Opel Vivaro – Kényelem és funkcionalitás

Tesztvezetés

Egy tesztvezetés többet mond ezer képnél. Kattintson ide, és próbálja ki, milyen a valóságban.

Kérjen időpontot tesztvezetésre

Hasznos linkek

Tágas, komfortos és kényelmes.

Kilenc kényelmes ülésével és rugalmas rakterével az Opel Vivaro új szintre emeli a többszemélyes szállítást.

Enlarge

A vezető környezete

Magasan elhelyezett, műszerfalra szerelt sebességváltó, állítható dőlésszögű és távolságú kormánykerék infotainment távvezérlőkkel, hat irányban állítható ülés kartámasszal és deréktámasszal, valamint jól áttekinthető műszerek – mindezek segítségével a vezető kényelmesen ura lehet a járműnek.


Enlarge

Tágas tárolóhelyek a fülkében

A tágas nyitott és zárt műszerfali tárolóknak és az optimális elhelyezkedésű pohártartóknak köszönhetően mindennek helye van, amire utazás közben szüksége lehet


Enlarge

Több ülés vagy nagyobb raktér?

Kilenc kényelmes ülésével és a csomagokat elnyelő, rugalmasan alakítható rakterével az Opel Vivaro ideális shuttle szolgáltatásokhoz, szabadidős tevékenységekhez és nagyobb családoknak. Alapkonfigurációban akár 1,8 m3 rakomány is belefér. A harmadik üléssor lehajtásával, a második sori vagy mindkét pad kivételével a tengelytávtól függően akár 6 m3-esre is bővíthető a raktér.


Enlarge

Üzleti sikerekre felszerelve

A Vivaro kétüléses első utasüléspadja az ülés alatti tárolás lehetőségét kínálja. A remekül elérhető és jól látható okostelefon-dokkoló a műszerfal tetején, illetve a táblagép-tartó a műszerfal felső részén valós előny azoknak, akiknek a vezetőülésből kell dolgozniuk, vagy személyes digitális készülékeikkel kell kommunikálniuk.


Enlarge

Első osztályú infotainment

Továbbfejlesztett infotainment rendszerek széles választékából választhat. Az egy DIN-es R16 BT USB és a dupla DIN-es CD18 BT USB rendszer Bluetooth® kapcsolaton keresztül zeneadatfolyam-lejátszásra és telefonkihangosításra is alkalmas, a frontrész USB csatlakozója és a külső USB lehetővé teszik hordozható mobilkészülékek csatlakoztatását, a digitális hangműsorszórás (DAB+) külön rendelhető.

 

A Navi 50-hez hétcolos, színes érintőképernyő és nyugat- vagy kelet-európai térképlefedettség tartozik. A csatlakoztatott okostelefonok ingyenes 'AHA' alkalmazása az érintőképernyőn keresztül biztosítja a hozzáférést a közösségi oldalakhoz, pl. a Facebookhoz vagy a Twitterhez, és az internetes rádiócsatornákhoz. Az iPhone készülékekhez Siri hangfelismerés is elérhető. A csúcsmodern Navi 80 IntelliLink további funkciókat kínál, többek között háromdimenziós madártávlati nézetet, továbbfejlesztett hangvezérlést és Bluetooth® zeneadatfolyam-lejátszást. A kijelző a tolatókamera képernyőjeként szolgál.


Enlarge

Több kényelem. Kevesebb stressz.

Az Opel Vivaro rendelhető manuális légkondicionálóval elöl és hátul, és külön hátsó fűtéssel is.

 

A tolatókamerával láthatja, hogy merre tart, és gondtalanná válik a manőverezés. A kép a navigációs rendszer érintőképernyőjén jelenik meg, dinamikus segédvonalakkal együtt, vagy a belső visszapillantó tükrön, statikus segédvonalakkal.