Merivához. Kattintson ide bővebb információért.


  2 Például baleset esetén, vagy ha ellopták a járművet.

  Close

  Támogatás eltulajdonított jármű esetén. Segítünk visszaszerezni.

  Az autója már nem áll ott, ahol hagyta – feltehetőleg ellopták. Az OnStar1 segít a rendőrségnek megtalálni.

   

  Mindössze annyi a teendője, hogy bejelentse a lopást a rendőrségen. OnStar-tanácsadója segíthet a rendőrségnek megkeresni autóját

   

  • Az OnStar GPS-szel meghatározza Opelje helyzetét, és követi az útvonalát. Így a rendőrség tudja, hol van az autó.

   

  • OnStar tanácsadója tartósan le tudja tiltani autója gyújtását – amint leáll a motor, a tolvaj nem tud továbbmenni.

  1Az OnStar-szolgáltatásokat aktiválni kell, használatukhoz mobilhálózati- és GPS-lefedettség és elérhetőség szükséges. Díjköteles az ingyenes kipróbálási időszakot követően. Az OnStar előfizetési csomagok eltérhetnek az ingyenes próbacsomag szolgáltatásaitól. Előfordulhat, hogy néhány funkció nem áll rendelkezésre bizonyos modellekhez vagy felszereltségi szintekhez. A szerződési feltételek érvényesek.

   

  Close

  24 órás segélyhívó szolgáltatás

  Önnek, utasának vagy egy járókelőnek azonnal orvosi segítségre van szüksége? Csak nyomja meg az SOS-gombot, és az OnStar-tanácsadó a segítségére lesz.

   

  OnStar-tanácsadója GPS-szel meghatározza az Ön pontos helyzetét és továbbítja a mentőknek, akik a lehető leghamarabb a helyszínre sietnek.1


  1 Az OnStar-szolgáltatásokat aktiválni kell, használatukhoz mobilhálózati- és GPS-lefedettség, illetve elérhetőség szükséges. Díjköteles az ingyenes kipróbálási időszakot követően. Az OnStar előfizetési csomagok eltérhetnek az ingyenes próbacsomag szolgáltatásaitól. Előfordulhat, hogy néhány funkció nem áll rendelkezésre bizonyos modellekhez vagy felszereltségi szintekhez. A szerződési feltételek érvényesek.

  Close

  Lerobbant? OnStar!

  Ismeretlen területen robbant le? És gyenge a mobiltelefon-térerő? Vagy lemerült a telefonja? Csak nyomja meg a Szolgáltatás gombot, így kapcsolatba léphet egy OnStar-tanácsadóval.1 A tanácsadó felveszi a problémát, és segít megoldani. Az OnStar kapcsolatba lép az Opel Assistance-szal, és ha autójára még nem járt le az Opel útmenti segélyszolgálat szolgáltatási időtartama, ingyenesen küld hivatásos autómentőt a helyszínre.2


  1 Az OnStar-szolgáltatásokat aktiválni kell, használatukhoz mobilhálózati- és GPS-lefedettség, illetve elérhetőség szükséges. Díjköteles az ingyenes kipróbálási időszakot követően. Az OnStar előfizetési csomagok eltérhetnek az ingyenes próbacsomag szolgáltatásaitól. Előfordulhat, hogy néhány funkció nem áll rendelkezésre bizonyos modellekhez vagy felszereltségi szintekhez. A szerződési feltételek érvényesek.

  2 Ha autójára már lejárt az Opel útmenti segélyszolgálat szolgáltatási időtartama, az Opel Assistance díjat számolhat fel a szolgáltatásáért.

  Close

  Minden ellenőrzés alatt – az okostelefon-alkalmazás

  Az OnStar csúcsmodern myOpel-alkalmazásával új dimenziót hódít meg az egyszerű használhatóság. És még szórakoztató is lesz.1

   

  • Egyszerűen csak hívja le a fontos járműadatokat, pl. az abroncsnyomást, az olajélettartamot és az üzemanyagszintet mobiltelefonjára – amikor csak akarja

   

  • Elfelejtette bezárni az autóját? Nem gond! Egyszerűen zárja be és nyissa ki az ajtókat okostelefonjáról2

   

  • Elfelejtette, hol parkolt le? Csak határozza meg járműve helyzetét online

   

  • Kapcsolja be a fényszórót és szólaltassa meg a kürtöt: hallani és látni fogja, hol parkolta le autóját

   

  • Kényelmesen keresse meg az úti célt okostelefonján, és küldje el a címet közvetlenül a beépített Opel navigációs rendszernek3

   

  Az OnStar mobil szolgáltatásokért csak töltse le és telepítse a myOpel-alkalmazást a Google Play Store áruházból androidos, illetve az App Store áruházból iOS eszközökhöz.

   

   

  Ha éppen nincs kéznél az okostelefonja az OnStar okostelefon-alkalmazással, elég felhívni az OnStar ügyfélszolgálatot. Biztonsági PIN kódja ellenőrzése után az OnStar-tanácsadó meg tudja határozni járműve helyzetét, és távirányítással be tudja zárni, illetve ki tudja nyitni az autót. Ez akkor is működik, ha véletlenül kizárta magát autójából.


  1 A myOpel alkalmazás funkcióihoz aktív OnStar-fiókra van szükség, valamint mobilhálózati- és GPS-lefedettség, illetve elérhetőség szükséges. A szerződési feltételek érvényesek. Előfordulhat, hogy néhány funkció nem áll rendelkezésre bizonyos modellekhez vagy felszereltségi szintekhez vagy OnStar-csomagokhoz. Kattintson ide bővebb információért. A szerződési feltételek érvényesek.

   


  2
  A távirányítású központi zár nem kapható a Merivához. Kattintson ide bővebb információért.

   

  3 Az úti cél letöltés nem kapható az ADAM, Corsa és KARL modellekhez. Ehhez a szolgáltatáshoz beépített Opel navigációs egység és térképadatok szükségesek.

  Close
  Opel OnStar - A direct call

  Elég egy hívás.

   

  Éjszaka, külföldön lerobban az autója? Nem kell kétségbe esni: elég egyetlen hívás az OnStarnak, gyorsan és profin segítünk.

   

  • Segítségre van szüksége? Hívjon minket! Talpraesett tanácsadók állnak a rendelkezésére a nap minden órájában, az év 365 napján.
  • Elvesztette autókulcsát? Elfelejtette bezárni az autóját? Nem gond! Hívja fel a ügyfélszolgálatunkat, és mi azonnal segítünk.

   

  Az OnStar számos európai országban is elérhető a nap 24 órájában – természetesen az Ön által választott nyelven1,2

   

   

   

  1 Annak érdekében, hogy hívására minél gyorsabban reagáljunk, rendkívüli körülmények között előfordulhat, hogy először egy angol nyelvű tanácsadót kapcsolunk.

  2 A támogatott nyelvek áttekintéséhez látogasson el a www.opel.hu/onstar oldalra.

  Close

  Egyenesen oda - úti cél letöltés

  • Hová szeretne menni? Nyomja meg a Szolgáltatás gombot és beszéljen velünk. OnStar-tanácsadója kikeresi a kért úti cél címét, és egyszerűen elküldi a beépített Opel navigációs rendszerbe. Csak hátra kell dőlnie és elindulnia.

   

  • Takarékoskodjon idejével és idegeivel: az OnStar úti cél letöltés megkönnyíti úti célja megváltoztatását vezetés közben.

  1 Az úti cél letöltés nem kapható az ADAM, Corsa és KARL modellekhez. Ehhez a szolgáltatáshoz beépített Opel navigációs egység és térképadatok szükségesek. Az OnStar-szolgáltatásokat aktiválni kell, használatukhoz mobilhálózati- és GPS-lefedettség, illetve elérhetőség szükséges. Díjköteles az ingyenes kipróbálási időszakot követően. Az OnStar előfizetési csomagok eltérhetnek az ingyenes próbacsomag szolgáltatásaitól. Előfordulhat, hogy néhány funkció nem áll rendelkezésre bizonyos modellekhez vagy felszereltségi szintekhez. A szerződési feltételek érvényesek.  Close

  Azonnali Baleseti Riasztás - az Onstar Életet Menthet.

  • Baleseti segítségnyújtás: amint kinyílik a légzsák, aktiválódik az automatikus baleseti riasztás. Minden fontos járműadat azonnal továbbítódik az OnStar-központba: hely, menetirány, és még a baleset súlyossága is1

   

  • Beszélünk Önhöz: a speciálisan kiképzett OnStar-tanácsadók élő beszélgetést kezdeményeznek Önnel telefonkihangosítón keresztül – a beszélgetés akkor is az Ön által választott nyelven folyik, ha éppen külföldön jár2

   

  • Minden másodperc számít: amint megkaptunk minden információt, amelyből egyértelművé válik, hogy segítségre van szükség, egy OnStar tanácsadó azonnal értesíti a mentőket.*

  1 Az OnStar-szolgáltatásokat aktiválni kell, használatukhoz mobilhálózati- és GPS-lefedettség, illetve elérhetőség szükséges. Díjköteles az ingyenes kipróbálási időszakot követően. Az OnStar előfizetési csomagok eltérhetnek az ingyenes próbacsomag szolgáltatásaitól. A szerződési feltételek érvényesek.

  2 Annak érdekében, hogy hívására minél gyorsabban reagáljunk, rendkívüli körülmények között előfordulhat, hogy először egy angol nyelvű tanácsadót kapcsolunk.

  Close

  Nem érik kellemetlen meglepetések – járműdiagnosztika.

  A módszeres járműdiagnosztikai funkcióval bármikor lekérdezheti járműve állapotát. Így időben reagálhat kétség esetén.1

   

  • Mindig tájékozott lehet autója állapotáról. Az OnStar havonta e-mailt küld Önnek. Ez tartalmazza járműve aktuális létfontosságú működési adatait az olajélettartamtól az abroncsnyomásig. Így mindig kéznél vannak a releváns információk.

   

  • Kigyullad a jelzőfény a műszerfalon? Csak nyomja meg a Szolgáltatás gombot, és beszéljen OnStar-tanácsadójával. A lekérhető diagnosztika segítségével az OnStar-tanácsadó meg tudja határozni, hogy érte-e károsodás az autót, az mennyire súlyos, és hogy azonnal szervizbe kell-e mennie.

   

  • Tényleg szervizbe kell menni? Ez bosszantó, de az OnStar megkönnyíti a dolgát: OnStar-tanácsadója elküldi a legközelebbi Opel szervizpartner címét, közvetlenül a beépített Opel navigációs rendszerbe.2

  1Az OnStar-szolgáltatásokat aktiválni kell, használatukhoz mobilhálózati- és GPS-lefedettség, illetve elérhetőség szükséges. Díjköteles az ingyenes kipróbálási időszakot követően. Az OnStar előfizetési csomagok eltérhetnek az ingyenes próbacsomagszolgáltatásaitól. Előfordulhat, hogy néhány funkció nem áll rendelkezésre bizonyos modellekhez vagy felszereltségi szintekhez. A szerződési feltételek érvényesek.


  2
  Az úti cél letöltés nem kapható az ADAM, Corsa és KARL modellekhez. Ehhez a szolgáltatáshoz beépített Opel navigációs egység és térképadatok szükségesek.