Opel Insignia Country Tourer – Formatervezés

Tesztvezetés

Egy tesztvezetés többet mond ezer képnél. Kattintson ide, és próbálja ki, milyen a valóságban.

Kérjen időpontot tesztvezetésre

Hasznos linkek

KARAKTER ÉS KALAND TALÁLKOZÁSA.

A megnövelt hasmagasság és a robusztus körkörös védelem a kaland hangulatát kölcsönzi az Opel Insignia modellkínálatnak. Tekintse meg az Opel Insignia Country Tourer atletikus formatervezését és luxuskivitelű belső terét.

Enlarge

Robusztus elegancia

Ahogy számíthatott is rá, az Opel Insignia Country Tourer megtartotta a Sports Tourer karcsú vonalait, jellegzetes hűtőrácsát és ledes nappali menetfényeit. Majd olyan részletekkel egészítette ki ezeket, amelyek valódi crossoverré teszik. Például a felfelé ívelő első és hátsó alvázvédő panelekkel, amelyeket hátul szépen keretez az ikerkipufogó. Ezen kívül a küszöbszegélyeknél és a sárvédőíveknél tekintélyes védőpanelek teszik szélesebbé a kiállást, ugyanakkor hozzájárulnak a megnövelt hasmagasság hatásához. A jármű megjelenése izmos, kalandos és üzletemberhez illő.


Enlarge

Belső formatervezés

Ha kinyitja bármelyik Insignia Country Tourer ajtaját, azonnal érzékelhető a minőség és a formatervezés hatása. A szárny formájú műszerfal az ajtópanelekbe ível, ezáltal bensőséges, mégis rendezett benyomást kelt. Ugyanez vonatkozik a tárolókra is.

 

Figyelje meg, milyen tökéletesen illeszkedik a modern technika, mint például a 8 colos vezetőtájékoztató kijelző és a 8 colos infotainment érintőképernyő, a kormánykerékre telepített kezelőszervek, az érintőpad és a többi elem a hagyományos minőséghez...


Enlarge

A bőrborítás luxusa

A természetes, elegáns és kényelmes valódi bőr az igazi luxuskategóriájú belső tér fontos része. A kiváló minőségű finom nappabőr “Brandy” vagy “Indian Night” Jet Black színben minőségi megjelenést biztosít, melyet még tovább emel a kontrasztos, hagyományos szegélyezés. Legyen perforált változat az ülésszellőzéshez, vagy sima bőr a tiszta eleganciához, összetéveszthetetlenül vonzó.