Letöltések

Az Opel Meriva új generációs motorokkal és számos frissítéssel büszkélkedhet

Az Opel Meriva 2003-as első megjelenése óta sztár és viszonyítási alap a kis egyterűek között.

Tovább a cikkre

Miért nyer annyi díjat az Opel? Itt tudhat meg többet a részletekről.

Tovább a díjainkra és elismeréseinkre

Bluetooth® kompatibilitás

Mobil eszközeit biztonságosan és kényelmesen szeretné az autóban használni?

További információt talál a hívás kihangosításról, zenehallgatásról és egyéb lehetőségekről.

Kompatibilis mobiltelefonok

Az OPEL Meriva.

Ne mások után menjen – törjön az élre.

Az Opel Merivában a tér és a rugalmasság találkozik. Ez egy olyan családi autó, amely a stílust célszerűséggel ötvözi.

 

És ami olyan egyedülállóvá teszi:

  • Stílusos, lenyűgöző formatervezés
  • Kategóriaelső kényelem
  • Átfogó és megbízható biztonsági funkciók
  • Kivételesen hatékony erőforrások választéka
  • Továbbfejlesztett csatlakoztathatóság
  • Univerzális, mindennapi célszerűség

Enlarge

Az ergonómia testre szabott komfort

Az ergonómia Önnek szól. Gondoljon arra, hogy mennyi terhelést levehet a válláról a könnyű beszállás a FlexDoors® ajtón, az optimális kilátás a magas ülésről, a FlexSpace® ülésrendszer és az alacsony rakodómagasságú FlexFix® kerékpárszállító. A német AGR (Aktion Gesunder Rücken e.V.) pontosan ezt tette, majd az egész autót kitüntette értékes tanúsítványával.


Enlarge

A holnapra hangolva

A csatlakoztathatóság jelenti a különbséget a tudás és a találgatás között. Az Opel Meriva határozottan összekapcsolja Önt a valósággal a legmodernebb rendszerek, például a navigáció, az USB és a Bluetooth®-kapcsolat segítségével, így okostelefonja a vezetési élmény szerves részévé válhat.


Enlarge

Tűnjön ki, és arasson elismerést

Feltűnő és mégis célszerű, kicsi és mégis tágas: a stílusos Opel Meriva illik a modern életstílushoz. Könnyű a be- és kiszállás; kényelmes ülőhelyet kínál, ahonnan jól látható a külvilág; továbbá kimagaslóan sokoldalú és kényelmes – csúcsminőségű formatervezést képvisel.


Enlarge

Adjon magának teret

Szálljon be, és érezze meg a "jó hangulat" tényezőt. Az Opel Meriva osztályában vezető kényelmet kelt életre. Vonzó, kellemes tapintású anyagokkal, élénk színekkel, rendkívüli tárolási lehetőségekkel és minden részletben tetten érhető minőséggel már alapfelszereltségi szinten is. Figyelemreméltó a mindenre kiterjedő komfort, de ha az opcionális, AGR tanúsítvánnyal ellátott ergonomikus első üléseket is megrendeli hozzá, még a háta is hálás lesz érte.


Enlarge

Kívül-belül biztonságosabb

Passzív biztonsági jellemzőivel, mint például az egyedi pedálkioldó rendszerrel (PRS), az aktív első fejtámlákkal, a kettős első biztonságiöv-előfeszítőkkel és a teljes körű légzsákos védelemmel az Opel Meriva minden utasának védelméről nagyszerűen gondoskodik. Az aktív Maximum rendszerekkel, például a blokkolásgátló fékrendszerrel (ABS), az elektronikus menetstabilizálóval (ESP®Plus) és az elektronikus fékerőelosztóval (EBD) pedig minimálisra csökkenti annak az esélyét, hogy Önnek valaha is meg kelljen tapasztalnia, mennyire jól működnek ezek. Az Opel Meriva. Kívül-belül biztonságosabb.

 

A maximális ötcsillagos Euro NCAP minősítés már elárulja, mennyire biztonságos az Opel Meriva. Ami azonban nem derül ki belőle, azok a valóban különleges és egyedi jellemzők, mint például a gyermek biztonsági zóna az ajtók nyitásakor, a fejlett adaptív fényszórórendszer (AFL) és sok minden más.


Enlarge

Csekély költségek – maximális teljesítmény

Az Opel Meriva esetében a motorok méretcsökkentése nem jelent teljesítménycsökkentést. Legyen szó benzin-, dízel- vagy gyárilag beszerelt LPG motorokról, az Opel technológia az utolsó wattig kisajtolja a teljesítményt a legkisebb üzemanyagcseppből is. Modelltől függően kaphatók az Euro 6-os szabványnak megfelelő, start/stop rendszerrel felszerelt és ecoFLEX változatok, illetve manuális és automata hat fokozatú sebességváltók.


Következő lépések
Következő lépések