Új Opel Meriva – Pihentető kényelem

Tesztvezetés

Egy tesztvezetés többet mond ezer képnél. Kattintson ide, és próbálja ki, milyen a valóságban.

Kérjen időpontot tesztvezetésre

Hasznos linkek

Szálljon be és élvezze az utazást.

Az Opel Meriva legegyszerűbb formájában is kifinomult és kényelmes családi autó. De ha szeretné, további jellemzőkkel gazdagíthatja. Válasszon az alapfelszereltségként kapható és külön rendelhető kényelmi felszerelések teljes katalógusából, hogy saját igényeinek megfelelően élvezhesse autóját.

Enlarge

FlexRail® tárolórendszer

A FlexRail® egyedülálló moduláris tárolórendszer, amely bőséges, rugalmasan alakítható tárolóhelyet biztosít az első ülések között anélkül, hogy csökkentené a középső hátsó ülés előtti lábteret. Elrendezheti és átrendezheti az alkotórészeket, például a könyöklőt és a pohártartókat az alumínium síneken, így minden egyes úthoz személyre szabhatja a tárolóhelyeket. Egy beépített pohártartós speciális adapter lehetővé teszi a könyöklő felszerelését az előrehajtott hátsó középső ülés hátára is.

 

  • A kartámasz és a pohártartók optimális elhelyezkedése minden üléspozícióban
  • Nagy, rugalmas tároló, amely elég nagy a kézitáskák, laptopok stb. tárolásához
  • Könnyen hozzáférhető minden utasnak
  • Választható extra könyöklő és pohártartók a hátsó ülés utasainak

Enlarge

Panoráma napfénytető

Engedje be a napfényt. A panoráma napfénytető mindkét üléssor fölött átível, az egész belső teret világossá és levegőssé téve. Ha pedig túl sok lenne a napsütés, elektromos árnyékoló nyújt védelmet ellene.


Enlarge

Elektronikus klímaszabályozó

Az elektronikus klímaszabályozó komfortja és kényelme: a két első utas külön-külön beállíthatja a számára ideális hőmérsékletet. Ezután érzékelők tartják a két zóna hőmérsékletét pontosan a megfelelő szinten. Mi sem lehet könnyebb.


Enlarge

Fűthető kormánykerék

Engedje meg magának a meleg kezek luxusát hideg napokon. A fűthető kormánykerék néhány másodperc alatt felmelegszik, és enyhíti a hideg indulások didergését. A fűthető első ülésekkel együtt biztosítja, hogy a tél mostantól sokkal kellemesebb legyen Önnek.


Enlarge

Elektromos kézifék

A standard, kapcsolóval működtethető elektromos kézifék fokozott parkolási kényelmet és biztonságot kínál, valamint kevesebb erőfeszítést igényel a járművezető részéről. Megakadályozza az autó visszagurulását a lejtőn, és automatikusan kioldódik elinduláskor.

 

Szükség esetén mozgásban lévő autóban hagyományos manuális kézifékként is használható, ABS-vezérlésű lassítás biztosítása érdekében.


Visszagurulás-gátló

A visszagurulás-gátló megakadályozza az autó visszagurulását lejtőn elinduláskor, és automatikusan kioldja az elektromos kéziféket, ha Ön már biztonságosan úton van. Az eredmény: száz százalékosan hibamentes indulás a lejtőn, bármiféle erőfeszítés nélkül.


Enlarge

Tolatókamera

A 130 fokos szuper széles látószögű tolatókamera jól láthatóan megjelenít minden esetleges parkolási veszélyt a színes kijelzőn. A hátramenetbe kapcsolásakor automatikusan működésbe lép, és jelentősen segíti a biztonságosabb parkolást.


Enlarge

Tárolás

Az Opel Merivában az ergonómia nem csak a kényelmes ülésekről és a kézre eső kapcsolókró szól, hanem a tárolásra és a rakodásra is kiterjed. Nyitott és zárt tárolók is a rendelkezésére állnak a legkézenfekvőbb helyeken, az egyedi FlexRail® középkonzolrendszerrel együtt. Összesen akár 30 különböző tárolási és rakodási lehetőség közül választhat. Ennek köszönhetően hirtelen sokkal könnyebb a rend megőrzése.


Enlarge

FlexFloor® raktér

A csomagtér kialakításáa megkönnyíti az Ön életét. A padló két különböző magasságra állítható. A magasabb pozíció a lehajtott hátsó ülésekkel egy síkban lévő csomagtérpadlót eredményez, rejtett tárolóval a padló alatt. Az alacsonyabb pozíció helyet kínál a magasabb rakománynak.

 

További jellemzők:

  • Zárt tároló az oldalfalban az elsősegélykészlet stb. számára
  • Elakadásjelző-háromszög tartó
  • Kihúzható horog táskákhoz, és a raktérpadló rögzítése nyitott helyzetben
  • Négy rakományrögzítő szem