Új Opel Meriva – Formatervezés

Tesztvezetés

Egy tesztvezetés többet mond ezer képnél. Kattintson ide, és próbálja ki, milyen a valóságban.

Kérjen időpontot tesztvezetésre

Hasznos linkek

Kívülről karcsú, belülről tágas.

Szálljon be a kapható legjobb ülésekbe. A jellegzetes külső stílus új frissességgel üdít fel. Belül a jövő még hívogatóbbá vált. A különbség a részletekben rejlik, és az Opel Meriva eléggé kifejező ahhoz, hogy bárkit lenyűgözzön.

Enlarge

Külső formatervezés

Az Opel Meriva jellegzetes és figyelemfelkeltő megjelenésű, és teljes egészében célszerű kialakítású. A művészien megformált ívek és lekerekített élek mintha szervesen mozgó térérzetté olvadnának össze. A széles kiállás, a magabiztos vonalvezetés és a nagyvonalú üvegezés már sejteti ezen autó vezetésének élményét. A hűtőrács és a hátsó lámpacsoportok az igazi precizitás érzetét hangsúlyozzák.

 

Nézze meg közelebbről, és érzékelni fogja, hogy ez a szépség nem csupán felszínes. A minőség olyan, amilyenre mindig is vágyott, de nem igazán számított rá, hogy meg is kapja. Az Opel Meriva formatervezése teljes egészében kielégíti azon igényeit, amelyekről Ön azt sem tudta, hogy egyáltalán léteznek. A kívül-belül lendületesen ívelő vonalak, az ismerős, jellegzetes szárny alakú motívum és a "penge" díszítés az oldalelemeken vonzóvá és rendkívül pragmatikussá teszik az autó stílusát.


Enlarge

Belső formatervezés

Az Opel Meriva belsejében Ön a saját világát ismeri fel. A műszerfal áramló ívei nem csak remekül néznek ki, de lehetővé teszik a kezelőelemek és a tárolók kényelmesen elérhető elhelyezését is. A kellemes tapintású anyagok és részletek ragyogóan kifejezik a minőség révén élvezhető kényelmet.

 

De ez csak egy része annak, amitől járműve az Ön saját világává válik. Ennek további elemei a kimagasló formatervezésből eredő teljes rugalmasság, célszerű mérnöki teljesítménnyel kombinálva. Hosszú ülésút? Az első naptól kezdve az autó része. Gyorsan átalakítható csomagtér és utastér? Szinte ugyanolyan egyszerűen és gyorsan kivitelezhető, ahogyan a gondolat az Ön fejében megfogalmazódik.

 

Bármilyennek is szeretné Opel Meriváját, az könnyű, kényelmes és rendkívül komfortos.


Enlarge

Drive

A legjobb Meriva ajánlathoz a legokosabban úgy juthat, ha a speciális Drive modellt választja. Ne fogja magát vissza, ha az érzelmei és a várakozásai eggyel magasabb fokozatba kapcsolnak az egyedi Drive kárpitozás láttán. Rajta, nézze csak meg kívülről. A Meriva Drive modellt úgy tervezték, hogy kiváló ár-érték arányt is képviseljen remek kinézete mellett. A külön rendelhető öt ikerküllős könnyűfém keréktárcsák tovább erősítik az izmos, remek megjelenésű jármű "bárhová-elmehetek-vele" hatását.