Előző
 • AWARD DE L’INNOVATION

  Díjnyertes őrangyal: az Opel OnStar elnyeri az "Award de l’Innovation" díjat

   

  Az Opel OnStar lenyűgözi a zsűrit a "Technika" kategóriában

   

   

  Az Opel OnStar, az új személyes csatlakozási és szervizasszisztens elnyerte a francia "Auto Moto" autósmagazin első alkalommal odaítélt "Award de l’Innovation" díját. A személyes őrangyal a "Technika" kategóriában kemény ellenfeleket győzött le, az Auditól a Volvóig. Az autós szakújságírókból és hírességekből álló zsűrit különösen lenyűgözte, hogy az Opel széles közönség számára tesz hozzáférhetővé olyan prémiumkategóriájú technikákat, mint az OnStar. "Nagyon örülünk, hogy elnyertük az első alkalommal odaítélt ‘Award de l’Innovation' díjat. Ez további bizonyíték, hogy a piac készen áll új személyes csatlakozási- és szervizasszisztensünk, az Opel OnStar fogadására" - mondta Tina Müller, az Opel marketingigazgatója. “A csúcstechnikájú megoldások demokratizálása az Opel egyik nagy erőssége. Az Opel OnStart valamennyi modellünkben elérhetővé tesszük, a KARL-tól az Insigniáig" - fűzte hozzá. Az Opel OnStar széleskörű szolgáltatási portfóliót kínál az automatikus baleseti segítségnyújtástól a járműdiagnosztikán át az eltulajdonított jármű esetén kínált támogatásig. Az Opel OnStar emellett hatékony 4G/LTE Wi-Fi Hotspottá változtatja az autót.1.

   

  Olvassa el a cikket
 • PONLE FRENO

  Az Opel OnStar elnyerte az Innováció a közúti biztonságban elnevezésű spanyol díjat

   

  Az Opel OnStar személyes csatlakozási és mobilitási asszisztenst a "Ponle Freno AXA" ("Állítsd meg őket") díjjal tüntették ki közúti biztonsági innováció és fejlesztés kategóriában. Madrid. Enrico de Lorenzi, az Opel Spanyolország értékesítési igazgatója vette át a díjat a "Közúti biztonsági innováció és fejlesztés" kategóriában a madridi szenátusi palotában tartott ünnepségen. A díjat Jose Maria Plaza, a kategóriát szponzoráló AXA biztosító társaság ügyfélszolgálati igazgatója adta át.

   

   

  A "Ponle freno" az "Atresmedia" médiacég által támogatott civil platform, amely a közúti közlekedés biztonságának és teljesítményének javítását célzó tanulmányokat fejleszt ki, és elkötelezett a témába vágó oktatás iránt. Ez a díj az OnStar közlekedésbiztonsági innovációinak elismerése. A széleskörű csomag személyes asszisztenssel, exkluzív mobilitási szolgáltatásokkal és csatlakoztathatósággal párosul, melyeket éppen most vezettek be minden Opel modellben.

   

   

  Forrás: http://www.antena3.com/ponlefreno/premios/8-edicion/premio-axa-innovacion-desarrollo-seguridad-vial-sistema-opel-onstar_2016033000250.html

Következő
Close
Opel Onstar Awards - Auto Moto France

AWARD DE L’INNOVATION

Díjnyertes őrangyal: az Opel OnStar elnyeri az "Award de l’Innovation" díjat

 

Az Opel OnStar lenyűgözi a zsűrit a "Technika" kategóriában

 

Az Opel OnStar, az új személyes csatlakozási és szervizasszisztens elnyerte a francia "Auto Moto" autósmagazin első alkalommal odaítélt "Award de l’Innovation" díját. A személyes őrangyal a "Technika" kategóriában kemény ellenfeleket győzött le, az Auditól a Volvóig. Az autós szakújságírókból és hírességekből álló zsűrit különösen lenyűgözte, hogy az Opel széles közönség számára tesz hozzáférhetővé olyan prémiumkategóriájú technikákat, mint az OnStar. "Nagyon örülünk, hogy elnyertük az első alkalommal odaítélt ‘Award de l’Innovation' díjat. Ez további bizonyíték, hogy a piac készen áll új személyes csatlakozási- és szervizasszisztensünk, az Opel OnStar fogadására" - mondta Tina Müller, az Opel marketingigazgatója. “A csúcstechnikájú megoldások demokratizálása az Opel egyik nagy erőssége. Az Opel OnStart valamennyi modellünkben elérhetővé tesszük, a KARL-tól az Insigniáig" - fűzte hozzá. Az Opel OnStar széleskörű szolgáltatási portfóliót kínál az automatikus baleseti segítségnyújtástól a járműdiagnosztikán át az eltulajdonított jármű esetén kínált támogatásig. Az Opel OnStar emellett hatékony 4G/LTE Wi-Fi Hotspottá változtatja az autót.1

 

Forrás: http://www.auto-moto.com/awards/award-techno/vainqueur-award-techno-2015-opelsysteme-onstar-46634.html

 

1 A hálózati lefedettség és elérhetőség a helytől, időponttól és időjárási körülményektől függően változhat.