Opel Insignia Sports Tourer – Formatervezés

Tesztvezetés

Egy tesztvezetés többet mond ezer képnél. Kattintson ide, és próbálja ki, milyen a valóságban.

Kérjen időpontot tesztvezetésre

Hasznos linkek

ÖSSZETÉVESZTHETETLENÜL INSIGNIA SPORTS TOURER.

A kiváló formatervezés egyik legerősebb, legkönnyebben felismerhető jegye a kifinomultság. Fedezze fel, hogy ez mit jelent a valóságban, és merüljön el a művészi kialakítású vonalak és a magas színvonalú autóbelső világában.

Enlarge

Külső formatervezés

Az első hűtőrács hangsúlyosabb megjelenésű, a króm elemek éppen csak egy kicsivel markánsabbak. Stílusosabbak lettek a fényszórók és az alacsonyan elhelyezkedő ködlámpák. Insignia Sports Tourer. Vagány és klasszikus.

 

Az új LED-es hátsó lámpáknak köszönhetően feltűnőbbé vált az autó, az egyedi, jellegzetes fénymintázat pedig kihangsúlyozza széles és erős kiállását. Az új finomítások közé tartozik a jármű eleganciáját újrafogalmazó krómozott márkadíszléc.

 

A hasonlóság világában az új Insignia Sports Tourer stílusa kitűnik klasszikus arányaival és kifinomult részleteivel. Aerodinamikai jellemzői is kimagaslóak, így minden területen vezető a kategóriájában.


Enlarge

Belső formatervezés

Az első hűtőrács hangsúlyosabb megjelenésű, a króm elemek pedig épp csak egy kicsit markánsabbak. Stílusosabbak lettek a fényszórók és az alacsonyan elhelyezkedő ködlámpák. Insignia Sports Tourer. Vagány és klasszikus.

 

Szembeszökő részletekkel, például szép formájú fényszórókkal, ledes hátsó lámpákkal, jellegzetes szárny formájú Opel nappali menetfényekkel és penge alakú oldaldíszlécekkel hangsúlyozott modern, áramló stílus tartja frissen az Insignia Sports Tourert.

 

Kimagasló aerodinamikai jellemzők, széles kiállás és klasszikus arányok teszik egyedülállóan tetszetőssé a jármű formatervezését. A belső tér békéjéhez, a kiváló úttartáshoz és a tágas térhez is hozzájárulnak. Ki mondta, hogy a szépség csak felszínes lehet?


Enlarge

A bőrborítás nyújtotta luxus

A természetes, elegáns és kényelmes valódi bőr az igazi luxuskategóriájú belső tér fontos része. A kiváló minőségű finom nappabőr “Brandy” vagy “Indian Night” Jet Black színben minőségi megjelenést biztosít, melyet még tovább emel a kontrasztos, hagyományos szegélyezés. Legyen perforált változat az ülésszellőzéshez, vagy sima bőr a tiszta eleganciához, összetéveszthetetlenül vonzó.


Enlarge

Opel Insignia Sports Tourer drive!

Az Insignia Sports Tourer Edition változaton alapuló, és ugyanolyan nagyvonalúan felszerelt Insignia Sports Tourer Drive! saját stílust testesít meg az exkluzív felületű és tapintású Wega/Atlantis ülésekkel. Ha még nagyobb kényelemre vágyik, az AGR által tanúsított Opel ergonomikus sportülések – szövet vagy bőr változatban – hosszú távon, tartósan védenek hátfájás ellen.