Új Opel Meriva – Információs és szórakoztató rendszer

Tesztvezetés

Egy tesztvezetés többet mond ezer képnél. Kattintson ide, és próbálja ki, milyen a valóságban.

Kérjen időpontot tesztvezetésre

Hasznos linkek

OKOS csatlakoztathatóság.

Miért ne lehetne az autója is ugyanolyan jól csatlakoztatva, mint az okostelefonja? Az Opel Meriva lehetővé teszi ezt, méghozzá egyszerű és élvezhető módon. A remek hangzás, az áttekinthető grafikák és az ösztönös működtethetőség együttesen nagyon különleges csomagokat hoznak létre.

Enlarge

IntelliLink

Nem kell műszaki zseninek lennie ahhoz, hogy értékelje az Opel Meriva kiváló információs és szórakoztató opcióit. Akár okostelefonját szeretné szinkronizálni, akár megtalálni a leggyorsabb utat egy új helyre, vagy csak zenét hallgatni MP3-lejátszóról, a Merivában megvan az ehhez szükséges Bluetooth® technika, nagy képernyővel és csatlakozóaljzatokkal*. A szórakoztatás, az információk elérése és kapcsolattartás tekintetében alig érzékel majd különbséget otthonához képest.

 

CD 600 IntelliLink

Az opcionális CD 600 IntelliLink teljes mértékben alkalmazza a legmodernebb műszaki vívmányokat, hogy gyors és ösztönös hozzáférést biztosítson az Ön multimédiás készülékeihez a nagy felbontású, hétcolos kijelzőn. A CD 600 IntelliLinkkel telefonálhat és zeneadatfolyamot játszhat le okostelefonjáról, táblagépéről és egyéb hordozható készülékeiről Bluetooth® kapcsolattal.

A CD 600 IntelliLink felolvassa a bejövő SMS-üzeneteket is, és lehetővé teszi, hogy Ön előre meghatározott üzenetet küldjön vagy visszahívja az üzenet feladóját. Személyre szabhatja a kezdőlapot – amely egyben a tolatókamera kijelzője is – kedvenc funkciói könnyebb elérése érdekében, a zenétől kezdve egy adott készülék beállításáig.

 

Navi 950 IntelliLink

A pontos és egyszerű navigálás érdekében frissítsen Navi 950 IntelliLink rendszerre, így megadhatja az úti célt egyszeri hangutasítással, és európai térképek is és rendelkezésére állnak.

 

* A funkció okostelefontól függően működik.


Enlarge

Internetes rádió

A Meriva IntelliLink rendszerei ingyenesen hozzáférést biztosítanak a vezető internetes rádiókhoz. Az előtelepített Aupeo alkalmazással elkészítheti saját zenei programját, és több mint 900 000 dalt élvezhet.*

 

* A funkció okostelefontól függően működik.


Enlarge

Navi 950 IntelliLink

Csak adja meg neki a címet, és elvezeti Önt mindenhová. A célállomás megadása egyszeri hangutasítással megkönnyíti az életet, akárcsak az egész Navi 950 rendszer egyszerű kezelőfelülete. A tökéletes IntelliLink okostelefon-integráció kihangosítja a telefont, kábelek nélküli zenelejátszást tesz lehetővé Bluetooth® útján, és felolvassa az SMS-eket. A Navi 950 IntelliLink tartalmazza egész Európa térképét, Oroszországgal vagy Törökországgal együtt.


Enlarge

USB és aux-in bemenet

Két csatlakozóaljzat biztosít stabil hozzáférést számos hordozható audióeszközhöz* az autóban, így gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatók az okostelefonok, táblagépek és egyéb hordozható eszközök. Hívásokat indíthat, hozzáférhet zenéihez és fotóihoz – valamint menet közben fel is töltheti készülékét.

 

* A különböző rendszerek különböző készülékekkel működnek együtt. Készülékei kompatibilitásának a www.countryspecific.url oldalon nézhet utána, vagy kérdezzen rá Opel márkakereskedőjénél.


Enlarge

Több infotainment és navigációs lehetőség

Már belépő szinten is remekül szól az Opel Meriva minden infotainment rendszere: a CD-lejátszót, RDS/EON funkciót és 3x6 előválasztást kínáló alaprendszertől kezdve a Bluetooth® és USB csatlakozással, dinamikus hangfeldolgozó egységgel és grafikus hangszínszabályozóval felszerelt CD 400 Plusig. A DAB külön rendelhető.


Enlarge

FlexDock®

Mobiltelefonja egyszerűen rögzíthető. A FlexDock® a járművezető vagy az első utas számára jól látható helyen tárolja az okostelefont. És ami még jobb, megkönnyíti a csatlakozást az információs és szórakoztató rendszerhez, és automatikusan feltölti a készüléket – anélkül, hogy csúf huzalozás rontaná az Opel Meriva remek megjelenését.