Előző
Következő
Előző
Következő

OPEL COMBO TOUR.

Fedezze fel a praktikus, komfortos kompakt személyautónkat!

A tágasság és a rugalmasság az Opel Combo Tour két kiemelkedő előnye. Nézzen bele, és biztosan megtalálja a tökéletes kialakítást a családi, a szabadidős, a hobbi és a sport programokhoz is. Sőt, még üzleti ügyeit is összehangolhatja ezekkel anélkül, hogy a vezetési környezet tekintetében kompromisszumot kellene kötnie.

 

Egy családi autó tervezésénél fontos szempont a rugalmas térkihasználás, a környezetkímélés, és a megfizethető ár. Lássuk, miért:

  • Praktikus, tágas forma
  • Komfortos, kényelmes és biztonságos
  • Kategóriaelső ülésrendszer és befogadóképesség
  • Kiváló gazdaságosság és teljesítmény

Enlarge

Ragyogó kombináció

Az Opel Combo Tour nagyszerű formája harmonikusan egyesíti magában a kapacitást, a praktikumot, a robusztusságot és a funkcionális eleganciát.

Combo Passenger L1H1 Cosmo Standard terhelhetőség
5 204 000 Ft-tól
Combo Passenger L1H1 Enjoy Standard terhelhetőség
5 014 000 Ft-tól
Combo Passenger L1H1 Selection Standard terhelhetőség
4 694 000 Ft-tól

Enlarge

Friss és fitt

Az Opel Combo Tour óvja és védi a vezetőt, az utasokat és a szállítmányt egyaránt. Mindehhez az Ön választása szerint még páratlan kényelem is társulhat.


Enlarge

Megkönnyíti az életet

Könnyű beszállni és berakodni, akár hét üléssel is rendelkezik, konfigurálása egyszerű és sokoldalú - az Opel Combo Tour a funkcionalitás és felszereltség széles választékát kínálja. A második sor előrehajtható és összecsukható üléseinek és a harmadik sor kivehető üléseinek köszönhetően a 7 üléses változat poggyászterének befogadóképessége lépésről lépésre 800 literről 3200 literre növelhető.


Enlarge

Vezessen tovább, spóroljon többet

Takarékosan bánik az üzemanyaggal, nagyvonalúan a szervizek gyakoriságával, és garantáltan korróziómentes – az Opel Combo Tour segít féken tartani a családi költségvetést.