myOpel nyereményjáték

Törődjön hű társával, és nyerjen Opeles ajándékokat!

November 27-én indul a myOpel 3 hetes Facebook nyereményjátéka

 

Óvja szeretteit: készüljön fel a zord időjárásra, és ne feledkezzen meg autójáról sem! Hiszen Opelje több mint egy hétköznapi eszköz, szinte már családtag. Amennyiben Ön is így gondolja, szeretnénk nyereményjátékra invitálni!

A myOpel előnyei

Regisztrálja Opeljét a myOpel.hu oldalon, hogy a legjobbat nyújthassa számára: azonnal hozzáférhessen szerviztörténetéhez, időben megkapja szervizemlékeztetőinket, könnyedén foglalhasson online időpontot márkaszervizeink egyikébe. Ezen kívül hozzáférhet a kizárólag myOpel-tagok számára elérhető személyre szabott ajánlatainkhoz is. Ismerje meg a myOpel regisztráció előnyeit!

myOpel nyereményjáték

Ráadásul a regisztrációjával részt vehet nyereményjátékunkon is, amelyen egyedi Opeles ajándékok várják!

Ehhez nem kell mást tennie, mint figyelmesen követnie Facebook oldalunkat november 27. és december 17. között, és részt vennie myOpel nyereményjátékunkon. Három héten át minden héten 1-1 feladattal jelentkezünk, amelyekre Facebook hozzászólásban várjuk a választ. A jelentkezés lezárása után zsűrink minden héten 3-3 szerencsés nyertest választ ki, akiket 12 órán belül privát Facebook üzenetben értesítünk. A nyertesek neveit Facebook oldalunkon nyilvánosan is közzétesszük.

Fődíj

Ezen kívül a nyereményjátékunk legvégén, december 17-én, a játék összes résztvevője között kisorsolunk egy OPC ajándékcsomagot, amely tartalma 1 db OPC chronográf karóra és 1 db OPC napszemüveg. Hogy bekerüljön sorsolásunkba, nem kell mást tennie, mint részt vennie nyereményjátékunk bármelyik fordulójában.

 

Játékra fel! Kövesse figyelmesen Facebook oldalunkat kérdéseinkért!


myOpel Facebook nyereményjátékunkban kizárólag a myOpel.hu oldalon regisztrált Opel tulajdonosok vehetnek részt. Minden nyertes esetében ellenőrizzük, hogy rendelkezik-e myOpel regisztrációval. Amennyiben ezt nem tudja igazolni, akkor ebben az esetben kizárjuk játékunkból, és pótnyertest hirdetünk. Azonban nem csak nyereményjátékunk miatt érdemes regisztrálnia a myOpel.hu oldalon! Ismerje meg a myOpel regisztráció előnyeit!

Játékszabályzat

A myOpel Facebook nyereményjátékra jelentkezők a Facebookon történő kommenteléssel kifejezik a szándékukat a nyereményjátékon való részvételre, és ezzel egyúttal elfogadják a nyereményjáték játékszabályzatát is, amelyet az alábbi gombra kattintva tekinthet meg.