Előző
Következő

Bluetooth® kompatibilitás

Mobil eszközeit biztonságosan és kényelmesen szeretné az autóban használni?

További információt talál a hívás kihangosításról, zenehallgatásról és egyéb lehetőségekről.

Kompatibilis mobiltelefonok

AZ OPEL ASTRA.

Formás, stílusos, dinamikus.

Az Opel Astra olyan dinamikusan vezethető, amint azt a megjelenése sugallja. Nagyszerű kormányozhatóság és kiváló felfüggesztés biztosítja, hogy stabilan az úton maradjon. Ehhez társulnak a hatékony motorok; a végeredmény pedig: vérpezsdítő vezetési élmény.

 

Stílusos, lenyűgöző méretű térrel rendelkező és rugalmas autóra vágyik? Tekintse meg az Opel Astra kiváló jellemzőit.

  • Impozáns stílusú dizájn
  • Kiemelkedő kényelmi funkciók
  • Kivételes menetdinamika
  • Azonnal reagáló motorok
  • A legmodernebb biztonsági funkciók

Enlarge

Stílusosan kecses dizájn

Az Opel Astra atletikus alakja ellenére is az öt ajtó kényelmét nyújtja. A sportos, magabiztos kiállás a figyelemfelkeltő, jellegzetes mintázatú világítással már sejteti a valódi vezetés örömét.


Enlarge

Szenzációs kényelem

A külső formatervezés hangulata az Opel Astra belső kialakításán is érezhető. A stílusos, vezetőorientált ergonómia akár öt személy számára is kimagasló kényelemmel és praktikus tárolási lehetőségekkel párosul.


Enlarge

Vezetési kiválóság

Ha lépést tart a legújabb technológiával, a vezetés könnyebbé, biztonságosabbá és feszültségmentessé válik. Az Opel Astra az Ön hangulatához és egyéni stílusához igazodva különböző vezetési élményeket kínál.


Enlarge

Tisztán különb

Az Opel Astra egyik alapvető jellemzője a takarékos, tiszta energia, amellyel kimutatható üzemanyag-megtakarítás érhető el. Válasszon a benzin-, dízel- és LPG-üzemű motorok átfogó kínálatából.


Enlarge

Teljes biztonság

A csúcsminőségű Opel Safetec® aktív és passzív biztonsági rendszerek fémjelzik az összes Opel modellt. Az Astra nyújtotta biztonság sosem volt még ennyire stílusos és mindenre kiterjedő.


Következő lépések
Következő lépések

További információk az Opel Astráról