Bluetooth® kompatibilitás

Mobil eszközeit biztonságosan és kényelmesen szeretné az autóban használni?

További információt talál a hívás kihangosításról, zenehallgatásról és egyéb lehetőségekről.

Kompatibilis mobiltelefonok

OPEL Insignia COUNTRY TOURER.

A remek városi és vidéki kombi.

Mikor válik stílusossá a praktikum? Nézze meg alaposan az Opel Insignia Country Tourert, és tudni fogja a választ. A crossover a Sports Tourer eleganciáját egészíti ki robusztus védőpanelekkel, és az autózás teljesen új formáját tárja elénk. A Country Tourer megfelel a városi és a vidéki életstílus követelményeinek is, tágas, a luxus érzetét nyújtja, műszakilag és technológiailag az élmezőnyben van, és messze az árkategóriáján felüli autókkal is versenyképes.

 

Menjen, ahová szeretne, és amikor csak szeretne. Ön hátradőlhet, és az Opel Insignia Country Tourer kényelmében élvezheti az új területek meghódítását. Kimagasló jellemzői közé tartozik:

  • Élvonalbeli formavilág
  • Magas fokú kényelem
  • Teljes körű vezetőtámogatás
  • Erőteljes motorok és elsőrendű összkerékhajtás
  • Kiváló aktív és passzív biztonság

Enlarge

Kalandos, kitűnő és kifinomult

A letisztult vonalak, a nagyvonalúan megnövelt hasmagasság, az első és hátsó alvázvédő, valamint a küszöbszegélyeket és a sárvédőíveket védő robusztus antracitbevonat erőt és jellemet sugároz. Az Opel Insignia Country Tourer nyilvánvalóan nem a tutyimutyi embereknek való.


Enlarge

Kényelem a munkához és a szórakozáshoz

Lendületes vonalak és minőségi tapintású anyagok, ergonómiával párosulva, hogy minden az Ön keze ügyében és szeme előtt legyen. Üdvözöljük az Insignia Country Tourerben, ahol a szervezettség, a tárolási megoldások és a tér mind Önt szolgálják.


Enlarge

Erős, biztonságos és céltudatos

A kontroll kulcsfontosságú – bárhol és bármikor kerüljön is vészhelyzetbe, az Insignia Country Tourer készen áll, hogy kimentse Önt belőle. Fedezze fel a védelmező, kényelmet nyújtó és dinamikát fokozó technikát.


Enlarge

A mobilitás és dinamika újradefiniálása

Az Insignia Country Tourer dinamikája messze a saját kategóriája fölötti autókkal is versenyképes. A kivételes kezelhetőség és az erős motorok kombinációjának köszönhetően lenyűgöző vezetési élményt nyújt.


Enlarge

Biztosabb és még biztonságosabb

A köddel, esővel vagy hóval érkező rossz időjárás az élet része. Az Insignia Country Tourer ezért kombinálja az aktív és passzív biztonsági rendszereket megnyugtató vezetéstámogató rendszerekkel és kiváló útfekvéssel.


Enlarge

Testre szabott információk

Önnel és Önért továbbfejlesztett technika áttekinthetően megjelenítve, könnyen elérhetően és használhatóan. Az Opel Insignia Country Tourer kezelőfelülete részletes információkat és ösztönös vezérlést biztosít.


Opel Insignia Country Tourer – Következő lépések
Következő lépések

További információk az Opel Insignia Country Tourerről.