Opel Insignia Country Tourer – Kényelem

Tesztvezetés

Egy tesztvezetés többet mond ezer képnél. Kattintson ide, és próbálja ki, milyen a valóságban.

Kérjen időpontot tesztvezetésre

Hasznos linkek

A TÉR, a mindenre kiterjedő komfort és kényelem újraértelmezve.

Az Opel Insignia Country Tourer a kiváló minőségű anyagokat ötvözi a legkifinomultabb ergonómiával és technikával, a vezető és az utasok magas fokú és tartós kényelmének, teljeskörű komfortérzetének érdekében.

Enlarge

Vezetőoldali/elsőutas-oldali ergonomikus AGR sportülések

Függetlenül attól, hogy Ön hogyan vezet, vagy milyen messzire visz az útja, létfontosságú az ülések kényelme. Az AGR (Kampány Az Egészséges Hátért), a kiváló ergonómiát támogató német központ által tanúsított, külön rendelhető ergonomikus sportülések beállítási lehetőségek széles skáláját kínálják, többek között deréktámaszt és üléspárna-hosszabbítást, így egyéni kényelmi igényeinek megfelelően tökéletesen beállíthatja üléspozícióját. Kaphatók csak a vezetőnek, illetve a vezetőnek és az első utasnak is.

 

A csúcskategóriás, egy ujjal elektromosan működtethető, memóriás, fűthető és szellőztethető, perforált, fekete és bézs bőrülések a legmagasabb luxus kategóriájába repítik az Opel Insignia Country Tourert, de a kézi beállítású, textilkárpitozású változatok ugyanolyan szintű ortopédiai alátámasztást biztosítanak.


Enlarge

Klíma és fűthető, bőrborítású kormánykerék

Fűthető kormánykerék? Fűthető vagy szellőző ülések? A kezelőszervek ésszerűen egymás mellé vannak csoportosítva, közvetlenül a légkondicionáló és a párátlanítók mellett. A kétzónás elektronikus klímaszabályozás kapacitív érintőképernyői könnyedén és ösztönösen kezelhetők, fokozva a vezető és utasa kényelmét. Ezáltal Ön maximális komfortot élvezhet, akár melegre vágyik hideg reggeleken, akár hűvös levegőre fülledt nyári délutánokon.


Enlarge

Továbbfejlesztett parkolóradar

A továbbfejlesztett parkolóradar az elülső és hátsó érzékelők segítségével képes felismerni a megfelelő parkolóhelyeket, majd a központi kijelzőn megjelenített vizuális utasításokkal segít a beparkolásban. Nyomógombbal kapcsolható be, számítógép vezérli, és az akadályokat is észleli. A kormányzási szögeket és az irányokat szöveges és grafikus információ is jelzi. Az eredmény pedig tökéletesen párhuzamos parkolás, még szűk helyeken is.


Enlarge

Elektromos kézifék

Az Opel Insignia Country Tourer egy érintéssel működtethető elektromos kéziféke növeli a parkolás biztonságát, és csökkenti a vezető erőkifejtését. A meredek útszakaszon leállított autó elindulását megakadályozó visszagurulás-gátló opcióval együtt használva Ön simán és erőfeszítés nélkül indulhat el – nem csak sokkal kényelmesebben, de egyúttal biztonságosabban is.


Enlarge

Open & Start

Az Opel Insignia Country Tourer kulcs nélküli rendszere fokozza a kényelmet a mindennapi használat során, és hatékonyan véd lopás ellen. Az Open & Start az első ajtó kilincseiben és a lökhárítóban elhelyezett antennák útján felismeri a vezető felhasználói azonosító egységét (UID). Kinyitja valamennyi ajtó zárát, ha bármelyik ajtókilincs gombját megnyomják. A kulcs nélküli start/stop rendszer esetében az UID-t az autó belsejében található antennák azonosítják. Nincs hagyományos gyújtáskapcsoló, a kormánykerék reteszelése és kioldása elektronikus. A motor kulcs nélkül indítható és állítható le, a START/STOP gombbal. Szükség esetén a vezető ajtaja manuálisan is nyitható az UID-be épített behajtható kulccsal.


Enlarge

Okos tárolási megoldások

Az Opel Insignia Country Tourerben a kényelmes zsebek és tárolórekeszek a vezető és az utasok keze ügyében helyezkednek el. Az ülések hátoldalán térképzsebek találhatók, ezen kívül ajtózsebek, vezető oldali tárolórekesz, első és hátsó pohártartók, hatalmas kesztyűtartó, valamint a hátsó középső kartámaszban tárolórekesz állnak rendelkezésre. Szeretné számítógépét vagy bármilyen más elektromos készülékét használni? Különleges opció a padlókonzol 230 V-os elektromos hálózati aljzata.


Rugalmas raktér

A mélyre nyíló hátsó csomagtérajtónak és az alacsony rakodóperemnek köszönhetően az Opel Insignia Country Tourer kényelmesen és könnyen megrakható. Emellett egyszerűen és könnyen átrendezhető. Néhány másodperc alatt lehajthatók a 60:40 arányban osztott hátsó ülések a fejtámlák leszerelése nélkül. Ennek eredményeként akár 1530 literes impozáns raktér is kialakítható.

 

Még a hátsó ülések használata esetén is 540 literes szabad térfogat nyújt elég helyet a csomagoknak, legyen szó üzleti, szabadidős vagy családi programról. A rakományt és az autó belsejét négy rakomány-rögzítőszem védi.

 

Hasznos jellemző az opcionális FlexFloor, amely megkönnyíti az életet az Insignia Country Tourerrel. Húzza ki és rakodja meg, majd csúsztassa vissza könnyedén; aztán húzza ki és rakodjon le. Ilyen egyszerű. Nincs több fájdalmas izomhúzódás a nehéz vagy esetlen tárgyak és csomagok miatt.


FlexOrganizer® rendszer

Az elemes rendszer különböző szállító- és tárolóelemeket foglal magában, amelyek a lehető legmagasabb fokú rugalmasságot és sokoldalúságot nyújtják.

 

A FlexOrganizer® rendszer alapját sínek képezik, amelyek az alapfelszereltség részeként a csomagtér oldalfalain húzódnak.  Ezek a sínek rögzítési lehetőséget nyújtanak a különböző elválasztó elemek, tárolódobozok, hálók, horgok és egyéb összetevők számára, amelyekkel a csomagteret saját igényeinek megfelelően szerelheti fel.

 

A képen a tárolódoboz, az állítható rögzítőpántok és az oldalsó csomagrögzítő háló láthatók. Az Opel Insignia Country Tourer rakteréhez való további tartozék a fém kutyarács, amely térelválasztóként szolgál az Ön kedvence és a csomagtér között.


Elektromos csomagtérajtó

Az opcionális elektromos csomagtérajtó automatikus nyílását és záródását hidraulikus szivattyú biztosítja. A nyitási funkciót a külső kilincs gombjával, a zárást pedig a központi zár nyomógombjával aktiválhatja. Nyitható még kulccsal, a vezető ajtaján elhelyezett kapcsolóval, de nyitható és zárható kézzel is.

 

Az elektronikus vezérlés lehetővé teszi az előprogramozást, amellyel elkerülhető a garázs mennyezetébe ütközés, továbbá a hátsó ajtó megállítását bármely helyzetben, a kapcsolóva.