Előző
Következő
Előző
Következő

A fülkés alvázas és a duplakabinos változatok világpremiere

Az Opel Movano második generációja innovatív technológiáinak, kiváló funkcióinak és gazdaságosságának köszönhetően frissességet hoz a könnyű haszongépjárművek európai piacára.

OPEL MOVANO.

Fedezze fel a nagy teherbírású, gazdaságos kisteherautónkat!

Az Opel Movano teljesítményével kiemelkedik a furgonok világában: a változatok, a tengelytávok, a terhelhetőség és magasság lenyűgöző választékával a mezőny élén jár. A Movano haszongépjárművek okos formatervezést, kiváló gazdaságosságot és teljesítményt, és kategóriavezető kényelmet kínálnak.


 

A minden részletében praktikus Opel Movano minimalizálja a költségeket, ugyanakkor hangsúlyossá teszi az arculatot és a kényelmet.
Lássuk, miért:

  • Raktér és tárolókapacitás
  • Széles körű kínálat
  • Továbbfejlesztett alváz
  • Tiszta, gazdaságos meghajtás
  • Meggyőző biztonság

Enlarge

Az Ön igényei szerint

A négyféle alvázhosszal, háromféle magassággal, első- vagy hátsókerékhajtással is kapható gyári választékban a zárt furgontól kezdve a duplafülkés és billenőplatós kisteherautón át minden megtalálható, így szinte biztosan létezik az Ön igényeinek is megfelelő Opel Movano. Különleges igényekhez a fülkés alvázas és a duplafülkés változatok kiváló alapul szolgálnak céljárművek építéséhez és átalakításokhoz, amelyeket az Opel megbízható szakemberei végeznek el. Még hasznosabb, ha a helyi Opel haszongépjármű-specialistája áll rendelkezésére szakértelmével, hogy ebből a sok lehetőségből a legjobbat hozhassa ki Önnek.


Enlarge

Mozgásban a kényelem

Az utasok komfortja tekintetében trendet teremtő Opel Movano meglepően sok továbbfejlesztett funkcióval és hasznos tárolóhellyel van ellátva. Légkondicionálás - semmi gond. A repülőgépekéhez fogható világítás és szellőztetés az utasok számára? Mind csakis Önre vár.


Enlarge

A személyzet és a rakomány védelme

Az ESP® nem számít luxusnak többé, hasonlóan az ABS-hez. Az Opel Movano hátsókerék-meghajtású változatain mindkettő alapfelszereltség. És még sokkal több továbbfejlesztett funkció és alapos védelem érhető el a rakomány számára.


Enlarge

Szállításra kész

Első- vagy hátsókerék-meghajtás, szimpla vagy dupla hátsó kerekek – az Opel Movano könnyebb kezelhetőséget, és hosszabb szervizintervallumokat hoz. Úgy kezelhető, mint egy nagyméretű autó, de masszív teherbírási és vontatási kapacitásának köszönhetően a kiváló szállítójármű szerepét is betölti.


Enlarge

Tiszta dízel teljesítmény

A munkára termett öt dízelmotor – köztük egy meglepően erős ecoFLEX modellel – az erő új szintjével gazdagítja az Opel Movanót. A csúcstechnikájú BiTurbo motorok turbólyuk nélküli teljesítményt biztosítanak; 100 kW (136 LE) teljesítménytől és 340 Nm nyomatéktól 120 kW (163 LE) teljesítményig és 360 Nm nyomatékig terjedő változatok közül lehet választani. A BiTurbo és az ecoFLEX változatok elérhetők Start/Stop rendszerrel, amely csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, különösen városi forgalomban. A BiTurbo változatok ECO móddal is elérhetők, amely még gazdaságosabbá teszi az üzemanyag-felhasználást.


Opel Movano – Következő lépések
Következő lépések