Előző
Következő
Előző
Következő
4 497 800 Ft

Letöltések

Új Opel Combo: Erőteljes változatok széles választéka

Az Opel Combo új generációja okos megoldásokat kínál a kompakt furgonok szegmensében. Számos változatával, technikai fejlettségével és kivételesen gazdaságos üzemeltethetőségével maximális kihasználhatóságot biztosít.

OPEL COMBO.

Fedezze fel a praktikus, nagy teherbírású haszongépjárművünket!

Kétféle hosszúság, kétféle magasság, hatféle motor, MTA sebességváltó az 1.6 CDTI 90 LE teljesítményű motorhoz és akár 1 tonna kapacitás – az Opel Combo haszongépjárművek mindezt tudják. Még többet szeretne? Minden készen áll, és Önre vár.

 

Ezt a járművet úgy tervezték, hogy gondoskodjon a rakományról, az emberi erőforrásokról, az üzleti vagyonról és az eredményről is – az Opel Combo jelentős változást hoz vállalkozásába. Lássuk, miért:

  • Raktér, tárolókapacitás
  • Praktikus, tágas forma
  • Komfortos, kényelmes és biztonságos
  • Kategóriaelső terhelhetőség és befogadóképesség
  • Kiváló gazdaságosság és teljesítmény

Enlarge

5,4 m3-es raktér és 1 tonnás terhelhetőség

A kompakt, tágas és könnyen rakodható Opel Combo akár 1 tonnát is elnyel, az 5,4 m3 pedig kapacitás szempontjából jócskán a mezőny élére helyezi a járművet. Ez az esetek többségében bőven elég a szokásos kisebb szállítási igényekhez, és még marad benne tartalék is az extra helyet vagy teret igénylő alkalmakra.


Enlarge

Megkönnyíti az életet

Könnyű berakodás, egyszerű konfigurálhatóság, sokoldalúság – az Opel Combo a különböző funkciók, karosszériaméretek és felszereltségek széles választékát kínálja.


Enlarge

Friss és munkára termett

Az Opel Combo megóvja a rakományát, az utasokat és a közlekedés többi résztvevőjét is. Megnyugtató érzés, hogy mindez nem megy a munkabírás rovására.


Enlarge

Ragyogó kombináció

Az Opel Combo nagyszerű formája harmonikusan egyesíti magában a kapacitást, a praktikumot, az erőt és a funkcionális eleganciát.

Combo Van Van L1H1 Standard terhelhetőség
4 497 800 Ft-tól

Enlarge

Vezessen tovább, spóroljon többet

Takarékosan bánik az üzemanyaggal, nagyvonalúan a szervizek gyakoriságával, és garantáltan korróziómentes – az Opel Combónak igen kedvező az üzemeltetési költsége.


Enlarge

Rendelhető változatok

Jól felszerelt még az alapváltozata is: az Opel Combo éppen olyan rugalmas, mint az Ön üzleti igényei. Válasszon a számos továbbfejlesztett kényelmi funkció, valamint információs és szórakoztató rendszer közül, és igazítsa őket pontosan az Ön szükségleteinek megfelelő járműhöz. Alacsony vagy magas tető, hosszú vagy rövid karosszéria, üvegezett vagy üveg nélküli ajtók, illetve normál vagy megnövelt teherbírású változatok is szerepelnek a kínálatban. Ennyire egyszerű az egész.