Bluetooth® kompatibilitás

Mobil eszközeit biztonságosan és kényelmesen szeretné az autóban használni?

További információt talál a hívás kihangosításról, zenehallgatásról és egyéb lehetőségekről.

Kompatibilis mobiltelefonok

OPEL Insignia SPORTS TOURER.

A csúcstechnológiájú kombi.

Az Opel Insignia Sports Tourer a remek megjelenést ötvözi a kombi autók sokoldalúságával. Csúcsmodern műszaki és technológiai megoldásai dinamikus teljesítménnyel ruházzák fel az autót, a kimagaslóan rugalmas belső kialakítás mellett. Kivételesen környezetbarát ecoFLEX motorok védik a környezetet, míg a prémium minőségű kidolgozás az Ön befektetésének értékét segít megőrizni. Lássuk, mi teszi olyan különlegessé.


  • Élvonalbeli formavilág
  • Kényeztető komfort
  • Teljes körű vezetőtámogatás
  • Továbbfejlesztett információs és szórakoztató rendszer
  • Lenyűgöző vezetési dinamika
  • Kiemelkedő biztonsági szintek

Enlarge

Inspiráló, praktikus és kifinomult

Remek a megjelenése, élvezet vezetni és sokoldalúan praktikus – az Insignia Sports Tourer könnyedén viszi az üzlettel, a családdal és a szabadidővel járó terheket.


Enlarge

Kényelem a munkához és a szórakozáshoz

Lendületes vonalak és minőségi tapintású anyagok, ergonómiával párosulva, hogy minden az Ön keze ügyében és szeme előtt legyen. Üdvözöljük az Insignia Sports Tourer belsejében, ahol a szervezettség, a tárolási megoldások és a tér mind Önt szolgálják.


Enlarge

Erős, biztonságos és céltudatos

A kontroll kulcsfontosságú – bárhol és bármikor kerüljön is vészhelyzetbe, az Insignia Sports Tourer készen áll, hogy kimentse Önt belőle. Fedezze fel a védelmező, kényelmet nyújtó és dinamikát fokozó technikát.


Enlarge

A mobilitás és dinamika újradefiniálása

Az Insignia Sports Tourer dinamikája messze a saját kategóriája fölötti autókkal is versenyképes. A kivételes kezelhetőség és az erős motorok kombinációjának köszönhetően lenyűgöző vezetési élményt nyújt.


Enlarge

Biztosabb és még biztonságosabb

A köddel, esővel vagy hóval érkező rossz időjárás az élet része. Az Insignia Sports Tourer ezért kombinálja az aktív és passzív biztonsági rendszereket megnyugtató vezetéstámogató rendszerekkel és kiváló útfekvéssel.


Enlarge

Testre szabott információk

Önnel és Önért továbbfejlesztett technika áttekinthetően megjelenítve, könnyen elérhetően és használhatóan. Az Opel Insignia Country Tourer kezelőfelülete részletes információkat és ösztönös vezérlést biztosít.


Opel Insignia Sports Tourer – Következő lépések
Következő lépések

További információk az Opel Insignia Sports Tourerről.